Yorumları: 82
Konuları: 0
Haklısın burda biraz olumsuz konuştum evet amam benide anlayın 3 ay 17 gündür geçmeyen ağrı ve sinirlerimin batmasının hiç geçmemesi dayanamaz bir hale geldim
15 doktor baktı bu şişlere normal diyolar ama bende yoktu öncede sarı şişler biraz dertler dün karnımda çıktı yara bir bölgede desenki orası yanmış gibi
Arkadaşlar bende sizde bilgi almak için yazıyorum zaten zor durumda olduğum için 30 gün sonra Türkiye'ye dönecem zaten ama olursa bunlar herpes de eşimi nasıl bulaştırmam önlemi nedir
Arkadaşlar 87 inci günde bütün testlerimi yaptırdım ben hiv sifiliz hapetit testlerini bu belirtiler verken yaptırdım bugün 3 ay 17 gündür ağrılar mücadele ediyorum
Eşim bunu duyunca dünyayı başıma yıkar benim asla ve asla kabul etmez eşim mecbur boşanmak zorunda kalacam 2 çocuğum var bize bulaştıranı şikayet etsem bir şey olur mu
Türkiye'ye dönmeden nasıl yaptıracam burdaki hastenede test felan yapmıyolar ki
Ben dinliyorum sizi ama önce Türkiye'ye dönmem lazım mecbur en
Sifiliz testi için 87 inci günde belli olmaz mıydı
Tpha testite yapılar oda negatif çıktı
Hepsini tekrar dan 30 gün sonra yaptıra bilirim penisin içinde bir şey var mıs gibi hissediyorum herpes böyle bir şey yapar mı
Özelden yazdım hangi ülkede olduğumu
Arkadaşlar bendekilerin daha ne olduğu belli değil 4 ay olacak sürekli atak olsa herpes diyecemde ben daha ilkini geçemedim sinirlerde yaşadığım sorun herpese bağlıyor bende sayamayacak kadar lezyon var aklım almıyor bende bu lezyonlar kaybolmayacak ölene kadar sinir batması yaşayacam 30gün sonra eşimin yanına dönecem ne yapacam bilmiyorum çok pişmanım eşim var ken çocuklarım varken neden böyle bir şeye düştüm aklım fikrim almıyor eşim bunu duyunca beni vurmadan kesin durmayacak ben şeytana uydum 1 dk iş neler açacak bana eşimi kaybedersem hayat bana zindan olur zaten bulaşıranı keşin yaşatmam heralde bu sefer çocuklarım düzde kalacak bazende diyorum eşimi bir bananeyle boşayayım çocuklarımı alayım onlara ömrümü adayayım artık evlenmekle işim olmaz onlara iyi bir bakıcı tutayım onlar mutlu mesut edeyim bu dünyada eşim duyarsa herşey çok kötü olacak bu şefer eşim beni öldürmeuye kalkacak bunu biliyorum gidip bulaştıranı bulup vurmak zorunda kalacam kafam bir milyon
Burdaki hastanede hiç bir şeye bakmıyolar baksalar başka hastalıklar hvs yükseltir mi
4 defa cildiyeye göründüm hepsi herkes değil diyor hak diyor ama ağrıdan duramıyorum diyor ateş alıp yanıyorum çocuk gibi oturup aylayasım geliyor ağrıdan herpeste penis te ağrı olur mu sürekli testisler normal elin vurunca simsiyah bir renk alıyor ben anlam veremedim gitti bu ise cuma gününden beri herpes diye bir ilaç buldum burda etken maddesi askilovir sabahalar 2 tane içiyorum akşam 1 tane içiyorum lezyonlar aynı iğne bakması devam ediyor çıldıracam ağrılara dayanamıyorum