Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Biorezonans Herpes ve HPV Virüslerini Yok Eder mi? Deneyimler ve Maliyet Analizi

Bazı internet sitelerinde biorezonansın HPV ve herpes gibi virüsleri yok ettiği söylenmiş. Araştırdım ancak yaptıran kimseye ulaşamadım. Sanıyorum ki bu tarz rahatsızlıkları çekip devasını bulanlar hemen aynı rahatsızlığı çekenlere yayabilirdi durumu. Biorezonans için yüksek ücret istendiğini biliyorum; bazı forum sitelerinde konu ile alakalı seans başı 400 TL gibi uçuk bir rakam verilmiş. Ben şahsen %100 para iade garantisi verilmediği sürece bu miktar parayı vermem. Çünkü seans sayıları 8-12 arası değişiyor. Yani tedavi için gözden çıkaracağınız rakam 3.200-4.800 TL arası. Yaptıran arkadaşlar olup da burada bizimle paylaşırlarsa sonuçlarını sevinirim. [ek_bilgiler]

Biorezonans Nedir?

Biorezonans, vücuttaki enerji frekanslarını düzenleyerek hastalıkları tedavi etmeyi amaçlayan alternatif bir yöntemdir. Cihazlar, vücuttaki anormal frekansları tespit edip düzelttiği iddia edilir. Ancak bilimsel çalışmalar, biorezonansın virüsleri doğrudan yok ettiğine dair yeterli kanıt sunmamaktadır.

Herpes ve HPV Tedavisinde Alternatif Yaklaşımlar

Herpes simpleks ve HPV virüsleri için kanıtlanmış tıbbi tedaviler (antiviral ilaçlar, kriyoterapi, lazer vb.) mevcuttur. Biorezonans gibi alternatif yöntemler destekleyici olabilir ancak kesin tedavi olarak kabul edilmemelidir.

Biorezonans Fiyat ve Garanti Durumu

Forumlarda belirtilen seans ücretleri 200-500 TL arasında değişmektedir. 8-12 seanslık paketler toplamda binlerce lirayı bulabilir. Tedavi öncesinde para iade garantisi talep etmek mantıklı olabilir. Ancak birçok merkez garantisiz çalışmaktadır.

Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışınız.

yanlis konu altina yazmisim... taşıdım.

bi forum sitesinde okumustum denedigini ancak bi faydasi olmadigini okumustum. ben kendimde konustum bi tanesiyle bana pek inandirici gelmedi. kesinlikle gecer demiyor. en kotu ihtimal bagisikligin guclenir felan dedi. birde 3 bin tl istedi pesin

Smile) bağışıklığımızı kendimiz de güçlendirirz ayrıca o paraya biorezonans aleti alırızz hopeful yabancılardan alan vardı küçük boyutlarda olanından. Bir rus firması üretip satıyordu zaten bi çoğu da onu kullanıyor çünkü biorezonansı bulan bilim adamı rus. Ancak kimseden ben de okumadım biorezonans oldum da herpesim geçti diye. Youtube da videoları var ses dalgalarıyla virüs ve bakteriler öldürebiliyorlar ancak herpes i öldürmek çok zor

aynen haklısın. 10 dolarlık bi cihazmış. alternatif tıp konusunda tanıdıgım bi doktor var ona sordum o anlattı. ama diyemedim dabi herpes var bende ne yapsak diye... bi arkadasın varmış o merak ediyor diye dalıcam sonunda bi gün konuya Smile)

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Herpes Nüks Eder mi? 1 Yıldır Belirti Yoksa Geçer mi? Kimsizlik 1 95 03-07-2026, Saat: 05:21
Son Yorum: uzakdurun
  HSV Ataklarını Tetikleyen Faktörler: Kişisel Deneyimler Anonim 1 795 09-02-2026, Saat: 17:02
Son Yorum: uzakdurun
  Herpes ile Mücadelede Kişisel Deneyimler ve Öneriler uzakdurun 11 3,381 18-01-2026, Saat: 18:20
Son Yorum: Nedenolmasın
  Genital Herpes Tedavisi: Ozon ve Biorezonans Deneyimleri jimmmy 662 338,629 22-12-2025, Saat: 12:52
Son Yorum: Burak06.
  Genital Herpes ve Sigara: Deneyimler ve Etkileri Aysell 7 1,836 21-09-2025, Saat: 23:35
Son Yorum: mutsuzpanda

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi