Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ağız İçi Uçuk Lezyonları İçin Krem Önerisi

Arkadaşlar merhaba. İlk atağımdan hemen sonra dilimde de çıkmıştı lezyon ama imkansız diyerek dilimdekini strese yormuştum. 2 ay aradan sonra tekrar yanak içinde herpetik lezyon çıktı, genitalde çıkmadı şu ana kadar. Artık anladım benim ağzımda da çıkacak bu şey :D ağrısı sızısı yok çok şükür de ağız içinde çıkan var mı herhangi bir kullandığı krem vs? Doktora gitmek istemiyorum. Valtrex gibi baskılayıcı tedavilere de şimdiden başlamak istemiyorum. Lezyona spesifik krem öneriniz var mı yanak içi için?

Ek Bilgiler: Ağız içi uçukları birçok kişide görülen bir durumdur. İlk atak genellikle şiddetli olabilir, sonrakiler daha hafif geçer. Lezyonların iyileşme süresi kişiden kişiye değişir. Bazı kullanıcılar doğal yöntemler denemektedir. Ancak herhangi bir krem kullanmadan önce mutlaka bir doktora danışmak en doğrusudur. Forumda bu konuda farklı deneyimler bulabilirsiniz. Yanak içi lezyonlar için özel üretilmiş kremler mevcuttur. Bunların çoğu eczanelerde bulunabilir. Kullanıcı yorumları ürün seçiminde yardımcı olabilir.

Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışınız.

Ağrı sızı yapıyor mu ? Aft olmasın ? Oralmedic aft için ağız içi yaralada iyi geliyor ağrı sızı olursa kesiyor bir araştır istersen.

Hiç ağrı sızı yok,sadece yaranın varlığını hissediyorum. Büyümesini yayılmasını önlemek için varsa bi ilac kullanayim dedim. Teşekkür ederim, araştıracağım

Afttır o. Ağız içi herpes hiç duymadım . Aftta ağrı sızı olmaz, herpeste olur ama. Kenakort krem öneririm

Çok teşekkür ederim

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Herpes Testi Ne Zaman Yapılmalı? Kesin Sonuç İçin Doğru Zamanlama cipiaresss 23 8,053 02-02-2025, Saat: 16:28
Son Yorum: Alp23425
  Ağız İçinde HSV Belirtileri ve Aft Farkı izmitli41 1 2,384 18-07-2021, Saat: 19:27
Son Yorum: space
  Ağız ve Genital Herpes: Aynı Anda mı Çıkıyor, Ayrı Zamanlarda mı? Bohaterz 32 20,375 06-10-2020, Saat: 05:14
Son Yorum: jimmmy
  Uçuk ve Sivilce Arasındaki Farklar: Nasıl Ayırt Edilir? Kirli bardak 1 2,327 16-08-2020, Saat: 16:54
Son Yorum: Ot.
  Genital Herpes Lezyonları Hangi Bölgelerde Çıkar? NoHope4H 20 12,495 11-05-2020, Saat: 00:12
Son Yorum: MutsuzHerpesli

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi