Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Herpes sürekli ağrı yapar mı
(20-06-2025, Saat: 22:21)Aysell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hergün belim bacaklarım ağrıyor dayanamıyorum artık ya varmı bunun çözümü ne yapmam lazım

yine de hekiminize veya eczacınıza danışarak c+d+çinko suda eriyen takviye alın. kafaya takmayın, ağrı yokmuş gibi düşünün. ne kadar çok düşünürseniz o kadar çok tetikliyor, ne zaman başladı bilmiyorum ama 1-2 sene devam eder 3. sene itibariyle yavaşlar en azından bende öyle oldu. çok geçmiş olsun.

(20-06-2025, Saat: 23:38)mutluluk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yine de hekiminize veya eczacınıza danışarak c+d+çinko suda eriyen takviye alın. kafaya takmayın, ağrı yokmuş gibi düşünün. ne kadar çok düşünürseniz o kadar çok tetikliyor, ne zaman başladı bilmiyorum ama 1-2 sene devam eder 3. sene itibariyle yavaşlar en azından bende öyle oldu. çok geçmiş olsun.
Çekilecek dert değil allah bizlere yardım etsin

(20-06-2025, Saat: 22:21)Aysell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hergün belim bacaklarım ağrıyor dayanamıyorum artık ya varmı bunun çözümü ne yapmam lazım

Bende aynı durumdayim 3 yıldır var bu bende

Ağrı yaparmı bilmem ama her gece gözyaşlarımla uyuyorum lanet olsun...

(27-06-2025, Saat: 08:40)Aysell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ağrı yaparmı bilmem ama her gece gözyaşlarımla uyuyorum lanet olsun...

Yeni bir konu açtım orayı takip edin lütfen kullanıcı deneyimlerini istatistik olarak paylastim neyin iyi geldiğini neyin gelmediğini

Hiçbirşey iyi gelmiyor 1ay iyiysek 2 ay kötüyüz

(27-06-2025, Saat: 10:14)Aysell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hiçbirşey iyi gelmiyor 1ay iyiysek 2 ay kötüyüz

Merhabalar bugun bir cok araştırma yaptım ve çıkardığım sonuçları ve kendi yorumumu paylaşmak istiyorum bir cok yerden alintitadiklarimInternette lazer vs etki oranı %10organik bitkiler vs satanlar %5kolloidal kullanım şekli ve bünye %31şifalı bitki satanlar %8aleo vera %78çay ağacı yagi %80sari kantaron yağı %69lyzin %47limon kabuğu ve limon içerikli ürünler %72ilac kullanımı valtrex zovirax vs %67klordioksit %97herpevac Rus aşısı %41bulduklarını ve kullananları istatistik hale getirdim klordioksitin sadece xte gördüğüm paylaşımlardan  yola çıkarak buldum benim denediklerim sadece ilk atağımda valtrex kullandım daha sonrasında kullanmadım zaten böbrekleri mahveden bir ilaç ve hiçbir atagimi hizlandirmadi ben çay ağacı yagi lyzin ve sarı kantaron yağı kullandım 2 3 gunde gecti limon kabuğuyla beraber yiyorum ataklarimi geciktiriyor içki türlerinden viski ve gin harici hepsi bira şarap vodka martini vs hepsi ertesi gun atak cikardi ben viski içtiğimde hiç atak yaşamadım aksine geçmesini hızlandırdı bunun dışında vücudun günlük attığı vitaminler aldım vücudumu yormadim bunlar c vitamini çinko d e vitamini aldım reklam olmasın diye yazmıyorum suan 2 3 aydir atagim yok inşallah çıkmaz düzenli alkol içen ve kendime su sıralar pek fazla bakmadığım halde özellikle su bilgiye edindim ister hpv olun ister hsv atak varsa o bölge değmediği zaman bulaş ihtimali yok denecek kadar az yardimci olabilmek adına bunları buldum cok çeşitli sayfalar ve forumlardan

Öncelikle merhaba arkadaşlar siteyi uzun zamandır takip ediyorum. Söylenen önerilen ve deneyip de Önerilen vitamin ve ilaçların çoğunu çok uzun süredir kullanıp herhangi bir fayda görmedim. Bu tabii ki bünyeden bünyeye değişir kesinlikle ben fayda görmedim diye başkası fayda görmeyecek diye bir kural yok. Benim çok fazlasıyla ağrılarım vardı lezyondan önce ağrılarım bacaklarıma vuran ve kalçama vuran ve Cinsel organ kısmına vuran ağrılarım ve yanmalarım çok fazlasıyla mevcuttu tesadüf eseri anneme verilen bacaklardaki ağrılar sebebiyle verilen bir krem keşfettim yalnız bunu kesinlikle ve kesinlikle cinsel organ bölgenize sürmemeniz gerekiyor Özellikle de bunu doktorunuza sorarak kullanmanız çok daha sağlıklı olur. Ben bacaklarıma kalçama ve popo kısmına sürdüğüm için o bölgeye yansıyan ağrılarımı geçirdi. İsmini yazmamda bir sakınca var mıdır bilmiyorum ama yine de bir faydam dokunur diye yazacağım Capciderm Bu krem sürdüğünüz bölgeyi biraz yakan bir krem onu belirteyim çok çok az sürmeniz lazım kullanıp faydasını gören arkadaşlarında yine buraya yazmasını rica edeceğim şimdiden herkese şifalar diliyorum

(27-06-2025, Saat: 20:26)Plum34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle merhaba arkadaşlar siteyi uzun zamandır takip ediyorum. Söylenen önerilen ve deneyip de Önerilen vitamin ve ilaçların çoğunu çok uzun süredir kullanıp herhangi bir fayda görmedim. Bu tabii ki bünyeden bünyeye değişir kesinlikle ben fayda görmedim diye başkası fayda görmeyecek diye bir kural yok. Benim çok fazlasıyla ağrılarım vardı lezyondan önce ağrılarım bacaklarıma vuran ve kalçama vuran ve Cinsel organ kısmına vuran ağrılarım ve yanmalarım çok fazlasıyla mevcuttu tesadüf eseri anneme verilen bacaklardaki ağrılar sebebiyle verilen bir krem keşfettim yalnız bunu kesinlikle ve kesinlikle cinsel organ bölgenize sürmemeniz gerekiyor Özellikle de bunu doktorunuza sorarak kullanmanız çok daha sağlıklı olur. Ben bacaklarıma kalçama ve popo kısmına sürdüğüm için o bölgeye yansıyan ağrılarımı geçirdi. İsmini yazmamda bir sakınca var mıdır bilmiyorum ama yine de bir faydam dokunur diye yazacağım Capciderm Bu krem sürdüğünüz bölgeyi biraz yakan bir krem onu belirteyim çok çok az sürmeniz lazım kullanıp faydasını gören arkadaşlarında yine buraya yazmasını rica edeceğim şimdiden herkese şifalar diliyorum

Sadece ufak ekleme yapayım çok aşırı yakıcı bir krem, ben omzumda bile dayanamadım yakmasına, sakın genital bölge veya genital organa değdirmeyin direk hastanelik olursunuz. Vücudunuzda kol bacakta çok az bir yerde test edin. Genital bölge ve çevresi, omuz kısmında yukarıya boyun yüz vs bu bölgelere kesinlikle dokandırmayın. Biraz tehlikeli bir krem. Acısı zaman geçtikçe artıyor, ben zaten hiç şekilde kullanamıyorum.

(27-06-2025, Saat: 23:17)cipiaresss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sadece ufak ekleme yapayım çok aşırı yakıcı bir krem, ben omzumda bile dayanamadım yakmasına, sakın genital bölge veya genital organa değdirmeyin direk hastanelik olursunuz. Vücudunuzda kol bacakta çok az bir yerde test edin. Genital bölge ve çevresi, omuz kısmında yukarıya boyun yüz vs bu bölgelere kesinlikle dokandırmayın. Biraz tehlikeli bir krem. Acısı zaman geçtikçe artıyor, ben zaten hiç şekilde kullanamıyorum.

Ay bu kremi biliyorum sakınnn çok dikkat edin

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Information Berberin (Berberis Vulguvaris) Herpes Üzerinde Etkileri HopeFul 63 22,352 03-10-2024, Saat: 23:51
Son Yorum: Bitermi dertler
Exclamation ANTİ HERPES HopeFul 96 26,487 14-09-2024, Saat: 01:51
Son Yorum: max.903406
Information Vital Mina Anti Herpes Takviyeleri Hakkında Yorumlar HopeFul 39 11,620 12-09-2024, Saat: 13:14
Son Yorum: Elif19
Thumbs Up Sol dış dudak çevresinde ağrı herpes kaynaklı mıdır? elifart2409@gmail.com 7 2,547 29-07-2024, Saat: 10:41
Son Yorum: elifart2409@gmail.com
  Genital herpes vücutta kaşıntı yapar mı? seher_guler22 11 4,666 27-06-2024, Saat: 23:21
Son Yorum: max.903406

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: