Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tampon kullanımı
Rainbow 
merhabalar kadın arkadaslarım,oncelıkle hepımıze gecmıs olsun dıyorum buraya ılk entry gırısım.acıkcası cok gencım ve zor bır mental surecten gecıyordum hala daha tam olarak bu vırusu kendıme yedırebılmıs,sındırebılmıs degılım.ama tabıı guzel gunler var.kotu gunler de olacak.
neyse konu su kı ped cok rahatsız edıyor ve tahrıs edıyor bır sure sonra.ucugu da tetıklıyor boylece.bu yuzden bugun tampona gecıs yaptım.ama tabı ucuga nasıl etkı eder bılemıyorum orayı da bıraz zorluyorum cunky takarken. bıraz tedırgın oldum tabı temas edıyorum elımı yeterınce temızleyebılıyor muyım bunu dısarıda nasıl uygulayacağım bılmıyorum.tampon kullanan arkadaslar varsa bana yardımcı olabılır mı

Tampax markasının aplikatörlü tamponunu dışarıda tercih edebilirsin benim de ilk atağım reglime denk geldi aşırı sürtünmeyi engellemek ve yarayı daha da zorlamamak için takmadan önce çok az aloevera uyguluyordum acıyı kesinlikle hafifletiyor

(18-06-2025, Saat: 22:40)gucluyum Adlı Kullanıcıdan Alıntı: merhabalar kadın arkadaslarım,oncelıkle hepımıze gecmıs olsun dıyorum buraya ılk entry gırısım.acıkcası cok gencım ve zor bır mental surecten gecıyordum hala daha tam olarak bu vırusu kendıme yedırebılmıs,sındırebılmıs degılım.ama tabıı guzel gunler var.kotu gunler de olacak.
neyse konu su kı ped cok rahatsız edıyor ve tahrıs edıyor bır sure sonra.ucugu da tetıklıyor boylece.bu yuzden bugun tampona gecıs yaptım.ama tabı ucuga nasıl etkı eder bılemıyorum orayı da bıraz zorluyorum cunky takarken. bıraz tedırgın oldum tabı temas edıyorum elımı yeterınce temızleyebılıyor muyım bunu dısarıda nasıl uygulayacağım bılmıyorum.tampon kullanan arkadaslar varsa bana yardımcı olabılır mı
Uçuğu bantlayın,ped kullanmaya devam edebilirsiniz böylece

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi