Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Biorozenans ile Herpes Tedavisi: Gerçek mi, Yalan mı? Kullanıcı Deneyimleri
Konu Güncel Özeti: Konu başlatıcı, Dr. Murat Besler'in biorozenans yöntemiyle herpes tedavisini araştırmış ve forum üyelerine bu tedavinin mantığını aktarmıştır. Kullanıcı yanıtlarının çoğu, biorozenansın bilimsel olarak kanıtlanmadığını ve tedavinin işe yaramadığını, sadece para kaybı olduğunu belirtmiştir. Bir kullanıcı, Dr. Besler'den hizmet aldığını ve sonuç alamadığını ifade etmiştir. Diğer bir kullanıcı ise fotodinamik tedaviyi denemek için İstanbul'a gitmeyi planladığını ve bu tedavinin kalıcı çözüm sunduğunu iddia eden bir doktorla görüştüğünü anlatmıştır. Ayrıca, bir kullanıcı IGG ve IGM testleri yaptırarak virüsün vücuttan atılıp atılmadığını öğrenmek istemiştir. Tartışmalar sonucunda, kullanıcılar arasında biorozenans tedavisine güven olmadığı, fotodinamik tedavinin ise umut verici ancak henüz sonuçlanmamış bir seçenek olduğu görüşü hakimdir. Nihai bir çözüme ulaşılmamış olup, kullanıcılar beklemeye devam etmektedir.

Arkadaşlar merhaba. Önceden bu sitede yazılanları okuyordum, üye değildim. Bir arkadaş fotodinamik tedaviyi yazınca araştırdım ve karşıma başka bir doktor ve başka bir tedavi daha çıktı. Ben deneyimlemedim, doğruluğuna bir yorumum yok ama doktorun kendi sitesindeki yorumlar gerçek kişiler tarafından yazıldıysa çok olumlu. Ben size adamın tedavi mantığını aktarayım, içinize sinerse bir bakar konuşursunuz, benim kafamda acaba mı oluşturdu çünkü. Doktorun ismi Murat Besler ve vaat ettiği tedavi yöntemi. Dr. Besler'in biorezonans yöntemi ile geliştirdiği tedavi nasıldır? Genital herpes, bağışıklık sisteminin virüse karşı yeterli cevap oluşturamaması sonucu virüsün sistemde yaşaması ile meydana gelir. Bağışıklık sistemi virüse yeterli cevap verememiş ve antikor oluşturamamıştır. Dr. Besler'in... [ek_bilgiler]

Biorozenans Nedir?

Biorozenans, vücuttaki elektromanyetik frekansları ölçerek ve düzelterek hastalıkları tedavi ettiğini iddia eden bir alternatif tıp yöntemidir. Ancak bilimsel temeli zayıf olup birçok sağlık otoritesi tarafından etkisiz olarak değerlendirilmektedir.

Kullanıcı Deneyimleri

Forumdaki kullanıcıların çoğu, Dr. Murat Besler'in biorozenans tedavisinin işe yaramadığını ve para kaybı olduğunu belirtmektedir. Bazı kullanıcılar fotodinamik tedaviyi umut verici bir alternatif olarak görmektedir.

Önemli Uyarı

Herpes tedavisi için kanıtlanmış antiviral ilaçlar bulunmaktadır. Alternatif yöntemlere başvurmadan önce mutlaka bir doktora danışılmalıdır.

Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışınız.

(01-02-2024, Saat: 00:19)Sena11 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba ben yarın 13:00 randevu aldım kan vereceğim igg igm testleri için

Yarın 13:00 de kan vereceğim igg igm.En kesin net sonuç bu dedi vücuttan komple atılıp atılmadığını öğrenmek için.İlk önce belden sıvı almak gerekiyormuş diye döndü doktorum, detaylı anlattım ( iç hastalıkları doktoru normalde) onu netleştiremedi daha sonra kandan dedi.Yani yarın boşuna mı vereceğim kanı?

Biorezonans bana da gerçekci gelmemişti

Kardeşim heyecanla bekliyoruz yarın için. Doktor elbette bizden daha iyi bilecektir. Yarın testini yaptır sonuçlarına bak ve ara ara dönemlerde bize yaz . Şuan herpes cıktı veya cıkmadı tarzında düzelirse filan lütfen bizi habersiz bırakma burda tedavi bekleyen bir çok insan var ve büyük hayıra gireceksin. Levent hoca bu yöntemin %100 bitirdiğini söyledimi Birde Daha önce atakların ne sıklıkla oluyordu ?

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  HSV Test Deneyimleri: Hangi Laboratuvar, Hangi Yöntem, Ne Zaman? Alp23425 9 3,314 15-04-2025, Saat: 00:34
Son Yorum: 35can59
  Herpes Virüsü için Ozon ve Glutatyon Tedavisi: Deneyimler cipiaresss 0 996 12-03-2025, Saat: 02:54
Son Yorum: cipiaresss
Exclamation Herpes Virüsü ile Kanser Tedavisi: Yeni Umut HopeFul 63 35,876 31-07-2024, Saat: 01:10
Son Yorum: Ahmet3434
  Herpes İçin Geliştirilen Yeni Aşılar ve Gen Tedavisi Akysll 3 1,842 13-02-2024, Saat: 11:41
Son Yorum: Herpestrk
  Fotodinamik Tedavi ile HPV ve HSV'den Kurtulma Deneyimleri mstmstmst76 6 3,073 28-01-2024, Saat: 17:58
Son Yorum: mstmstmst76

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi