Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Üşenmedim herkesin denediği yöntemleri derledim:)
(26-07-2025, Saat: 17:35)shv-tip2 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba 13 yıldır hsv2 yaşıyorum ben de aldatılma sonucu kaptım. Şimdi evliyim bir çocuğum doğdu sezaryen yoluyla. Çocuğuma hamileyken bile bu kadar yoğun değildi. Son 1 yıldır hem lokasyon değiştirdi (anal bölgede nedense daha önce hiç orda çıkmazdı) hem de biri iyileşmeden biri başlıyor. Baskılayıcı denedim d vit kullanıyorum çok nadir bira içerim alkol yok gibi hayatımda bira yanında 1-2 sigara max günlük sigarada kullanmam. Kafayı sıyırcam tüm değerlerin iyi (ferritin düşük biraz sadece) nolur bi akıl verin bana
Arginin diyeti uygula büyük ihtimalle bu yüzden

Merhaba önce geçmiş olsun. Bunalıma girecek bir durum yok. Maalesef hayatta oluyor böyle şeyler. Öncelikle bu sorunla yaşamayı kabul edip, büyütmeyeceksin ve yaşam tarzını buna göre ayarlayacaksın. 10 yıl’dan fazla bu sorunla yaşayan birisi olarak tecrübelerime güvenebilirsin. Bir sonraki atak başlamadan önce tahmin edersin hafif kaşıntı huzursuzluk vesair, 1 kutu asiviral tarzı ilaç al, dr. gitmek istemezsen eczacı verir, reçeteye gerek yok. Uçuk çıkmadan bu ilaçtan günde 5 adet içeceksin. 4 saatte bir aksatmadan içinde 25 hap var 5 gün sürer. Buna virüsü baskılamak deniyor, virüsün bahsettiğin gibi diğer bölgelerde çıkmasını engelleyecektir, acısını azaltacaktır. Uçuk çıkarsada zovirax türü krem sür rahatlatır seni. Bu baskılama işlemini uçuğun çıkma alevlenme durumuna göre yılda 2-3 kez yapman gerekebilir. Zamanla atak sıklığı azalacaktır. Ben her yıl baskılamayı yapıyorum yaşam tarzıma dikkat ediyorum benim için sorun olmaktan çıktı. Atakları, stres, aşırı yorgunluk, uykusuzluk ve endişe kesin tetikliyor. Birde yediklerin çok önemli yiyeceklerde tetikliyor. Arkadaşımız önermiş Argine diyeti yapın diye çok doğru. Yediğimiz herşeyde(nerdeyse) L-lisine ve Argine amino asidleri var(vücut için yapı taşları) Çalışmalar göstermişki günlük aldığın Argine miktarı l-lisine’den fazla ise herpes virüsünü tetikliyor. Uçuk çıkma ihtimali çok artıyor. Tam tersi yiyeceklerden aldığın L-lisine miktarı argine’den fazla ise uçuk baskılanıyor çoğalamıyor ve atak yapamıyor. Açıkçası bu virüs l-lisine sevmiyor. Aksine Argine seviyor. Her yiyecekte hem l-lisine hemde argine amino asidi var ama oranları farklı. L-lisine oranı daha fazla yiyecekler; peynir, yoğurt, kırmızı et, tavuk ve hindi, balık yeşil yapraklı bitkiler ıspanak gibi kabaca hayvan bazlı ürünler. Atıyorum peynirde 1500 mg L-lisine varsa 600 mg Argine var. 1500/600=2,5 buna l-lisine/Argine oranı diyorlar. Senin tercih edeceğin yiyeceklerde bu oran hep 1’in üzerinde olacak. İnternette araştırırsan bu oranları bulabilirsin. Şimdi daha önemli olan neler yemeyeceksin veya yerken daha dikkatli olacaksın. Maalesef kuruyemişlerin tamamı nerdeyse; Fındık, ceviz, badem, yer fıstığı, kabak ve ayçekirdeği, nohut pirinç, buğday yani ekmek şöyle düşünebilirsin tohum tane türü bitkisel ürünler uçuğu azdırıyor. Yine örnek olarak fındık’da 700 mg l-lisine varken, Argine miktarı 1800 mg oranlarsak lsy/arg oranı 700/1800=0.38 yani hiç yemememiz gereken bir gıda. Bir bira ile bir tabak kuruyemiş ye bir de sigara iç kesin uçuk tetiklenir ve sardırıya geçer. Moralinde bozulursa şiddeti artar. Susam, kaju bunlar çok uyarıcı virüs için. Bu yiyeceklere dikkat edersen kesin rahat eder huzur bulursun ve moralin yükselir bir yıla kalmaz bu sorun gündeminden çıkar. İllede kuruyemiş yerim bira içerim sigara içerin diyorsan l-lisine hapları var. Solgar da satıyor hatta trendyol da bile var. 1 kutu 1000 mg’lık al içinde 100 tane var sanırım sana 1 yıl yeter. 2000 TL gibi bir ücreti var. Bu haplardan günde bir tane veya kuruyemiş gibi gıdaları yediğinde ordan aldığın Argine leri bastırmak için. L-lisine ve Argine 2 kız kardeş gibi sürekli baskın çıkmak için mücadele ediyorlar? Bikini bölgesini sıkacak kıyafetler giymeyin kot gibi, rahat ve pamuklu giyin. Denizde falan ıslak oturmayın. Virüs nemli ortamı seviyor. Aşırı Güneş iyi gelmiyor. Bu bilgiler birçok para ve emek harcanarak elde edilmiş ve yaşayarak öğrenilmiş paha biçilemeyecek önerilerdir. Uygularsanız tabi. Senin gibi sıkıntılı dönemimde birileri bunları bana söyleseydi ömür boyu dua ederdim. Doktora gidiyorsun dünya para ödüyorsun ağzını açıkta iki kelime etmiyor. Yakalanmışın ömür boyu geçmez söyledikleri bu. Merak etmeyin çok çalışma var birkaç seneye aşısını bulurlar?☺️

Umarım biraz moral olmuştur. Gününüz güzel geçer

Güzel bir açıklama yapmışsın tebrik ederim zaten hali hazırda bir ilaç cikacak eli kulağında ismi pretilivir valtrexden çok çok daha etkili olduğu söyleniyor moral bozmak yok uykuda çok önemli bu arada hergün düzenli bi uyku saatiniz olsun gerisini arkadaşım güzel bir şekilde açıklamış teşekkürler

Herpes tedavisinde alternatif olarak dermatolog doktorum önerisinde ozon tedavisi yaptırabilirsiniz.
100 cc kan ozon ile 1 dakika karıştırıldıktan sonra yaklaşık 10-15 dakikada , 200 cc kan ise ortalama 20 dakikada hastamıza transfüzyonu gerçekleştirilir. Major ozon terapi de 10-70 gama arasında ozon kullanılır. Genellikle düşük doz ile başlayıp, ilerleyen seanslarda doz artışı yapılır ve tedavi edici doza ulaşılır.
Ozon tedavisi genellik üç güne bir olacak şekilde 12 seans olarak yapılır. Akabinde devamlı ayda bir tek doz olacak şekilde devam edilir. Önemli olan gama oranı. 10-70 arasında değişiyor. Doktorunuzdan gama oranını yüksek tutmasını isteyin. Faydasını göreceğinize eminim.
Önemli olan atakları durdurmak. Kimsenin zaten temelli yok etmeye yönelik gayesi yok.

(28-07-2025, Saat: 21:32)Aysell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güzel bir açıklama yapmışsın tebrik ederim zaten hali hazırda bir ilaç cikacak eli kulağında ismi pretilivir valtrexden çok çok daha etkili olduğu söyleniyor moral bozmak yok uykuda çok önemli bu arada hergün düzenli bi uyku saatiniz olsun gerisini arkadaşım güzel bir şekilde açıklamış teşekkürler

Ben teşekkür ederim. Biraz faydan dokunursa ne mutlu. Para tuzaklarına düşmeden kendi çabamızla yapabileceğimiz sonucu ölümlü olan öneriler.

(29-07-2025, Saat: 00:03)BulutEfe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben teşekkür ederim. Biraz faydan dokunursa ne mutlu. Para tuzaklarına düşmeden kendi çabamızla yapabileceğimiz sonucu ölümlü olan öneriler.

Tedavisi belli macera aramaya gerek yok..

(29-07-2025, Saat: 10:37)Aysell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tedavisi belli macera aramaya gerek yok..

Aynen. Olumlu kelimesini ölümlü’ye çevirmiş benim klavye, dramatik olmuş. Özür?

(29-07-2025, Saat: 10:37)Aysell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tedavisi belli macera aramaya gerek yok..

Aynen. Olumlu kelimesini ölümlü’ye çevirmiş benim klavye, dramatik olmuş. Özür?

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Herkesin işine yarayacak kişisel deneyimlerim; uzakdurun 11 2,548 18-01-2026, Saat: 18:20
Son Yorum: Nedenolmasın
  Genital Herpes Tedavi Yöntemleri - Genital Herpes Treatment Ways jimmmy 662 319,801 22-12-2025, Saat: 12:52
Son Yorum: Burak06.
Information Herpes tedavi yöntemleri Antalyalıadam 0 1,279 23-12-2022, Saat: 20:23
Son Yorum: Antalyalıadam

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi