Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu lanete kamuoyu oluşturmamız lazım
Bu lanet hastalık 4 5 senedir bende mevcut ve denemediğin yöntem kalmadı. Hayatı zindan ediyor birine bulaştırıcam diye korkmak çok kötü bir durum. İlaç firmalarının dikkatini bu hastalığın üstüne çekmeliyiz x vb platformlardan firmaların dikkati çekilirse pazar payı görülürse bunun üzerine gideceklerini. Buldularsa ilacı veya tedaviyi erken piyasaya süreceklerini düşünüyorum.

(28-09-2025, Saat: 12:33)marulkafa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu lanet hastalık 4 5 senedir bende mevcut ve denemediğin yöntem kalmadı. Hayatı zindan ediyor birine bulaştırıcam diye korkmak çok kötü bir durum. İlaç firmalarının dikkatini bu hastalığın üstüne çekmeliyiz x vb platformlardan firmaların dikkati çekilirse pazar payı görülürse bunun üzerine gideceklerini. Buldularsa ilacı veya tedaviyi erken piyasaya süreceklerini düşünüyorum.
Ancak Amerika gibi ülkeler çözüm bulabilir.  Türkiyede insanlar bu hastalığı saklıyor. Bu hastalığa karşı  yapılacak hiçbir şey yok. Zaten ülkemizin bir şey yapamadığını biliyoruz. Kolay çözülebilecek gibi durmuyor. Bu hastalık ile aslında Allaha emanet yaşadığımızı da gördüm. Tip birçok konuya çözüm bulamıyor zaten.

Bir de ilac firmaları çözüm bulmak istemeyebilir. Çünkü ilac satıyorlar. Daha önce bir sürü aşı çalışması oldu ve durduruldu. Şu an kim ne yapıyor bilmiyorum. Zavallı insanoğlu ne yapabilir ki ?

(28-09-2025, Saat: 12:33)marulkafa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu lanet hastalık 4 5 senedir bende mevcut ve denemediğin yöntem kalmadı. Hayatı zindan ediyor birine bulaştırıcam diye korkmak çok kötü bir durum. İlaç firmalarının dikkatini bu hastalığın üstüne çekmeliyiz x vb platformlardan firmaların dikkati çekilirse pazar payı görülürse bunun üzerine gideceklerini. Buldularsa ilacı veya tedaviyi erken piyasaya süreceklerini düşünüyorum.
Sana katılıyorum kardesim insallah birileri artik bu hastalığa dikkat ceker

Bir gün bir saat belirleyip hep beraber x’de genital herpes hastagiyle twitler atalım. Yazalım her şeyi zorluğunu neler çektiğimizi.
Dünya sağlık örgütünün paylaşımlarının altına yorumlar yazalım. Yardım isteyelim dikkat çekelim. Sayın site kurucusu ve yöneticisi; günü ve saati siz belirleyin lütfen yeni konu başlığı açıp şu gün şu saatte x’de şu hastagle yazıyoruz arkadaşlar derseniz belki bir çok kullanıcı katılır ve ufakta olsa dikkat çekeriz. Yazdıklarımız illa ki okunacak. Birlik olmamız gerekiyor. Bence yapabiliriz.

İLANEN DUYURULUR EVLENMEK İSTİYORUM EVLENMEK İÇİNDE EVLENMEK İSTEMİYORUM ÖNCE TANIŞMAMIZ GEREKLİ SEVERSEM ANLAŞIRSAM HERŞEY MÜMKÜN PROİVİNCE ANKARA.

Sonuna kadar haklısın kardeşim katılıyorum harfiyen yanlız çok fazla atak geçirip durduramıyor sun diyemi böyle düşünüyorsun yoksa sadece bulaş korkusumu vücuttan atamadiğin için

BU VİRÜSÜ BİRİNE BULAŞTIRAN OLDUMU ACABA NASIL KARŞILADILAR NE YAŞADINIZ SOHBETE YAZARMİSİNİZ KONUŞALIM

Ya heryere bulaşıyor bu engelde olamiyosun hep farklı yerlerde çıkıyor nasıl engelleyecez bunu ya

(08-10-2025, Saat: 22:25)Nostresnoherpes Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ya heryere bulaşıyor bu engelde olamiyosun hep farklı yerlerde çıkıyor nasıl engelleyecez bunu ya

Nereye bulasıyor

Genital bölge bi sağında bı solunda bi ucunda

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi