Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fotodinamik Tedavi ile HPV ve HSV'den Kurtulma Deneyimleri
Konu Güncel Özeti: Forumda, bir kullanıcının fotodinamik tedavi (PDT) ile HPV ve HSV virüslerinden kalıcı olarak kurtulduğunu iddia eden bir paylaşımı tartışılıyor. Konu başlatıcı, @sena11 isimli bir arkadaşlarının İstanbul'da Dr. Levent Türk tarafından uygulanan PDT sonrası 3 aydır atak geçirmediğini ve IgG/IgM testlerini beklediklerini belirtiyor. Diğer kullanıcılar, tedavinin bölgesel uygulanması nedeniyle ganglionlardaki virüslere etkisini sorguluyor. Bazıları, atakları azaltması durumunda bile tedavinin faydalı olabileceğini düşünüyor. Genel olarak umutlu bir hava hakim ve herkes sena11'in test sonuçlarını bekliyor. Henüz nihai bir çözüme ulaşılmamış olup, tartışma devam etmektedir.

Evet arkadaşlar, birkaç gün önce bize @sena11 isimli bir arkadaşımızdan sevindirici bir haber geldi. İstanbul'da Operatör Dr. Levent Türk hoca tarafından belirli seanslar aralığıyla fotodinamik terapi tedavisi aldığını, HPV ve HSV virüsünden kalıcı olarak kurtulduğu konusunda bir konu açtı. 3 aydır atak geçirmediğini söyledi. Şu an burada birçok kişi (ben de dahil) bu tedavinin sonuçlarını bekliyor. Kendisi IgG ve IgM testlerini yaptırdıktan sonra burada bizlerle paylaşacak ve inşallah hep beraber buradan kutlama yaparak ayrılacağız. Burada yazılan her şey umutsuz insanların bir anı defteri olarak kalacak. Umutla sonucu bekliyoruz. Konuyla alakalı olarak düşüncelerinizi belirtebilirsiniz. Allah dermansız dert vermezmiş, belki bu yıl o yıldır? :)

Ek Bilgiler: Fotodinamik tedavi (PDT), ışığa duyarlı bir maddenin uygulanmasının ardından belirli dalga boyunda ışık ile aktive edilerek hedef hücreleri yok etme prensibine dayanır. Deri lezyonları, akne, bazı kanser türleri ve viral enfeksiyonlarda kullanılabilir. HPV ve HSV gibi virüslerde, lezyonların bulunduğu bölgeye uygulanarak virüs yükünü azaltmayı amaçlar. Ancak ganglionlarda latent kalan virüslere etkisi tartışmalıdır. IgG ve IgM testleri, vücudun virüse karşı antikor üretip üretmediğini gösterir; IgM yeni enfeksiyonu, IgG ise geçirilmiş enfeksiyonu işaret eder. Tedavi sonrası bu testlerin negatifleşmesi, virüsün vücuttan temizlendiğine dair bir gösterge olabilir. Ancak kesin sonuç için daha fazla araştırma gerekir.

Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışınız.

(27-01-2024, Saat: 18:58)mstmstmst76 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  

Biorezonans yönteminin pek etkili olmadığını duymuştum deneyen biri olduysa bilgi verebilir. Fotodinamik yönteminden ben de umutluyum. Tek soru işaretim bölgesel yapılması. Yani ganglionlara yerleşen virüs yükünü sadece lezyon çıkan bölgeden temizlemek sorunu geçici mi çözer acaba? Bu konuda test sonuçlarını görmek gerçekten büyük rol oynuyor.

(28-01-2024, Saat: 00:19)Akysll Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Biorezonans yönteminin pek etkili olmadığını duymuştum deneyen biri olduysa bilgi verebilir. Fotodinamik yönteminden ben de umutluyum. Tek soru işaretim bölgesel yapılması. Yani ganglionlara yerleşen virüs yükünü sadece lezyon çıkan bölgeden temizlemek sorunu geçici mi çözer acaba? Bu konuda test sonuçlarını görmek gerçekten büyük rol oynuyor.
Bioresonans ı bilmem ama Fotodinamikten umutluyum. Senanın test sonucunu bekleyeceğiz artık

(28-01-2024, Saat: 02:15)mstmstmst76 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bioresonans ı bilmem ama Fotodinamikten umutluyum. Senanın test sonucunu bekleyeceğiz artık

SENA BU HAFTA GİDİCEK ARTIK TESTLERE VÜCUTTAN TAMAMEN TEMİZLENDİYSE . HEPİMİZE İSTANBUL YOLU GÖZÜKÜR Smile

(28-01-2024, Saat: 17:01)mstmstmst76 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: SENA BU HAFTA GİDİCEK ARTIK TESTLERE VÜCUTTAN TAMAMEN TEMİZLENDİYSE . HEPİMİZE İSTANBUL YOLU GÖZÜKÜR Smile

Kesinlikle tamamen temizlemesi zaten en güzeli ama atakları azaltıyorsa bile gidilir Big Grin

(28-01-2024, Saat: 17:23)mrtge88 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kesinlikle tamamen temizlemesi zaten en güzeli ama atakları azaltıyorsa bile gidilir Big Grin

Yani evet hocam gidilebilir. Senede 1 atak geçirsek bile bu mükemmel birşey özellikle evli insanlar için . Ben inanıyorum inşallah Problem çözülecek

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  HSV Tamamen Kurtulma Mümkün mü? 1 Yıldır Belirti Yok Mondie22 18 3,354 21-09-2025, Saat: 23:33
Son Yorum: kadirm
  HSV Test Deneyimleri: Hangi Laboratuvar, Hangi Yöntem, Ne Zaman? Alp23425 9 3,024 15-04-2025, Saat: 00:34
Son Yorum: 35can59
  Herpes İçin Foto Dinamik Tedavi (PDT) İşe Yarıyor mu? Devrim cey 50 20,422 26-10-2024, Saat: 10:17
Son Yorum: Podsin
  Uçuk İzleri Nasıl Geçer? Beyaz İzlerden Kurtulma Yolları mstmstmst76 0 1,080 28-05-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: mstmstmst76
  Herpes Virüsüne Etkin Tedavi Yöntemleri ve Deneyim Paylaşımı cipiaresss 0 1,009 06-05-2024, Saat: 21:46
Son Yorum: cipiaresss

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi