Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mental yorgunluk
Arkadaşlar bu hastalık beni mental olarak çok yoruyor. Evlenmek bir aileye sahip olmak istiyorum.
daha çok gencim . Bu hastalığın psikolojik yönüyle nasil başa çıktınız. Etrafımdaki kimseye diyemiyorum kimseyle dertleşemiyorum bari buraya yazayım istedim.

Cinselliğe odaklı bı evlilik yapma ki zaten bu yüzden seninle olmak istemiyorsa bırak gitsin bunu bahane eden yarın birgün Allah korusun başka bi hastalığın olsa sonuçta insanız yarın ne olacak bilemiyoruz gene bırakır seni o yüzden doğru kişi bence seni bırakmayacaktır o yüzden sakin ol çocuk sahibi olabilirsin evlenebilirsin buna engel bir durum değil merak etme yalnız değilsin

(19-07-2025, Saat: 10:17)bosbavul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar bu hastalık beni mental olarak çok yoruyor. Evlenmek bir aileye sahip olmak istiyorum.
daha çok gencim . Bu hastalığın psikolojik yönüyle nasil başa çıktınız. Etrafımdaki kimseye diyemiyorum kimseyle dertleşemiyorum bari buraya yazayım istedim.

Üzülmeee, benim barrett özafagus diye bir rahatsızlığım daha var, çok daha ağrılı, yemek borum ağrıyor, yanıyor düşünebiliyor musun?
hastalıklar olabiliyor ama geçeceğine hsv nin çözüleceğine eminim hayattayken, yaşın gençse daha da şanslısın?

(20-07-2025, Saat: 01:37)Aysell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cinselliğe odaklı bı evlilik yapma ki zaten bu yüzden seninle olmak istemiyorsa bırak gitsin bunu bahane eden yarın birgün Allah korusun başka bi hastalığın olsa sonuçta insanız yarın ne olacak bilemiyoruz gene bırakır seni o yüzden doğru kişi bence seni bırakmayacaktır o yüzden sakin ol çocuk sahibi olabilirsin evlenebilirsin buna engel bir durum değil merak etme yalnız değilsin

Yalnız olmadığımı bilmek biraz da olsa rahatlatıyor. İnşallah bu hastalığın mental etkisini atlatırım. Beni çok yoruyor

(20-07-2025, Saat: 05:56)Sena11 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üzülmeee, benim barrett özafagus diye bir rahatsızlığım daha var, çok daha ağrılı, yemek borum ağrıyor, yanıyor düşünebiliyor musun?
hastalıklar olabiliyor ama geçeceğine hsv nin çözüleceğine eminim hayattayken, yaşın gençse daha da şanslısın?

Çok geçmiş olsun. İnşallah çözülür bizde görürüz ümidimizi kaybetmeyelim.

Psikoloğa gittim ilaç kullanıyorum. Kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Spor yapıyorum vücudumu dinç ve fit tutmaya çalışıyorum. Umudumu kaybetmek istemiyorum bunun için çabalıyorum. Multivitaminler b12 c d probolisler derken herpesle mücadele edicem diye 90 kilo çok daha kaslı bir şey oldum Smile umudumu en çok yeşerten şey yeni ilaç çalışmaları valtrex ve türevlerinden çok daha iyi ve etkili ilaçlar yolda 2026 hepimiz için güzel olacak öyle umuyorum. Pritelivir diye bir ilaç var eli kulağında hepimize bir nebze olsun nefes aldıracak gibi duruyor bu ilaç çıkmasını sabırla bekliyorum. Psikolojiniz iyi değilse kesinlikle ilgili doktorlardan destek alın. Umudunuzu kaybetmeyin elbet bu virüsü komple temizleyecek bir ilaç ve ya aşıda çıkacak ileriki zamanda kendinize iyi bakın herkese iyi akşamlar

(20-07-2025, Saat: 22:22)nycteam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Psikoloğa gittim ilaç kullanıyorum. Kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Spor yapıyorum vücudumu dinç ve fit tutmaya çalışıyorum. Umudumu kaybetmek istemiyorum bunun için çabalıyorum. Multivitaminler b12 c d probolisler derken herpesle mücadele edicem diye 90 kilo çok daha kaslı bir şey oldum Smile umudumu en çok yeşerten şey yeni ilaç çalışmaları valtrex ve türevlerinden çok daha iyi ve etkili ilaçlar yolda 2026 hepimiz için güzel olacak öyle umuyorum. Pritelivir diye bir ilaç var eli kulağında hepimize bir nebze olsun nefes aldıracak gibi duruyor bu ilaç çıkmasını sabırla bekliyorum. Psikolojiniz iyi değilse kesinlikle ilgili doktorlardan destek alın. Umudunuzu kaybetmeyin elbet bu virüsü komple temizleyecek bir ilaç ve ya aşıda çıkacak ileriki zamanda kendinize iyi bakın herkese iyi akşamlar

Senin mental olarak iyi olmana sevindim kardeşim.Allah daha iyi etsin. Pritelivir nedir ne gibi bir farkı olacak diğerlerinden.

(20-07-2025, Saat: 22:58)bosbavul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Senin mental olarak iyi olmana sevindim kardeşim.Allah daha iyi etsin. Pritelivir nedir ne gibi bir farkı olacak diğerlerinden.

Haftada 1 doz alacaksın sanırım daha belirli bişey yok sadece duyumlar var son aşamada 3.faz degerlendiriliyormuş sonrası FDA onay süreci gene 2-3 yıl sürer Türkiye'ye gelmesi belki daha fazla

(20-07-2025, Saat: 23:06)Aysell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Haftada 1 doz alacaksın sanırım daha belirli bişey yok sadece duyumlar var son aşamada 3.faz degerlendiriliyormuş sonrası FDA onay süreci gene 2-3 yıl sürer Türkiye'ye gelmesi belki daha fazla

Peki bulaşı önlüyor mu yoksa sadece ataklarımı

(20-07-2025, Saat: 23:06)Aysell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Haftada 1 doz alacaksın sanırım daha belirli bişey yok sadece duyumlar var son aşamada 3.faz degerlendiriliyormuş sonrası FDA onay süreci gene 2-3 yıl sürer Türkiye'ye gelmesi belki daha fazla

2-3 yıl süreceğini sanmıyorum her şey tamamlanıp onay aldıktan sonra daha hızlı ilerler her şey

(20-07-2025, Saat: 23:08)bosbavul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Peki bulaşı önlüyor mu yoksa sadece ataklarımı

%90 önlediği söyleniyor tamamen duyum işte gene risk var malesef

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi