Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Biyorezonans Tedavisi Gerçekten İşe Yarıyor mu? Deneyimlerim

Ben biyorezonans tedavisi oldum fakat hiçbir faydasını görmedim. Benim gibi tedavi olan birisi var mı ya da gerçekten bu yöntemle kurtulan birisi? Tedavi olduğum yerin yorumlarına baktığımda aldatmaca gibi geliyordu, gerçekten de öyleymiş. Bir faydasını görmedim.

Ek Bilgiler: Biyorezonans, vücuttaki enerji dengesizliklerini düzelttiği iddia edilen alternatif bir tıp yöntemidir. Ancak bilimsel çalışmalar, bu yöntemin etkinliğini kanıtlamamıştır. Birçok kişi plasebo etkisi dışında fayda görmemiştir. Tedavi öncesi mutlaka hekime danışılmalıdır.

Biyorezonans Tedavisinin Bilimsel Dayanağı

Bu yöntem, elektromanyetik dalgalar kullanarak vücuttaki enerjileri düzenlemeyi amaçlar. Ancak yapılan randomize kontrollü çalışmalar, biyorezonansın herhangi bir hastalık üzerinde anlamlı bir etkisi olmadığını göstermektedir. Çoğu deneyim, tedavinin maddi kayıp ve hayal kırıklığından öteye gitmediği yönündedir.

Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışınız.

Nerede tedavi oldunuz Bilgi verebilir misiniz?

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Genital Herpes Tedavisi: Ozon ve Biorezonans Deneyimleri jimmmy 662 339,571 22-12-2025, Saat: 12:52
Son Yorum: Burak06.
  Herpes Tam Tedavisi Ne Zaman Çıkar? 2030'a Kadar Umut Var mı? myluvismc 10 3,026 27-02-2025, Saat: 12:34
Son Yorum: Suphelihasta
  Herpes Tedavisi ve Semptom Yönetimi: İlaçlar, Takviyeler ve Deneyimler Bilemiyorum 30 10,066 01-12-2023, Saat: 23:32
Son Yorum: Sunflower
  Brokoli Suyu ile Herpes Tedavisi: Gerçek mi? Brokolisuyu 1 2,907 28-03-2023, Saat: 05:54
Son Yorum: Şanssız 06
  Hidrojen Peroksit Terapisi ile Uçuk Tedavisi: Deneyimler ve Dikkat Edilmesi Gere ponçik 28 18,257 31-12-2022, Saat: 00:22
Son Yorum: ponçik

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi