Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uçuk Ataklarına Karşı Doğal Bitkiler: Melisa, Çörek Otu, Bentonit Kil

Melisa otu, berberin otu, çay ağacı yağı, çörek otu, kara halile bunlar uçuğa etki gösteren asiklovir bitkilermiş araştırdım karar ve bu melisa otu beldeki sinir hücrelerindeki virüsü öldürüyormuş. Bir de bu bentonit kil var ağır metal ve virüsleri öldüren, kullanan var mı? Bu bitkileri çok araştırdım. 3 yıldır herpesim artık atak geçirmekten bıktım. Her ay çıkıyor.

Ek Bilgiler: Uçuk (herpes simplex) virüsü, vücutta sinir hücrelerinde latent olarak kalır ve bağışıklık sistemi zayıfladığında tekrarlayan ataklara yol açar. Yaygın tetikleyiciler arasında stres, yorgunluk, güneş ışığı ve ateş bulunur. Bazı bitkisel ürünlerin antiviral özellikleri olduğu düşünülse de, etkinlikleri kişiden kişiye değişir. Bentonit kil genellikle detoks amaçlı kullanılır ancak virüslere karşı doğrudan etkisi kanıtlanmamıştır. Dengeli beslenme, düzenli uyku ve stresten kaçınma, atak sıklığını azaltmaya yardımcı olabilir.

Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışınız.

(10-05-2024, Saat: 04:06)...mda... Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Melisa otu berberin otu çay ağacı yagi çörek otu kara halile bunlar ucuga etki gösteren asiklovir bitkilermiş araştırdım karar ve bu melisa otu beldeki sinir huclerindeki virüsü ölduruyormus birde bu bentonit kıl var ağır metal ve virusleri öldüren kullanan varmi bu bitkileri çok araştırdım 3 yıldır herpesim artık atak geçirmekten bıktım. Her ay çıkıyor
Merhaba ben berberin extresi kullanıyorum ama açlık ataklarımı önlemesi için dr vermişti.Eczaneden alıyorum.Antiviral özelliği var gibi.

(13-05-2024, Saat: 03:46)Sena11 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba ben berberin extresi kullanıyorum ama açlık ataklarımı önlemesi için dr vermişti.Eczaneden alıyorum.Antiviral özelliği var gibi.

Peki etki ediyormu

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Herpes (uçuk) bulaştırma korkusu: Korunmalı ilişkide bulaşma riski var mı? Abrts5694 7 1,471 26-10-2025, Saat: 13:00
Son Yorum: Suphelihasta
Exclamation Genital Uçuk Vücutta Başka Yerde Çıkar mı? Deneyimler Gülsümm 2 1,123 17-07-2025, Saat: 08:06
Son Yorum: Aysell
  Shingrix Zona Aşısı Herpes Virüsüne Karşı Etkili mi? nycteam 2 1,329 21-04-2025, Saat: 17:59
Son Yorum: ucukkacik
  Herpes İçin Bitkisel Tedavi: İbrahim Gökçek ve Bentonit Deneyimleri ...mda... 2 1,766 10-05-2024, Saat: 12:37
Son Yorum: cipiaresss
  Herpes İçin Bitkisel Tedavi: İbrahim Gökçek ve Bentonit Hakkında Bilgi ...mda... 0 1,185 09-05-2024, Saat: 11:49
Son Yorum: ...mda...

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi