Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Herpes atak nüksünü artıran yiyecekler
Bilerek üzüm fistik et cikolata tukettim ve 2 gun sonra 3.cu gunde atak oldu bu tur yiyecekler  aşırı derecede ataklari etkiliyor  bilginize.(et ve yulaf da şüpheli  ) bir yiyecegi tuketip atak yasayanlar yazabilir mi

Çikolata ve bira kesinlikle etkiliyor beni.

Üzüm fıstık şarap kendi deneyimlerim, tetikliyor. Bira bende tetiklemiyor garip bir şekilde

en net şekilde beni etkileyen fısıtk ezmesi,

Hiç bir yiyecek ya da içecek bende atak sebebi oluşturmuyor,içkinin envai çeşidi,çikolata,kuruyemiş aklınıza ne gelirse lakin vakti zamanı gelince yani 45 günde bir atak yaşıyorum.5-6 sene oluyor hsv ile tanışalı başlarda ayda iki atak yaşarken şimdilerde 45 günde bir biçiminde seyrediyor

(13-10-2025, Saat: 21:34)Haldun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hiç bir yiyecek ya da içecek bende atak sebebi oluşturmuyor,içkinin envai çeşidi,çikolata,kuruyemiş aklınıza ne gelirse lakin vakti zamanı gelince yani 45 günde bir atak yaşıyorum.5-6 sene oluyor hsv ile tanışalı başlarda ayda iki atak yaşarken şimdilerde 45 günde bir biçiminde seyrediyor

Belirtiler nasıl sizde bende de yiyecek etkilemiyor sanırım jiletleme sonrası oldu
yanma aşırı kaşıntı oluyor mu benim tamamen hissizdi hsv1 olabilir mi acaba benim

(14-10-2025, Saat: 02:10)Aklovir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Belirtiler nasıl sizde bende de yiyecek etkilemiyor sanırım jiletleme sonrası oldu
yanma aşırı kaşıntı oluyor mu benim tamamen hissizdi hsv1 olabilir mi acaba ben
Başlarda bir yanma oluyordu ki zaten doktora görünme sebebim buydu yani neyin nesidir bu diyerek,doktor da herpes deyince şaşırdım çünkü ne olduğuna dair en ufak bir fikrim yoktu,kan testi yaptırmamı önerdi,ben de bunun üzerine testi yaptırdım ve sonuç hsv1 çıktı,bunun üzerine doktor "dua et ki sadece hsv 1 çıktı dedi.."Ben de neden dua etmem gerekiyor diye sordum,o da hsv 1 in diğerlerine göre daha masum seyredebiileceği şeklinde bir karşılık verdi.Sanırım doktorun söylediği yıllar içinde doğrulanmış oldu yani şu an ne bir yanma hissi ne de herhangi bir yiyeceğe karşı özel bir durum oluştu.Ancak herşeye rağmen bu virüs kişiye özel durumlar içeriyor takip ettiğim kadarıyla hele kadın anatomisinde çok daha farklı çalışabilir.Yani o yüzden belirtiler üzerinden hangi tür herpes virüsü taşıdığınızı tahmin etmemiz oldukça güç. Naçizane tavsiyem özel ve güvenilir bir labatuvarda test yaptırmanız yönünde olacaktır.

Genital herpesin hsv-1 versiyonu mu çıktı hocam? O zaman şanslıymışsınız gerçekten ama bu beni korkuttu açıkçası, hsv-1 bende yok ve acaba hsv 2 ve 1 virüsü aynı yerde aktive oluyor mu hiçbir bilgim yok.

(14-10-2025, Saat: 20:50)captaina330 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Genital herpesin hsv-1 versiyonu mu çıktı hocam? O zaman şanslıymışsınız gerçekten ama bu beni korkuttu açıkçası, hsv-1 bende yok ve acaba hsv 2 ve 1 virüsü aynı yerde aktive oluyor mu hiçbir bilgim yok.

Evet Hsv1 yani halk arasında dudak uçuğu diye adlandırılan tür genital herpese sebebiyet verebiliyor,yeni çıkan bir versiyon falan değil yani covid gibiSmile dolayısıyla her ikisi de genital bölgede aktive olabiliyormuş,internet üzerinden kabaca da olsa bilgi edinebilirsiniz

Valtrexsiz seks yasaklanmalı o zaman Big Grin Lisede din dersi yerine cinsel hastalıklar konusu işlenseydi şuan hiçbirimiz bu durumda olmazdık.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2023 yılına ait herpes ilaç ve aşı çalışmalarına ait bir çizelge max.903406 17 3,657 06-08-2025, Saat: 13:07
Son Yorum: Aysell
  13 Ekim Herpes Farkındalık Günü Sunflower 0 736 08-10-2024, Saat: 22:25
Son Yorum: Sunflower
  Naltrexon Düşük Doz Herpes Tedavisi Haķkında NarPnr 8 10,384 29-07-2024, Saat: 23:42
Son Yorum: cipiaresss
  11 yıllık bela herpes Shadow 8 3,313 13-06-2024, Saat: 01:12
Son Yorum: Shadow
  Stres ve atak iliskisi Semiconductors 4 1,755 14-02-2024, Saat: 22:31
Son Yorum: Üzgüny

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi