Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Herpes atak nüksünü artıran yiyecekler
Kesinlikle olmazdık. Ne cinsel eğitim ne de cinsel hastalıklar anlatılmıyor asla. Aksine tabu olduğu için konuşulmuyor bile. Dışarda kimle tanışırsanız sorun, cinsel hastalıkları bilmez, sayamaz. Daha hiv ve aids farkını bilmiyorlar

Bence bu yiyecekleri kesmeyin ben hepsinide tüketiyorum vücut alışıyor bir vakitten sonra önceden fındık fıstık yediğimde direk patlatiyordu hemen şimdi öyle bişey yok alışıyor artık tepki vermemeye alıştırın kendinizi mahrum bırakmayın bu yiyecek içeceklerden..

(14-10-2025, Saat: 19:13)Haldun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Başlarda bir yanma oluyordu ki zaten doktora görünme sebebim buydu yani neyin nesidir bu diyerek,doktor da herpes deyince şaşırdım çünkü ne olduğuna dair en ufak bir fikrim yoktu,kan testi yaptırmamı önerdi,ben de bunun üzerine testi yaptırdım ve sonuç hsv1 çıktı,bunun üzerine doktor "dua et ki sadece hsv 1 çıktı dedi.."Ben de neden dua etmem gerekiyor diye sordum,o da hsv 1 in diğerlerine göre daha masum seyredebiileceği şeklinde bir karşılık verdi.Sanırım doktorun söylediği yıllar içinde doğrulanmış oldu yani şu an ne bir yanma hissi ne de herhangi bir yiyeceğe karşı özel bir durum oluştu.Ancak herşeye rağmen bu virüs kişiye özel durumlar içeriyor takip ettiğim kadarıyla hele kadın anatomisinde çok daha farklı çalışabilir.Yani o yüzden belirtiler üzerinden hangi tür herpes virüsü taşıdığınızı tahmin etmemiz oldukça güç. Naçizane tavsiyem özel ve güvenilir bir labatuvarda test yaptırmanız yönünde olacaktır.

Peki Hsv bir igm testi mi pozitif çıktı  ? Hsv bir igg herkeste var.

Hsv Tip 1 mı yoksa Hsv Tip 2 diye kafa karışıklığı yaşamaktansa .
Elisa testi tamamen kafa karıştırıcı arkadaşlar. O yüzde Western blood testi.
Benim bildiğim Western blood testi yapan sadece düzen labaratuvar var.
Ankara İstanbul Mersin Adana'da şubeleri var. Eğer bu illerde yaşamayanlar Düzen labaratuvarın ana merkezini arayın her ilde anlaşmalı çalıştıkları özel hastane veya laboratuvarlar var.

Tıp 1-2 IGM istemeyin boşuna para harcamayın. IGM sadece lezyon varken çıkar garanti sonuç vermez.

Düzen labaratuvarından HSV Tip1 HSV TİP 2 IGG testi isteyin.

Sadece bu test yeterli. Ücretide makul şuan 1000-1500 civarı. Ama net kesin sonuç. Sadece hastalığı kaptıptan sonra yani ilk lezyondan sonra 16 hafta geçmesi gerek. 1 bir yıl geçenler daha net sonuç alır. Öncesi yalancı sonuç olabilir bazen. Bu arada günlük 500 mg baskılayıcı waltrex kullanırken verebilirsiniz hiçbir şekilde sonucu etkilemez.
Sağlıcakla kalın. Ben denedim test ettim.

(10-12-2025, Saat: 23:42)cipiaresss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hsv Tip 1 mı yoksa Hsv Tip 2 diye kafa karışıklığı yaşamaktansa .
Elisa testi tamamen kafa karıştırıcı arkadaşlar. O yüzde Western blood testi.
Benim bildiğim Western blood testi yapan sadece düzen labaratuvar var.
Ankara İstanbul Mersin Adana'da şubeleri var. Eğer bu illerde yaşamayanlar Düzen labaratuvarın ana merkezini arayın her ilde anlaşmalı çalıştıkları özel hastane veya laboratuvarlar var.

Tıp 1-2 IGM istemeyin boşuna para harcamayın. IGM sadece lezyon varken çıkar garanti sonuç vermez.

Düzen labaratuvarından HSV Tip1 HSV TİP 2 IGG testi isteyin.

Sadece bu test yeterli. Ücretide makul şuan 1000-1500 civarı. Ama net kesin sonuç. Sadece hastalığı kaptıptan sonra yani ilk lezyondan sonra 16 hafta geçmesi gerek. 1 bir yıl geçenler daha net sonuç alır. Öncesi yalancı sonuç olabilir bazen. Bu arada günlük 500 mg baskılayıcı waltrex kullanırken verebilirsiniz hiçbir şekilde sonucu etkilemez.
Sağlıcakla kalın. Ben denedim test ettim.

Peki pozitif mi çıktı ? Ben de denedim. Sadece tip bir pozitif cikti. Ayrica lezyon varken igm negatif cikti. Fakat temastan 90 gün sonra yaptirdim testi. Yine de bir işe yarar mı ?

(11-12-2025, Saat: 03:40)Hüseyin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Peki pozitif mi çıktı ? Ben de denedim. Sadece tip bir pozitif cikti. Ayrica lezyon varken igm negatif cikti. Fakat temastan 90 gün sonra yaptirdim testi. Yine de bir işe yarar mı ?

Aynen hep negatif çıkan 16. Ayda kesin sonuç pozitif çıktı. IGM hiç gerek yok anlık lezyon çıktığı anda yakalaman lazım o da çok zor tamamen yanıltıcı. Çok fazla kaynakta virüs lezyonu yapıp kaçıyor. IgM yanıltıcı sonuç oluşuyor.

Sonuçta bu virüs yani hastalık vücuda dışarıdan geliyor. Yani vücut bununla ilk yıl tanıma tanımlama ve savaş içerisine giriyor. Ve akabinde süreç tamamlanıp vücudun bir parçası haline bürünüyor. Ayrıca kaynaklarda Normalde kalıcı hastalıklarda vücudun hastalığı tanıması stabil hale gelmesi 18 aydır. Bu süreç kuluçka süresi kabul edilir. 

Daha önce yazdığım gibi sadece Western blood HSV 1-2 IGG testi yaptırın. Bir yıl sonunda garanti sonuç yüksek. Ama 18. Ay sonrası kesin sonuç alırsınız. Varsa vardır yoksa yoktur.

(11-12-2025, Saat: 08:44)cipiaresss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aynen hep negatif çıkan 16. Ayda kesin sonuç pozitif çıktı. IGM hiç gerek yok anlık lezyon çıktığı anda yakalaman lazım o da çok zor tamamen yanıltıcı. Çok fazla kaynakta virüs lezyonu yapıp kaçıyor. IgM yanıltıcı sonuç oluşuyor.

Sonuçta bu virüs yani hastalık vücuda dışarıdan geliyor. Yani vücut bununla ilk yıl tanıma tanımlama ve savaş içerisine giriyor. Ve akabinde süreç tamamlanıp vücudun bir parçası haline bürünüyor. Ayrıca kaynaklarda Normalde kalıcı hastalıklarda vücudun hastalığı tanıması stabil hale gelmesi 18 aydır. Bu süreç kuluçka süresi kabul edilir. 

Daha önce yazdığım gibi sadece Western blood HSV 1-2 IGG testi yaptırın. Bir yıl sonunda garanti sonuç yüksek. Ama 18. Ay sonrası kesin sonuç alırsınız. Varsa vardır yoksa yoktur.

18 ay ne alaka yeni yeni tezler ortaya atıyorsunuz veya bu bilgiyi nerden aldınız çok merak ediyorum.

(11-12-2025, Saat: 09:02)Alp23425 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 18 ay ne alaka yeni yeni tezler ortaya atıyorsunuz veya bu bilgiyi nerden aldınız çok merak ediyorum.

Sen ilk ay sonuç aldıysan ne mutlu sana. Millet ilk yıl yaptırıyor %50 kesimde negatif cıkıyor. Sonra lezyon çıkınca benim test negatif diyip veryansın. Şurası kesin senin anatomik yapın ile her insan bir değildir. Bazı insanda ilk ay sonuç verirken bazı insanda sürec 18 aya kadar uzar. Benim ilk bir yıl Western elisa hepsi negatif. Ama lezyon 1 yıl öncesinden var. Hastalıktan takriben 1,5 yıl olunca net kesin sonuç aldım. Yani kimse başkasıyla kendini kıyaslamasın. Yoksa tedavide yanlışa düşülebilir.
Ben sadece yaşadığımı yazdım belki birilerine aydınlık olur diye

(11-12-2025, Saat: 13:04)cipiaresss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sen ilk ay sonuç aldıysan ne mutlu sana. Millet ilk yıl yaptırıyor %50 kesimde negatif cıkıyor. Sonra lezyon çıkınca benim test negatif diyip veryansın. Şurası kesin senin anatomik yapın ile her insan bir değildir. Bazı insanda ilk ay sonuç verirken bazı insanda sürec 18 aya kadar uzar. Benim ilk bir yıl Western elisa hepsi negatif. Ama lezyon 1 yıl öncesinden var. Hastalıktan takriben 1,5 yıl olunca net kesin sonuç aldım. Yani kimse başkasıyla kendini kıyaslamasın. Yoksa tedavide yanlışa düşülebilir.

Primer enfeksiyon geçirene kadar zerre anlamadım 
Ondan önce lezyon oluyordu mantar zannediyordum belkide mantardı bilmiyorum ama öncesi de şüpheliyim çok tahriş oluyordu Primer enfeksiyona kadar anlamadım mantar diyip geçtim bilmiyorum belkide mantardı...

(11-12-2025, Saat: 13:04)cipiaresss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sen ilk ay sonuç aldıysan ne mutlu sana. Millet ilk yıl yaptırıyor %50 kesimde negatif cıkıyor. Sonra lezyon çıkınca benim test negatif diyip veryansın. Şurası kesin senin anatomik yapın ile her insan bir değildir. Bazı insanda ilk ay sonuç verirken bazı insanda sürec 18 aya kadar uzar. Benim ilk bir yıl Western elisa hepsi negatif. Ama lezyon 1 yıl öncesinden var. Hastalıktan takriben 1,5 yıl olunca net kesin sonuç aldım. Yani kimse başkasıyla kendini kıyaslamasın. Yoksa tedavide yanlışa düşülebilir.
Sende hsv1 mi hsv2 mi var hangi testi nerede yaptırdın pozitif sonuç aldın

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hsv atak analizi Anonim 1 488 09-02-2026, Saat: 17:02
Son Yorum: uzakdurun
  Hsv-Herpes Atakları Durdurmanın Yolları cipiaresss 10 1,285 05-02-2026, Saat: 08:55
Son Yorum: Burak06.
  Genital Herpes Tedavi Yöntemleri - Genital Herpes Treatment Ways jimmmy 662 319,801 22-12-2025, Saat: 12:52
Son Yorum: Burak06.
  2023 yılına ait herpes ilaç ve aşı çalışmalarına ait bir çizelge max.903406 17 4,879 06-08-2025, Saat: 12:07
Son Yorum: Aysell
  13 Ekim Herpes Farkındalık Günü Sunflower 0 985 08-10-2024, Saat: 21:25
Son Yorum: Sunflower

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi