Bazı internet sitelerinde biorezonansın HPV ve herpes gibi virüsleri yok ettiği söylenmiş. Araştırdım ancak yaptıran kimseye ulaşamadım. Sanıyorum ki bu tarz rahatsızlıkları çekip devasını bulanlar hemen aynı rahatsızlığı çekenlere yayabilirdi durumu. Biorezonans için yüksek ücret istendiğini biliyorum; bazı forum sitelerinde konu ile alakalı seans başı 400 TL gibi uçuk bir rakam verilmiş. Ben şahsen %100 para iade garantisi verilmediği sürece bu miktar parayı vermem. Çünkü seans sayıları 8-12 arası değişiyor. Yani tedavi için gözden çıkaracağınız rakam 3.200-4.800 TL arası. Yaptıran arkadaşlar olup da burada bizimle paylaşırlarsa sonuçlarını sevinirim. [ek_bilgiler]
Biorezonans Nedir?
Biorezonans, vücuttaki enerji frekanslarını düzenleyerek hastalıkları tedavi etmeyi amaçlayan alternatif bir yöntemdir. Cihazlar, vücuttaki anormal frekansları tespit edip düzelttiği iddia edilir. Ancak bilimsel çalışmalar, biorezonansın virüsleri doğrudan yok ettiğine dair yeterli kanıt sunmamaktadır.Herpes ve HPV Tedavisinde Alternatif Yaklaşımlar
Herpes simpleks ve HPV virüsleri için kanıtlanmış tıbbi tedaviler (antiviral ilaçlar, kriyoterapi, lazer vb.) mevcuttur. Biorezonans gibi alternatif yöntemler destekleyici olabilir ancak kesin tedavi olarak kabul edilmemelidir.Biorezonans Fiyat ve Garanti Durumu
Forumlarda belirtilen seans ücretleri 200-500 TL arasında değişmektedir. 8-12 seanslık paketler toplamda binlerce lirayı bulabilir. Tedavi öncesinde para iade garantisi talep etmek mantıklı olabilir. Ancak birçok merkez garantisiz çalışmaktadır.Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışınız.

) bağışıklığımızı kendimiz de güçlendirirz ayrıca o paraya biorezonans aleti alırızz hopeful yabancılardan alan vardı küçük boyutlarda olanından. Bir rus firması üretip satıyordu zaten bi çoğu da onu kullanıyor çünkü biorezonansı bulan bilim adamı rus. Ancak kimseden ben de okumadım biorezonans oldum da herpesim geçti diye. Youtube da videoları var ses dalgalarıyla virüs ve bakteriler öldürebiliyorlar ancak herpes i öldürmek çok zor