Yorumları: 53
Konuları: 4
Rep Puanı:
0
Arkadaşlar selam. ABD dünya sağlık örgütünden ayrıldıktan sonra bazı ülkelerden peş peşe tedavi bulma haberleri gelmeye başladı. Bir çok kanser hastalığının tedavisi bulundu. alzheimer içinde bir tedavi yönteminin bulunduğu haberi geldi bugün. Hpv içinde umut dolu bir haber geldi son dönemde tedavisinin bulunduğu yönünde. Sonrasında Güney Afrika’da hıv koruyucu aşısı umut veren ilerleme katetmiş ve daha aklıma gelmeyen bir sürü haber gördüm bazı hastalıklar ve tedavileriyle ilgili. Bizim iş ne olacak ?? Hsv-2 içinde güzel bir haber bekliyorum acaba böyle bir haber görür müyüz yakın zamanda. İnsanlar sosyal medyada ABD who’dan ayrıldıktan sonra gelmeye başladı bu haberler zaten öncesinde bulunmuştu bir çoğunun tedavisi vs şeyler diyorlar. Var mı bilgisi fikri olan nedir bu durum ? Yakında görür müyüz hsv haberleri ?
Yorumları: 1
Konuları: 0
Rep Puanı:
0
Hocam gerçekten bu söylentileri hiç duymamıştım ama mantıklı geldi açıkçası. İnşallah güzel haberler gelir her hastalık için.
Yorumları: 12
Rep Puanı:
0
Evet, dünya sağlık örgütünden gizli Asya ülkelerinde yapılan sağlık çalışmalarında birçok hastalığın tedavisi bulunduğu yönünde haberler epeydir. var, hatta herkesi tedavisini bulduğunu söyleyip söyleyip.ölü bulunan doktorlar. lar var araştırırsanız bulabilirsiniz
bence birçok hastalığın çaresi bulunuyor ama ilaç şirketleri gerçekten pazarda ciddi bir para olduğu için önünü engelliyor. ben artık böyle düşünmeye başladım
Yorumları: 52
Rep Puanı:
0
Bu ağrı niye bitmiyor hiç arkadaşlar
Yorumları: 52
Rep Puanı:
0
Batman yanma sıcaklık tahriş ağrı