Herkese merhaba, yakın zamanda ne yazık ki corona olduğumu öğrendim, hastalığı ciddi anlamda ağır geçiriyorum şu an ve üzerine uçuk atağım başladı. Daha önce başına böyle gelen oldu mu? İkisi aynı anda? Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Vücudum yavaş yavaş bitiyor gibi sanki? Moralim çok bozuk, aranızda aynı anda ikisini yaşayan var mı varsa nasıl bir süreç oldu?
İki Hastalıkla Aynı Anda Baş Etmek
Covid-19 ve herpes virüsü aynı anda vücuda bindiğinde, bağışıklık sisteminiz zorlanabilir. Bu durumda moralinizi yüksek tutmak ve dinlenmek çok önemlidir. Stres, bağışıklığı daha da düşürdüğü için sakin kalmaya çalışın. Beslenmenize dikkat edin, bol su için ve uyku düzeninizi koruyun. Herpes atağı genellikle bağışıklık düştüğünde tetiklenir, bu nedenle vücudunuzu desteklemek için sebze ve meyve ağırlıklı beslenmeye özen gösterin. Ayrıca, doktorunuzun önerdiği ilaçları düzenli kullanmak çok önemlidir. Unutmayın, bu süreç geçicidir ve birçok kişi benzer zorlukları atlatmıştır.Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışınız.