Yorumları: 113
Konuları: 1
Rep Puanı:
1
Ağrı yaparmı bilmem ama her gece gözyaşlarımla uyuyorum lanet olsun...
Yorumları: 26
Konuları: 3
(27-06-2025, Saat: 08:40)Aysell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ağrı yaparmı bilmem ama her gece gözyaşlarımla uyuyorum lanet olsun...
Yeni bir konu açtım orayı takip edin lütfen kullanıcı deneyimlerini istatistik olarak paylastim neyin iyi geldiğini neyin gelmediğini
Yorumları: 113
Konuları: 1
Rep Puanı:
1
Hiçbirşey iyi gelmiyor 1ay iyiysek 2 ay kötüyüz
Yorumları: 26
Konuları: 3
(27-06-2025, Saat: 10:14)Aysell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hiçbirşey iyi gelmiyor 1ay iyiysek 2 ay kötüyüz
Merhabalar bugun bir cok araştırma yaptım ve çıkardığım sonuçları ve kendi yorumumu paylaşmak istiyorum bir cok yerden alintitadiklarimInternette lazer vs etki oranı %10organik bitkiler vs satanlar %5kolloidal kullanım şekli ve bünye %31şifalı bitki satanlar %8aleo vera %78çay ağacı yagi %80sari kantaron yağı %69lyzin %47limon kabuğu ve limon içerikli ürünler %72ilac kullanımı valtrex zovirax vs %67klordioksit %97herpevac Rus aşısı %41bulduklarını ve kullananları istatistik hale getirdim klordioksitin sadece xte gördüğüm paylaşımlardan yola çıkarak buldum benim denediklerim sadece ilk atağımda valtrex kullandım daha sonrasında kullanmadım zaten böbrekleri mahveden bir ilaç ve hiçbir atagimi hizlandirmadi ben çay ağacı yagi lyzin ve sarı kantaron yağı kullandım 2 3 gunde gecti limon kabuğuyla beraber yiyorum ataklarimi geciktiriyor içki türlerinden viski ve gin harici hepsi bira şarap vodka martini vs hepsi ertesi gun atak cikardi ben viski içtiğimde hiç atak yaşamadım aksine geçmesini hızlandırdı bunun dışında vücudun günlük attığı vitaminler aldım vücudumu yormadim bunlar c vitamini çinko d e vitamini aldım reklam olmasın diye yazmıyorum suan 2 3 aydir atagim yok inşallah çıkmaz düzenli alkol içen ve kendime su sıralar pek fazla bakmadığım halde özellikle su bilgiye edindim ister hpv olun ister hsv atak varsa o bölge değmediği zaman bulaş ihtimali yok denecek kadar az yardimci olabilmek adına bunları buldum cok çeşitli sayfalar ve forumlardan
Yorumları: 2
Konuları: 0
Rep Puanı:
0
Öncelikle merhaba arkadaşlar siteyi uzun zamandır takip ediyorum. Söylenen önerilen ve deneyip de Önerilen vitamin ve ilaçların çoğunu çok uzun süredir kullanıp herhangi bir fayda görmedim. Bu tabii ki bünyeden bünyeye değişir kesinlikle ben fayda görmedim diye başkası fayda görmeyecek diye bir kural yok. Benim çok fazlasıyla ağrılarım vardı lezyondan önce ağrılarım bacaklarıma vuran ve kalçama vuran ve Cinsel organ kısmına vuran ağrılarım ve yanmalarım çok fazlasıyla mevcuttu tesadüf eseri anneme verilen bacaklardaki ağrılar sebebiyle verilen bir krem keşfettim yalnız bunu kesinlikle ve kesinlikle cinsel organ bölgenize sürmemeniz gerekiyor Özellikle de bunu doktorunuza sorarak kullanmanız çok daha sağlıklı olur. Ben bacaklarıma kalçama ve popo kısmına sürdüğüm için o bölgeye yansıyan ağrılarımı geçirdi. İsmini yazmamda bir sakınca var mıdır bilmiyorum ama yine de bir faydam dokunur diye yazacağım Capciderm Bu krem sürdüğünüz bölgeyi biraz yakan bir krem onu belirteyim çok çok az sürmeniz lazım kullanıp faydasını gören arkadaşlarında yine buraya yazmasını rica edeceğim şimdiden herkese şifalar diliyorum