Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doktor Görüşü vs Test Sonucu Çelişkisi: Ne Yapmalı?

Herkese geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Üroloji doktoruma kabarcıkları gösterdiğimde özel kamerayla inceleyip bunların hijyensizlikten ve sıcaklardan tahriş gibi olduğunu söyledi fakat tekrarlayınca gidip test yaptırdım IgM pozitif çıktı. Sizce ne yapmalıyım, başka bir doktora mı göstersem?

Ek Bilgiler:Bir sağlık sorunuyla karşılaştığınızda, farklı doktorlardan ikinci bir görüş almak oldukça yaygın ve faydalı bir yaklaşımdır. Özellikle test sonuçları ile ilk tanı arasında uyuşmazlık varsa, uzman bir başka hekime danışmak doğru olabilir. Bunun için aynı branştan farklı bir üroloji uzmanı seçebilir, hastanenin hasta hakları biriminden veya sağlık bakanlığının online randevu sisteminden yararlanabilirsiniz. Ayrıca, test sonuçlarınızın bir kopyasını yanınızda bulundurmanız önemlidir. Unutmayın, her doktor farklı deneyim ve bilgi birikimine sahiptir; bu nedenle ikinci bir görüş almak sizi rahatlatabilir.

Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışınız.

Ürolojiye değil cildiyeye muayene ol genelde onlarda cildiyeye yönlendiriyor zaten

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  HSV1 Test Sonuçları: IgG ve IgM Pozitif Ne Anlama Gelir? Genital Bulaşma Riski Hüseyin 51 15,550 15-03-2026, Saat: 22:05
Son Yorum: nurbahar
  HSV Tespiti: Ne Zaman Test Yaptırmalıyım? Korkuyy66 5 1,875 19-02-2025, Saat: 23:06
Son Yorum: Sametcann06
  HSV-2 Test Sonucu Grayzone Ne Demek? Anlamadım Azelya 4 2,343 12-02-2025, Saat: 09:32
Son Yorum: Sametcann06
  Genital Herpes Sürekli Tekrarlıyor Ne Yapmalı? Ssamet 13 5,436 28-03-2023, Saat: 16:31
Son Yorum: Devrim cey
  Herpes Belirtileri Kişiye Göre Değişir mi? Deneyimler ve Doktor Görüşleri izmitli41 18 9,226 22-01-2021, Saat: 03:31
Son Yorum: HopeFul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi