15-10-2025, Saat: 23:44
Selamlar, bir süredir biriyle görüşüyorum. İlişki ilerlemeden (duygusal olarak) durumu açıkladım. İnternetteki bilgi kirliliğinde kaybolmamasını ama araştırmasını da ekledim. Korkutmamak adına dudakta çıkan uçuktan bir farkı olmadığını, aktif lezyon yokken bulaş riski olmadığını, ancak kendisini riske atmak istemediğimi de ekledim. Görüşmeye devam etmek istedi, öyle de oldu. Birlikte olmak istedi fakat ben psikolojik olarak hazır değilim bunu farkettim. Waltrexe başlamam gerektiğini ilettim. Forumdaki tüm yazıları okudum ama benim ilişkim üzerinden bilgileri tazelemek istiyorum ve desteğinize ihtiyacım var.
1-Aktif lezyon yokken bulaş olmaz mı?
2-Aktif lezyon yokken bile sürekli batma kaşıntı hissi olmaya başladı. Bu riskli mi?
3-Yaşadığım yer büyük bir ilçe olmasına rağmen waltex hiçbir eczanede yok yaklaşık 4 aydır tedarik sorunu varmış. waltrexe alternatif ne kullanabilirim (safra kesemde taş var)
4-Psikolojimi alt üst eden bir konu daha var o da biryerlerde hpv ve hsv olanların hiv yakalanma riski olduğu. Bu nasıl mümkün olabilir karşı tarafta yoksa olma riski var mı?
5-Çay ağacı yağı ve sabunu kullanmayı öneriyor musunuz benim batma hissimi hafifletiyor.
6-çinko-bakır, c vit, krill oil, magnezyum, dvit bunları edindim bugün düzenli kullanacağım ekleyeceğiniz birşey var mı?
7-waltrex karşı taraf da kullanmalı mı? Korunma sağlar mı?
Karşı tarafı ve kendimi koruma altına almak adına tüm önerilerinizi bekliyorum.
Biraz uzun ve karışık yazdım ama uzun zamandır psikolojik savaş halindeyim bu çocuktan hoşlanıyorum
) umarım aşımız çıkana kadar sizin önerilerinizle bulaş olmadan idare edebilirim.
1-Aktif lezyon yokken bulaş olmaz mı?
2-Aktif lezyon yokken bile sürekli batma kaşıntı hissi olmaya başladı. Bu riskli mi?
3-Yaşadığım yer büyük bir ilçe olmasına rağmen waltex hiçbir eczanede yok yaklaşık 4 aydır tedarik sorunu varmış. waltrexe alternatif ne kullanabilirim (safra kesemde taş var)
4-Psikolojimi alt üst eden bir konu daha var o da biryerlerde hpv ve hsv olanların hiv yakalanma riski olduğu. Bu nasıl mümkün olabilir karşı tarafta yoksa olma riski var mı?
5-Çay ağacı yağı ve sabunu kullanmayı öneriyor musunuz benim batma hissimi hafifletiyor.
6-çinko-bakır, c vit, krill oil, magnezyum, dvit bunları edindim bugün düzenli kullanacağım ekleyeceğiniz birşey var mı?
7-waltrex karşı taraf da kullanmalı mı? Korunma sağlar mı?
Karşı tarafı ve kendimi koruma altına almak adına tüm önerilerinizi bekliyorum.
Biraz uzun ve karışık yazdım ama uzun zamandır psikolojik savaş halindeyim bu çocuktan hoşlanıyorum
) umarım aşımız çıkana kadar sizin önerilerinizle bulaş olmadan idare edebilirim.