Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.78/5 - 9 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Synergy Pharmaceuticals Yeni Haber
Arkadaşlar!!Haberler iyi Smile 2 ay oldu ilaca başlayalı. Grip oldum üzerine regl oldum üzerine lazer yaptırdım ve çıkmadı çıkmadı çıkmadıSmile ya bulaşalı 2 seneden fazla olduğu için azalmaya başladı, ya da gerçekten ilaçlar işe yarıyor bilemedim. Ama mutlu ve huzurluyum. Diğer kullanan 2 arkadaşımın da başarılı gidiyor Smile Bilgi vermek istedimSmile

(26-10-2019, Saat: 13:13)Purplepapaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar!!Haberler iyi Smile 2 ay oldu ilaca başlayalı. Grip oldum üzerine regl oldum üzerine lazer yaptırdım ve çıkmadı çıkmadı çıkmadıSmile ya bulaşalı 2 seneden fazla olduğu için azalmaya başladı, ya da gerçekten ilaçlar işe yarıyor bilemedim. Ama mutlu ve huzurluyum. Diğer kullanan 2 arkadaşımın da başarılı gidiyor Smile Bilgi vermek istedimSmile

Çok sevindim umarım başarılı olacaksın  Smile

guzel haberlerinin devamini bekliyoruz :-))

(28-10-2019, Saat: 05:39)HopeFul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: guzel haberlerinin devamini bekliyoruz :-))

Valla iyiyim :Smileilk aylar bacakta biraz uyuşma oluyodu o da geçtiSmile valla çikolata da yiyorum kuruyemişte Smiledün şarap bile içtim Smile

ben haftada 2 3 gun içiyorum. şüphelenirsem cikacagina valtrex aliyorum o yuzden pek sık yasamiyorum atak. olursada küçük bisey cikiyor. ama yilin bazi dönemleri coşuyor :-))

(28-10-2019, Saat: 10:44)Purplepapaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(28-10-2019, Saat: 05:39)HopeFul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: guzel haberlerinin devamini bekliyoruz :-))

Valla iyiyim :Smileilk aylar bacakta biraz uyuşma oluyodu o da geçtiSmile valla çikolata da yiyorum kuruyemişte Smiledün şarap bile içtim Smile

yalniz senin adina cok sevindim. insallah guzel haberlerin gelmeye devam edecek. arkandan bizde geliriz artik :-))

(26-10-2019, Saat: 13:13)Purplepapaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar!!Haberler iyi Smile 2 ay oldu ilaca başlayalı. Grip oldum üzerine regl oldum üzerine lazer yaptırdım ve çıkmadı çıkmadı çıkmadıSmile ya bulaşalı 2 seneden fazla olduğu için azalmaya başladı, ya da gerçekten ilaçlar işe yarıyor bilemedim. Ama mutlu ve huzurluyum. Diğer kullanan 2 arkadaşımın da başarılı gidiyor Smile Bilgi vermek istedimSmile

Evveettt diğer 2 arkadaştan biri benim , benim 2,5 ay bitti , Arkadaşlar ile şehir dışına gittik , dayanamadım 1 Şişe şarap içtim , dönüşte faranjitim coştu 39,5 derece ateşe kadar çıktım 2 gün boyunca , bu arada yanında champix kullanıyorum , sadece popomda bir karıncalanma oldu ve gözümde geliyorum dedi ama gelmedi Smile) kendimi de gayet iyi hissediyorum arkadaşlar... Bilgi vermek istedim :Smileben bu ilaca ciddi manada inanıyorum ve umarım hepimiz tertemiz olacağız en kısa zamanda ...

cok sevindirici umarim boyle devam eder ??

(05-11-2019, Saat: 22:43)HopeFul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: cok sevindirici umarim boyle devam eder ??

Dimi dimi  Wink Angel Heart

Herkese merhabalar,

Purplepapaya arkadaşmın bahsettiği kişilerden birisi de benim. Synergy'e başlayalı 2 hafta oldu ve dün akşam ufak bir atak geçirdim nedenini tam olarak bilemiyorum ama iş nedeniyle aşırı stresli ve gergin bir kaç gün geçirdim. Bu gerginliğin üzerine sigara ve alkol molama 2 gece önce ara verip alkol aldım ve sigara içtim. Dün akşam tek kaşıntıyla minik bir atağım oldu. Moralim yerle bir oldu. Nasıl devam etmeliyim bilmiyorum. Lizin ve amino asiti iki doza çıkarmamı tavsiye ediyorlar o şekilde devam edeceğim.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hsv2 yeni tedavi Sena11 103 36,660 13-07-2025, Saat: 11:24
Son Yorum: Aysell
  Dr. Keith Jerome yeni tedavi çalışması vertigo 0 1,188 03-03-2024, Saat: 00:21
Son Yorum: vertigo
  30 Ekim, Yeni bir aşı çalışma konusu Kaya9507 3 2,201 07-11-2023, Saat: 10:16
Son Yorum: umutherzamanvardır
  Yeni mRNA Aşısı ( Sanırım Kurtuluyoruz) :) Poser 41 28,278 09-03-2023, Saat: 07:18
Son Yorum: guest
  X - Vax Aşı Klinik Testlere Başlıyor Yeni !! jimmmy 37 25,905 16-03-2021, Saat: 23:13
Son Yorum: Lulu

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
4 Ziyaretçi