Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yardım
Herkese merhabalar 
ben 5-6 defa atak geçirdim, ilk bunu yaşadığımda hsv dedi doktor sonra özel hastaneye gittim korkma ters jiletlemeden olmus follukılt kıl kökü ıltıhabı dedi. Ara ara yine çıktı ama hiç acılı değildi. Ama bu sefer ki öyle bir çıktı ki tüm genital bölgem makatımı sardı yıne doktora gittim Behcet hastalığından şüphelendi. Genital ülser olmuşsun yaraların çok derin böyle nasıl yaşıyorsun diye doktor bile üzüldü. Orda dedim ki keşke herpes olsaydım ona bile razıyım… behcet için test yapılmadı tekrarlarsa birdaha gel dedi ve gönderdi şimdi bi deri hastalıkları uzmanına gittim hayır herpes için rahat olsun Behcet hastalıgı değil dedi bana asiklovir hap verdi günde bir tane 6 ay kullan dedi ama yaralarıma hıc krem vermedi yaralar kesik tarzı kanama oluyor asla kapanmıyor genıtalımın şekli bile değişti çünkü derim erimiş gibi bu yaralar kapanmayacak sanki ne yapabılrıım ne sürebilirim?
( bu en son ki atakta ben Bademcık ıltıhabı oldum ve 3kutu Antıbıyotık 12 Antıbıyotık iğne vuruldum yani vücuduma çok fazla antı girdi)

Öncelikle geçmiş olsun bence bir dr daha git test yapılmadıysa test yaptır mutlaka..yaraların için kremler kullanabilirsin hemazinc ile fitokremi karıştırıp sürmek iyi geliyor demişti.Eczaneden aiviral krem de alabilirsin.Doğal olarak kantaron veya aloevera ,melisa yağı sürebilirsin.

Sünnet olduğumda dikiş izi kalmıştı ora tahriş edersek hsv şişkinlik yapar mı orada

Dudağı şişen oldumu oral bi ilişkide bulunup aynı zamanda da dudağında olan varmı şişkinlik yaşayan oldumu

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yardım Edebilirmisiniz E.k.n.k 17 8,186 24-05-2020, Saat: 22:30
Son Yorum: E.k.n.k
Sad Herpes yardım Ollizwell 1 2,429 16-05-2019, Saat: 19:09
Son Yorum: jimmmy

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi