Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Panikten ölmek üzereyim!
(05-01-2026, Saat: 11:27)innominate Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bence zaten bir şey olduysa şu ana karar belirti de gösterirdi diye düşünüyorum, rahat olun. Normalde peki kondom vs kullanıyor muydunuz bu süreçte?

Bence zaten bir şey olduysa şu ana karar belirti de gösterirdi diye düşünüyorum, rahat olun. Normalde peki kondom vs kullanıyor muydunuz bu süreçte?

Hamile kalmak için sadece kullanmadık genelde %90 kondom kullandık bazen yoğun ataklarım olursa valtrex aldım bir kaç ay

Bu arada ben 3 sene hiç atak geçirmedim hamilelikte 1 tane geçirdim bence bunun nedeni d vitamini seviyemi 60-70lere çıkartmış ve düzenli b12 ve magnezyum alıyordum. Şuan 20lere düşmüş sık tekrarı bence bu yüzden

(06-01-2026, Saat: 11:49)notgood! Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu arada ben 3 sene hiç atak geçirmedim hamilelikte 1 tane geçirdim bence bunun nedeni d vitamini seviyemi 60-70lere çıkartmış ve düzenli b12 ve magnezyum alıyordum. Şuan 20lere düşmüş sık tekrarı bence bu yüzden

Olabilir bende kullandığım dönemde azalmıştı baya

(06-01-2026, Saat: 11:49)notgood! Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu arada ben 3 sene hiç atak geçirmedim hamilelikte 1 tane geçirdim bence bunun nedeni d vitamini seviyemi 60-70lere çıkartmış ve düzenli b12 ve magnezyum alıyordum. Şuan 20lere düşmüş sık tekrarı bence bu yüzden

Peki mesela atak geçirmeseniz de karıncalanma kaşıntı vs gibi dökülme yaşadığınızı hissettiğiniz oluyor muydu?

(06-01-2026, Saat: 13:41)innominate Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Peki mesela atak geçirmeseniz de karıncalanma kaşıntı vs gibi dökülme yaşadığınızı hissettiğiniz oluyor muydu?

Evet oluyordu hatta ilk 3-4 sene çok sıktı bu ilginç bir şekilde hamilelik sonrası baya baya azaldı. Ama bu hisler olduğunda kesinlikle eşimle birlikte olmadık korunma olsa bile ilaç kullansam bile. Hatta bu seferde öyleydi, sıfır his, sıfır kaşıntı, batma vs… gerçekten çok ilginç umarım eşime bulaşmaz, onu çok seviyorum ve benim yaşadığım şeyleri yaşamasını kesinlikle istemem. Psikolojik yükü ayrı, fiziksel yükü ayrı hele ilk 4-5 sene.

(06-01-2026, Saat: 22:32)notgood! Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet oluyordu hatta ilk 3-4 sene çok sıktı bu ilginç bir şekilde hamilelik sonrası baya baya azaldı. Ama bu hisler olduğunda kesinlikle eşimle birlikte olmadık korunma olsa bile ilaç kullansam bile. Hatta bu seferde öyleydi, sıfır his, sıfır kaşıntı, batma vs… gerçekten çok ilginç umarım eşime bulaşmaz, onu çok seviyorum ve benim yaşadığım şeyleri yaşamasını kesinlikle istemem. Psikolojik yükü ayrı, fiziksel yükü ayrı hele ilk 4-5 sene.

Umarım olmaz öyle bir şey, içinizi ferah tutun lütfen

Elinizi yıkadıysanız, ustune bir de banyo yaptıysanız kafaya takacak bir şey yok. Rahat olun bu kadar takmayın, daha çok atak yaşarsınız stres yaparsanız. Lezyona temas etmemeye çalışın, elinizi yıkayın yeterli. Virüsler dışarda uzun süre canli kalamazlar. Zaten vücudunuz da alışmış sık atak yaşamıyorsunuz

(07-01-2026, Saat: 02:15)Suphelihasta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Elinizi yıkadıysanız, ustune bir de banyo yaptıysanız kafaya takacak bir şey yok. Rahat olun bu kadar takmayın, daha çok atak yaşarsınız stres yaparsanız. Lezyona temas etmemeye çalışın, elinizi yıkayın yeterli. Virüsler dışarda uzun süre canli kalamazlar. Zaten vücudunuz da alışmış sık atak yaşamıyorsunuz

İşin içinde çocuk olunca bu panik hali pek mümkün olmuyor tabii. Kendimi veya eşimi korumak (kendi tercihi ile kabul etmiş birisi) olsaydı konu biraz daha rahat olabilirdim. Konu çocuk olunca insanın uykuları kaçıypr

Şu 3 yılda başımıza gelmeyen kalmadı ya

Pul pul dökülüyor ya böyle olan varmı

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
2 Ziyaretçi