Yorumları: 33
Konuları: 3
Rep Puanı:
0
3 senedir geçmeyen idrar hissi var. Kültür sistoskopi normal ama his geçmiyor. Genital herpes kasıklarda çiş hissi yapar diye duydum sizde var mı böyle bişey. Bir de waltrexi uçuk çıkmasın diye her gün sürekli içmek ağır gelmez mi? Uçuk çıktığında mı içiyorsunuz yoksa. Günde kaz kez kaç mg
Yorumları: 63
Konuları: 1
Rep Puanı:
5
Bende de hiç idrar hissi olmadı
Yorumları: 11
Konuları: 1
Rep Puanı:
0
Olanlar var duydum. Atak zamanı bende pelvik agri oluyor . Uretra ucu yanıyor. Oradaki hasar bir süre devam ediyor . Yaşayan var mu? Dr lenflerde şişiyor bu yüzden pelvik agri oluyor demisti
Yorumları: 54
Konuları: 4
Rep Puanı:
0
Ben de yapıyor normalinden daha fazla idrara çıkıyorum, süreside miktarıda artıyor o dönem idar yaparken
Yorumları: 12
Konuları: 3
Rep Puanı:
1
İyi günler 3 ayı geçti benim bir kere herpes olduğumu düşünüyorum ilk baldirimda çıktı her hangi bir ilaç kullanmadım diğer bulaşıcı hastalık testleri yaptım negatif herpes virüsü baldirdirda dizin yanında çıkarmi
3 ayı geçti ilk baldiimda arka dize yakın yerde çıktı zona gibi sonra kayboldu diğer bulaşıcı hastalık testleri yaptım negatif çıktı akıntı vardı herpes şüpheleniyorum ilaç felan almadım birdaha çıkmadı 3 ayı geçti herpes tekrarlar mı birde ayağım üstünde çıkmıştı genital bölgede kaşıntı da vardı geçti 1 haftada ama bacağındaki uzun sürdü 3 haftaya yakın hsv testini yapmadı hastanede