Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HSV-2 İlk Atak Belirtileri: İdrar Yaparken Yanma ve Ağrı Yaşayanlar Deneyimlerin
Thumbs Up 

Lütfen yardımcı olun. HSV-2 uçukları genital bölgemde, yalnız idrarda yanma oluyor, ağrı oluyor, batma oluyor, iğne ucu girmiş gibi oluyorum idrar yaparken. Bu sizde de ilk atakta oldu mu? Bahsettiğim belirtiler ilk atağım bu. Cipro, Azaitro, Tetradox kullanıyorum, geçiyor. Sabah yine aynı idrarda yanma oluyor, ilacı kullanınca geçiyor. Bel soğukluğu dedi doktor sonra HSV-2 çıktı. Sadece penis ucu yapış yapış ama akıntı yok.

Ek Bilgiler: HSV-2 ilk atağında sık görülen belirtiler arasında genital bölgede ağrılı kabarcıklar, idrar yaparken yanma ve batma hissi, kasıkta lenf bezi şişmesi, ateş ve halsizlik bulunur. Bu belirtiler genellikle ilk haftalarda en yoğun şekilde yaşanır. Su toplamış lezyonlar zamanla kabuk bağlayarak iyileşir. Kişisel hijyen önemlidir.

Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışınız.

(17-01-2023, Saat: 00:35)Antalyalıavatar7 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Lütfen yardımcı olun Hsv 2 uçukları genital bölgemde yanlız idrarda yanma oluyo ağrı oluyo batma oluyor iğne ucu girmiş gibi oluyorum idrar yaparken bu sizde de ilk atakta oldumu bahsettiğim belirtiler ilk atağım bu.
cipro,azaitro,tetradox kullanıyorum geçiyo sabah yine aynı idrarda yanma oluyo ilacı kullanınca geçiyo bel soğukluğu dedi doktor sonra hsv 2 çıktı sadece penis ucu yapış yapış ama akıntı yok.

ikisini bir arada yaşıyor olman büyük ihtimaldir bende de hsv2 var aklovir krem en iyisi bir de hapı herpes için ben 1 yıldır atak geçirmiyordum daha geçen tekrar başıma geldi dozu azaltınca hastalıgı uyuttugun sürece daha rahat bir yaşam sürebiliyorsun

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Sad Genital Herpes İlk Atak: Korkular ve Gerçekler Çoküzgünüm 2 1,606 08-03-2025, Saat: 03:03
Son Yorum: Suphelihasta
  Herpes Etkileri: Genital Bölgede Yanma ve Kaşıntı Normal mi? Vrlvrl 6 3,372 01-03-2023, Saat: 00:28
Son Yorum: nacrun
  Bel Soğukluğu Nedir? Belirtileri ve Tedavi Yöntemleri Lulu 3 2,071 06-02-2023, Saat: 06:59
Son Yorum: space

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi