Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Genital Bölge Tıraşı İçin En İyi Tıraş Makinesi Hangisi? Öneriler
Konu Güncel Özeti: Kullanıcı, genital bölge tıraşı için jilet kullanımının risklerinden bahsederek tahrişsiz bir tıraş makinesi tavsiyesi istemiştir. İlk cevaplarda sakal kesme makinesi önerilmiş, ardından Philips BG105 modeli link verilmiştir. Bir kullanıcı tıraş sonrası Hametan kremi önermiş, başka bir kullanıcı ise doktorunun Batikon önerdiğini belirtmiştir. Başka bir kullanıcı Hametan yerine Fito ve Madecassol kullandığını söylemiştir. Bir diğer kullanıcı Hametan'ın deri kalınlaştırıcı etkisinden bahsetmiştir. Çocuğunda Hametan kullanan bir kullanıcı olumlu deneyimini paylaşmıştır. Son olarak bir kullanıcı Philips Bodygroom serisini detaylı şekilde önermiş, 0.5 mm yukarıdan tıraş ettiğini ve tahriş yapmadığını belirtmiştir. Genel olarak en çok önerilen ürün Philips Bodygroom olmuştur.

Arkadaşlar genital bölgeyi jiletle temizlemek herpes ve diğer mikropları aktif hale getiriyor; oluşabilecek kılcal çatlaklar ve tahriş ile daha çok enfekte oluyorsunuz şeklinde haberler okudum. Ben buna katılıyorum ve korkudan jilet kullanmıyorum. Minik makaslarla temizlemek ise cidden efektif değil. Ucu batabiliyor makasın vs. Erkeklerde ekstra problem testis bölgesi hassasiyeti vs. Şarjlı bir makine aldım ucuz bir şey de değil ama o da işe yaramadı pek. Özetle önerebileceğiniz bir marka tıraş makinesi var mı? Modeli ve markası. Özellikle erkek arkadaşların tavsiyelerini bilmek isterim.

Ek Bilgiler:

Genital Bölge Tıraşında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Jilet kullanımı kılcal çatlaklara ve enfeksiyon riskine yol açabilir. Bu nedenle özel olarak tasarlanmış vücut bakım makineleri tercih edilmelidir.

Önerilen Ürünler

Philips Bodygroom serisi, tahrişi minimuma indiren 0.5 mm ayarıyla öne çıkıyor. Ayrıca bazı kullanıcılar sakal kesme makinelerini de kullanabiliyor.

Sonrası Bakım

Tıraş sonrası cildi yatıştırmak için alkolsüz losyonlar veya pişik kremleri kullanılabilir.

Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışınız.

(07-08-2020, Saat: 19:49)hopeful27 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar genital bolgeyi jiletle temizlemek herpes ve diğer mikropları aktif hale getiriyor oluşabilecek kılcal çatlaklar ve tahriş ile daha cok enfekte oluyorsunuz şeklinde haberler okudum. Ben buna katılıyorum ve korkudan jilet kullanmıyorum. Minik makaslarla temizlemek ise cidden efektif degil. Ucu batabiliyor makasın vs. Erkeklerde ekstra problem testis bolgesi hassasiyeti vs. Şarjlı bir makine aldım ucuz birsey de değil ama o da ise yaramadı pek. Özetle önerebileceğiniz bir marka tıraş makinesi var mı. Modeli ve markası. Özellikle erkek arkadaşların tavsiyelerini bilmek isterim.
Ben sakal kesme makinasıyla yapıyorum.

https://www.hepsiburada.com/philips-bg10...gJkOPD_BwE

bunun 2 başlığı var. 1 tanesi jiletle kesilmiş gibi yapıyor diğeri biraz daha uzun. uzun olanla traştan sonra hiç çıkartmadım. jilet gibi kesende eskiden çıkıyordu bu aralar kesiyorum onla ama pek çıktı diyemeyeceğim.

sonuç olarak uzun kesen işini görür ama plastiği biraz ince olduğu için başlığı kırıldı bendeki.

Traştan sonra hametan kullanmanı öneririm

Doktorum temizlikten sonra batikon sürmemi tavsiye etmişti. Faydalı olabilir.

Gecen gun hametan istedim doktordan. Ondan pek birsey bekleme dedi. Bana fito onermisti. Simdi gittigimde fito ve madecasssol aldim. Keyfime gore tras sonrasi bir madecassol sürüyorum 8 10 saat sonra fito.

Bu arada hametan recetesinde deri kalinlastirir yaziyordu. O yuzden o bana mantikli gelmisti. Derim kalin olursa herpesin cikmasi zor olur diye. 11 tl recetesiz aldim. Denenebilir

(21-08-2020, Saat: 12:13)QWER Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gecen gun hametan istedim doktordan. Ondan pek birsey bekleme dedi. Bana fito onermisti. Simdi gittigimde fito ve madecasssol aldim. Keyfime gore tras sonrasi bir madecassol sürüyorum 8 10 saat sonra fito.

Bu arada hametan recetesinde deri kalinlastirir yaziyordu. O yuzden o bana mantikli gelmisti. Derim kalin olursa herpesin cikmasi zor olur diye. 11 tl recetesiz aldim. Denenebilir

Kendi çocuğumda hep hametan kullandım çok iyi bir ilaç özellikle mavisi asla pişik tahriş yapmıyor. Olanı hemen geçiriyor. Hametan dan önce çok ilaç kullandım hepsinde neredeyse bebeğimin poposu yara oldu. O yüzden muadilleri içerisinde en iyisi diyebilirim.

Philips bodygroom serisini al. 0.5 mm yukarıdan tıraş ediyor ve 0 tahriş. Duracell pil kullanmalısın zaten biraz uzun sürdüğü için 3 kullanımda pili değiştir.(bak duracell bile 3 kerelik diğerlerine kullanma bile) Yavaş yavaş makine ile aldın mı pürüzsüz ve tahrişsiz bir cildin oluyor. Hem gözle görülmeyen kanamalar yapmadığı için hemde deriyi koruduğu için diğer cinsel hastalıkları kapma riskinde az... özellikle son 2 senedir kullanıyorum, öneriyorum.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Sad Genital Herpes İlk Atak: Korkular ve Gerçekler Çoküzgünüm 2 1,606 08-03-2025, Saat: 03:03
Son Yorum: Suphelihasta
  Bitmeyen Genital Herpes: Uzun Süreli Valtrex Kullanımı ve Alternatif Çözüm Öneri herpes85 11 5,448 11-12-2024, Saat: 21:16
Son Yorum: cipiaresss
  Candida diyeti yapan var mı? Deneyimler ve öneriler Sunflower 5 2,703 25-06-2024, Saat: 01:22
Son Yorum: Pançoo
  Genital Herpes ile Evlilik ve Çocuk Sahibi Olmak Mümkün mü? Loft01 5 2,783 30-04-2023, Saat: 23:17
Son Yorum: Loft01
  Herpes Etkileri: Genital Bölgede Yanma ve Kaşıntı Normal mi? Vrlvrl 6 3,372 01-03-2023, Saat: 00:28
Son Yorum: nacrun

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi