Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lysine ve Monolaurin ile Herpes Ataklarını Azaltma Yöntemleri

Arkadaşlar, kesinlikle atak süreniz inanılmaz derecede fark gösterecektir. Öncelikle herkes artık olanı kabul etsin; bu virüs ilerleyen süreçlerde tedavisi bulunmadığı sürece bizimle yaşayacak. Öyleyse bizim de bu virüsü olabildiğince uykuda tutmamız lazım. Çünkü öyle olunca, yani atak yemediğimiz zaman hepimizin kafası çok ama çok rahat ediyor. Çoğunlukla atak yediğimizde ah vah ediyoruz. Bu virüs arjinin ile besleniyor, en sevmediği de arjininin tam zıttı etkide olan lisin. Ben lisin ile alakalı yabancı kaynaklar dahil olmak üzere çok fazla makale okudum. Lisin tablet şeklinde ömür boyu alınabilecek bir takviye; bakın ilaç demiyorum, bunu zaten normalinde de besinlerden almamız gerekiyor. Bu sebepten dolayı ömür boyu rahatlıkla kullanabiliriz. Herpes sahibi olmayıp sağlığına...

Ek Bilgiler: Lisin, vücutta protein sentezinde yer alan temel bir amino asittir. Monolaurin ise hindistancevizi yağında bulunan ve antiviral özellikleri olduğu düşünülen bir bileşiktir. Bazı araştırmalar, lisin takviyesinin herpes virüsünün çoğalmasını baskılayabileceğini öne sürmüştür. Ancak bu konuda kesin bir tıbbi kanıt bulunmamaktadır. Herpes tedavisi için mutlaka bir doktora danışılmalıdır.

Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışınız.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hepatit B Nedir? Belirtileri, Bulaş Yolları ve Korunma Yöntemleri Suphelihasta 1 1,195 27-11-2024, Saat: 11:15
Son Yorum: Ahmet3434
  Herpes Sinir Hasarı Yapar mı? Pelvik Ağrı ve Tedavi Yöntemleri Zagor122 9 3,681 21-03-2024, Saat: 20:10
Son Yorum: Zagor122
  Oral HSV2 Deneyimi: Belirtiler, Tanı ve Tedavi Yöntemleri fatmaa7 10 4,805 22-09-2023, Saat: 12:50
Son Yorum: ghost1907
  Gen 003 Aşısının Herpes Ataklarını Azalttığı Bir Kez Daha Kanıtlandı jimmmy 17 12,308 28-05-2020, Saat: 16:25
Son Yorum: jimmmy
  Herpetic Nosode Damla ile Herpes Ataklarını Azaltma Deneyimleri jimmmy 38 24,141 13-07-2019, Saat: 04:47
Son Yorum: Ot.

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi