Arkadaşlar merhaba. Önceden bu sitede yazılanları okuyordum, üye değildim. Bir arkadaş fotodinamik tedaviyi yazınca araştırdım ve karşıma başka bir doktor ve başka bir tedavi daha çıktı. Ben deneyimlemedim, doğruluğuna bir yorumum yok ama doktorun kendi sitesindeki yorumlar gerçek kişiler tarafından yazıldıysa çok olumlu. Ben size adamın tedavi mantığını aktarayım, içinize sinerse bir bakar konuşursunuz, benim kafamda acaba mı oluşturdu çünkü. Doktorun ismi Murat Besler ve vaat ettiği tedavi yöntemi. Dr. Besler'in biorezonans yöntemi ile geliştirdiği tedavi nasıldır? Genital herpes, bağışıklık sisteminin virüse karşı yeterli cevap oluşturamaması sonucu virüsün sistemde yaşaması ile meydana gelir. Bağışıklık sistemi virüse yeterli cevap verememiş ve antikor oluşturamamıştır. Dr. Besler'in... [ek_bilgiler]
Biorozenans Nedir?
Biorozenans, vücuttaki elektromanyetik frekansları ölçerek ve düzelterek hastalıkları tedavi ettiğini iddia eden bir alternatif tıp yöntemidir. Ancak bilimsel temeli zayıf olup birçok sağlık otoritesi tarafından etkisiz olarak değerlendirilmektedir.Kullanıcı Deneyimleri
Forumdaki kullanıcıların çoğu, Dr. Murat Besler'in biorozenans tedavisinin işe yaramadığını ve para kaybı olduğunu belirtmektedir. Bazı kullanıcılar fotodinamik tedaviyi umut verici bir alternatif olarak görmektedir.Önemli Uyarı
Herpes tedavisi için kanıtlanmış antiviral ilaçlar bulunmaktadır. Alternatif yöntemlere başvurmadan önce mutlaka bir doktora danışılmalıdır.Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışınız.