Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HERPES BELİRTİLERİ
herpes o kadar cabuk kabuk baglamaz hemen. onun dışında evet farkli farklı yerlerde çıkabilir. penisinde yanma normaldir, sonucta enfeksiyon var vücudunda.
bu şikayetlerini bir de urolojiye gidip anlat.
belki baska bir enfeksiyon kapmia olabilirsin ve bunun etkisiyle kizarikliklar ganmalar olabilir.
hiv testi mutlaka yaptir.

(17-09-2024, Saat: 21:51)HopeFul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hic için pcr testi yaptırdım. En güvenilir oymuş. Sifiliz ise geç sonuçlaniyormus 70. Günde yaptırdım onu da. Uroloji doktoruna gittim. İnanın hiç yardımcı olmadi. Ne olduğunu bilmiyorum. Rahatsızlığım hiçbir şekilde geçmedi.

(17-09-2024, Saat: 22:14)Hakkı123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gitmez olur muyum ? Bana merhem verdi. Kullandım yine aynı. Hatta kremin temas ettiği yer de kabuk bagladi. Hiçbir şey anlamadım. İnanin tüm doktorlara gittim. 

(17-09-2024, Saat: 22:19)Hakkı123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hic kullanmadim. Cildiye doktoru gerek gormedi. Ama bende istahsizlik, ishal ve halsizlik de oldu. İdrar yaparken yanma. 6 kilo verdim. Herpes bunları yapar mi ? Gece terlrmesi de yasadim. Merhemden sonra penis bölgesi pul pul döküldü. Böyle küçük küçük acılı kizariklik oluştu. Anal bölgem ise komple kizarik. Oraya hiç tamas yok. 

(18-09-2024, Saat: 06:02)Herpeskurbani Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar, ben de benzer sorunları yaşıyorum. Her şeyi denedim. Doktora da gittim. Fakat çözüm bulamadım. Siz testininizi hangi süreçte nerede yaptırdınız ? Hangi yöntem ile test çalışıldı . Benim anal bölgem kizarik ve penis de öyle. Bir sürü yere gittim. Yani foruma yazmamın sebebi doktora gitmemem değil. 15 gün ölü gibi yaşadım. Hala kötüyüm. Elimden de başka bir şey gelmiyor. Buradaki arkadaşlara soruyorum. Bakın sizde de aynı seyler olmuş. 

(18-09-2024, Saat: 06:02)Herpeskurbani Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mrb 
bazi kiṣlerde cok basit ve cok sorun yapmadan gecirip bitiyor ,bazilari cok agir geciriyor bu süreyi ve fazlasindan cok zaman aliyor iyleṣmesi bazen biri bitiyor biri baṣliyor .Mide bulantisi bulaṣ oldugu günden berridir var bende ,kilo kayibi ṣöyle oluyor cok agir gecirdigim icin acidan iṣtahim kesiliyor .ve kizarlik hep var ici su dolu kabarcik 5 kere oldu gözle görülür ṣekilde sonrasinda yanma batma ve sinirlerin uyuṣmasi .ayrica idrarda yanma oluyor veya sürekli wc gittme hissi geliyor ama idrar yok aslinda .Hertürlü testler yapildi hepsi negativ Herpes haricinde .Bazi arkadaṣlarin piskolojik demesinin sebebi kendilerinde bu denli seyir etmiyor .Ama piskolojik degil kesinlikle bir cok makalelerde böyle seyir edebilecigi yaziyor zaten .Kimisi icin hafif atlatilan kimisi icin korkunc acilar ile uzun devam eden bir aci .

ağır geçiriyorsunuz evet...
tedavi olarak ne uygulaniyor bu süreçte size?

quote etiketinin altindan basla yazmaya huseyin.
sende tedavi olarak ne uygulaniyor bahseder misin?

(18-09-2024, Saat: 12:09)HopeFul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstat hamatem merhem, fucicort krem ve hamazimc krem kullanıyorum. Bugün yine üroloji ve enfeksiyona gittim. Test istediler. Herpes testi belirleyici değil dediler. Lezyon önemli bizim için dediler. Tabi westrn blottan bahsetmediler. 6 tüp kan verdim. Üsteki merhemleri de cildiye doktoru verdi. Daha başka ne yapabilirim ki ? Siz söyleyin...

bunlarin herpesle ilgisi yok.
valtrex
zovirax
bunlar en etkilisi olacaktir herpes için. baska bir şeyse bilemiyorum tabiki.

(19-09-2024, Saat: 23:42)HopeFul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben de olsun istemem. Ama idrar yaparken agri var. Eklem agrisi ve gecmeyen kizariklik. Bu test süresi de çok uzun. Herkes 6 ay diyor. Peki herpes değilse de nedir bu ? Herkeste farklı semptomlar varmış. Ayrıştırmak çok zor. 

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Sad Merhaba Herpes ile ilgili sorularım var lütfen bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir Dobby0 9 1,471 26-09-2025, Saat: 23:25
Son Yorum: Nostresnoherpes
  Erkek Arkadaşım Herpes Olduğunu Söyledi Banada Bulaşmış Mıdır? Aptalben 34 18,275 27-07-2025, Saat: 23:45
Son Yorum: max.903406
  Genital herpes sürekli idrar hissi yaparmı? elifart2409@gmail.com 6 2,175 17-05-2025, Saat: 12:16
Son Yorum: Emre006
  Herpes Hikayem ve Sorularım Serkansky 3 1,175 04-05-2025, Saat: 22:52
Son Yorum: Serkansky
  Alkol,herpes Sametcann06 7 2,063 13-03-2025, Saat: 08:24
Son Yorum: Sametcann06

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi