Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Batma İğneleme Kaşıntı
Herkese geçmiş olsun arkadaşlar 
Sormak istediğim baskılayıcı tedavi günlük 500 mg olacak şekilde waltrex kullanıldığı halde gün içinde ara ara batma iğneleme yaşayan var mı. Sinir irritasyonu olduğu söyleniyor. Bu durumu yaşayanlar ve tedavisini bulan arkadaş yazarsa çok sevinirim.

(16-11-2025, Saat: 21:11)cipiaresss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese geçmiş olsun arkadaşlar 
Sormak istediğim baskılayıcı tedavi günlük 500 mg olacak şekilde waltrex kullanıldığı halde gün içinde ara ara batma iğneleme yaşayan var mı. Sinir irritasyonu olduğu söyleniyor. Bu durumu yaşayanlar ve tedavisini bulan arkadaş yazarsa çok sevinirim.
Evet oluyor

(16-11-2025, Saat: 21:11)cipiaresss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese geçmiş olsun arkadaşlar 

Ben hiç bişey kullanmıyorum alkol sigara da var uyku düzeni yok ama kendime iyi bakmaya çalışıyorum. Bağışıklığım biraz yüksek sadece krem kullanıyorum. Arada hafif batmalar yapıyor ve kaşıntı. Ama kafama takmıyorum. Bir de gözlemliyorum kızarıklık vs şüphem varsa yediriyorum kremi ?

Bende aynı durumu yaşıyordum valtrex yerine asiviral tablet kullandım daha iyi geldi bana hem lezyon çıkma süresi uzadı hemde batma hissi %90 azaldı ilacı değiştirip en azından 1 ay denemeni tavsiye ederim

(21-11-2025, Saat: 13:21)Ahmet3434 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende aynı durumu yaşıyordum valtrex yerine asiviral tablet kullandım daha iyi geldi bana hem lezyon çıkma süresi uzadı hemde batma hissi %90 azaldı ilacı değiştirip en azından 1 ay denemeni tavsiye ederim

sürekli kullanıyor musunuz tableti?

(22-11-2025, Saat: 21:55)vahvahvah Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sürekli kullanıyor musunuz tableti?

İlk ay tam kullandım günlük 1 tablet sonraki aylardada 15 gün kullanıp bırakıyorum yani ayda 15 gün kullanıyorum 6 aydır falan bu şekil herhangi bir yan etkisini görmedim ben tabi herkesde farklı olabilir 
bu şekliyle batmalarım ve ağrılar azaldı ve atak süresi uzadı öncesinde nerdeyse her ay atak oluyordu şimdi  2-3 ayda bir oda çok az çıkıp geçiyor

Sevgilim beni terk etti Sad aglicam ya

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi