18-06-2025, Saat: 17:15
Arkadaşlar herpes sürekli ağrı yapar mı 14 aydır hiç ağrılarım azalmıyor ne yapacağımıda bilmiyorum delirmek üzereyim artık bu nasıl bir sey benim gibi 14 aydır hiç geçmeyen ağrı çeken var mı yada oldumu bu durumu yara felan çıkmadı ama bir rahatsızlık ağrı arada bi batma yanma oluyor herpes mi herpes sadece atak olduğu zaman mı ağrı yapıyor uyuduğum da sabah kalktığımda hiç bir ağrım sızım olmuyor sonradan başlıyor biri aydınlatsın yoksa kafayı yiyecem evliyim 2 çocuğum var
ilişkiden ay sonra test yaptırdım
hsv 1 igg 45.3 pozitif
Hsv 1 igm 3.2 negatif
hsv 2 igg 9.2 sınırda index diyor
hvs 2 igm 3.1 negatif
Enfeksiyon hastalıklarına gittim doktor senin hiç atağın olmamış sende başka bir sey vardır dedi
Başka bir doktora gittim oda sende hiç atak olmamış diyor hsv 2 igg 9.2 pozitif sayarsak sende atak yok diyor aklım ermiyor ölene kadar mı ağrı çekecem 14 ay oldu uykudan kalkınca başlıyor uyuncaya kadar devam ediyor ağrılarım
ilişkiden ay sonra test yaptırdım
hsv 1 igg 45.3 pozitif
Hsv 1 igm 3.2 negatif
hsv 2 igg 9.2 sınırda index diyor
hvs 2 igm 3.1 negatif
Enfeksiyon hastalıklarına gittim doktor senin hiç atağın olmamış sende başka bir sey vardır dedi
Başka bir doktora gittim oda sende hiç atak olmamış diyor hsv 2 igg 9.2 pozitif sayarsak sende atak yok diyor aklım ermiyor ölene kadar mı ağrı çekecem 14 ay oldu uykudan kalkınca başlıyor uyuncaya kadar devam ediyor ağrılarım