Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karanfil Çayı Uçuk Ataklarını Önlüyor mu? Deneyim
Lightbulb 

Arkadaşlar, bu hastalık ilk yıl biraz fazla atak yapar sonra giderek azalır. Yeni yakalanan arkadaşlar için de yazmış olmak istedim. Bir kere çok yorgun ve çok uykusuz kalırsanız atak olur. Ayrıca tetikleyici yiyecekler var, uzak durmanız gerek: 1. üzüm, 2. fıstık, 3. dut, 4. çikolata, 5. alkol. (Fazla kırmızı et tüketimi de tetikliyor olabilir, bende öyle oldu, emin değilim.) Yapılması gerekenler: Doktora danışarak 6 ay valtrex baskılama sonrası sizin yapacaklarınız: temizlik, kuru kalmasını sağlamak ve jilet yapmamak. Ayrıca en önemlisi bana göre atakların aktifleşmesini gerçekten önlüyor: KARANFİL ÇAYI için haftada 2 veya 3 kere 7-8 tane karanfil bir bardağa koyun ve demleyin için. Ayrıca ola ki atak gerçekleşti, asiklovir krem sürün, en iyisi bu krem. Geçmiş olsun herkese.

Ek Bilgiler: Karanfil, antimikrobiyal ve antiinflamatuar özellikleriyle bilinir. Geleneksel tıpta çeşitli rahatsızlıklar için kullanılmıştır. Ancak, uçuk tedavisinde karanfil çayının etkinliği bilimsel olarak kanıtlanmamıştır. Karanfil yağı doğrudan uygulandığında tahrişe neden olabilir. Uçuk tedavisinde kullanılan antiviral kremler (asiklovir gibi) etkilidir. Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışınız.

(05-10-2025, Saat: 13:00)Ebru rep Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar , bu hastalik ilk yil buraz fazla atak yapar sonra giderek  azalır  , yeni yakalanan arkadaslar icin de yazmis olmak istedim, bir kere cok yorgun vve cok uykusuz kalirsaniz  atak olur, ayrica tetikleyici yiyecekler  var uzak durmaniz gerek 1 üzüm 2 fıstık  3 dut 4 cikolata 5alkol .(fazla kırmızı  et tuketimi de tetikliyor olabilir bende oyle oldu emin degilim) Yapilmasi gerekenler doktora danışarak  6 ay waltrex basklima sonrasi sizin yapacaklarniz temizlik kuru kalmasini saglamak ve jilet yapmamak, ayrica en onemlisi bana gore ataklarin aktiflesmesini gercekten önlüyor, KARANFİL  CAYI icin haftada 2 veya 3 kere 7_8 tane karanfil bir bardaga koyun ve demleyin icin , ayrica ola ki atak gerçekleşti asiklovir krem sürun en iyisi bu krem.gecmis olsun herkese
Karanfil çayı gerçekten işe yarıyor mu? Deneyeceğim hemen. Teşekkürler tavsiyeleriniz için.

(05-10-2025, Saat: 13:00)Ebru rep Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar , bu hastalik ilk yil buraz fazla atak yapar sonra giderek  azalır  , yeni yakalanan arkadaslar icin de yazmis olmak istedim, bir kere cok yorgun vve cok uykusuz kalirsaniz  atak olur, ayrica tetikleyici yiyecekler  var uzak durmaniz gerek 1 üzüm 2 fıstık  3 dut 4 cikolata 5alkol .(fazla kırmızı  et tuketimi de tetikliyor olabilir bende oyle oldu emin degilim) Yapilmasi gerekenler doktora danışarak  6 ay waltrex basklima sonrasi sizin yapacaklarniz temizlik kuru kalmasini saglamak ve jilet yapmamak, ayrica en onemlisi bana gore ataklarin aktiflesmesini gercekten önlüyor, KARANFİL  CAYI icin haftada 2 veya 3 kere 7_8 tane karanfil bir bardaga koyun ve demleyin icin , ayrica ola ki atak gerçekleşti asiklovir krem sürun en iyisi bu krem.gecmis olsun herkese
Hiç çıkmamasını  ve bağışıklık kazanmak istiyorsan valtrex değil keçiboynuzu alin her sabah 1 tane tüketin.Aktarda bulunur tazesi yumuşak bekledikçe sert bi şekil alır.Aksamlari melisa çay bir fincan

(02-12-2025, Saat: 22:39)Herpestrk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hiç çıkmamasını  ve bağışıklık kazanmak istiyorsan valtrex değil keçiboynuzu alin her sabah 1 tane tüketin.Aktarda bulunur tazesi yumuşak bekledikçe sert bi şekil alır.Aksamlari melisa çay bir fincan

Mutlaka deneyeceğim, çok teşekkürler.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Makatta Uçuk (Herpes) Deneyimleri: Tedavi ve Doğal Yöntemler Selinn_222 1 1,135 01-03-2026, Saat: 05:39
Son Yorum: Sena11
Sad Genital Herpes ve Bacak Arası Kitle: Deneyim ve Öneriler Dobby0 9 1,929 26-09-2025, Saat: 23:25
Son Yorum: Nostresnoherpes
  Uçuk Hastalığını Kafaya Takmayın: Moral ve Kabullenme Önemli Üzgünüm 69 20,287 14-06-2025, Saat: 19:51
Son Yorum: Herpespiyangosu
  Glisirizik Asit: Herpes Ataklarını Engelleyen Doğal Bileşen? Sena11 0 761 27-04-2025, Saat: 06:21
Son Yorum: Sena11
  Uçuk ve Herpes Virüsüne Yeni Buluş: Önleyici Tedavi Yolda! Hulk06 6 2,432 21-04-2025, Saat: 18:07
Son Yorum: ucukkacik

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi