Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geçmeyen atak
Merhaba forum. 2018 den beri hsv2 sahibiyim.Normalde 2-3 ayda bir uçuk çıkar,valtrex içip zovirax krem sürünce 8-10 günde iyileşirdi uçuklar.Ama bu ağustosta  penisin iç tarafında çıktı galiba ve 5 -6 aydır da iyileşmiyor.Sürekli bir acı ve yanma var iç tarafta, özellikle penisin baş kısmına doğru.Tam iyileşecek gibi oluyor ama sonra tekrar yanma ,ağrı ve acı geliyor.Dış tarafta görünür bir lezyon yok.Daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu?

herpes olmayabilir belki başka bir sorundur. ürolog ve dermatologdan yardım al.
görünür bir yerde mi?

Görünürde bir lezyon yok.Ürolojiye 2 defa gittim ve 2 ayrı idrar tahlilinde de herhangi bir şeye rastlanmadı.
Bu yanma ve acı normalde de uçuk çıktığında olurdu ama bu sefer 5 6 aydır iyileşmedi.Beraberinde kasık ve bacaklarda da batma ve huzursuluk da oluyor.

(01-03-2025, Saat: 19:01)blue Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Görünürde bir lezyon yok.Ürolojiye 2 defa gittim ve 2 ayrı idrar tahlilinde de herhangi bir şeye rastlanmadı.
Bu yanma ve acı normalde de uçuk çıktığında olurdu ama bu sefer 5 6 aydır iyileşmedi.Beraberinde kasık ve bacaklarda da batma ve huzursuluk da oluyor.
Post herpetik nevralji olabilir. Antivirallerle baskılama deneyin. Nöroloji bölümüne de gidebilirsiniz.

(28-02-2025, Saat: 21:26)blue Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba forum. 2018 den beri hsv2 sahibiyim.Normalde 2-3 ayda bir uçuk çıkar,valtrex içip zovirax krem sürünce 8-10 günde iyileşirdi uçuklar.Ama bu ağustosta  penisin iç tarafında çıktı galiba ve 5 -6 aydır da iyileşmiyor.Sürekli bir acı ve yanma var iç tarafta, özellikle penisin baş kısmına doğru.Tam iyileşecek gibi oluyor ama sonra tekrar yanma ,ağrı ve acı geliyor.Dış tarafta görünür bir lezyon yok.Daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu?

Aynı durum ben de var  bu konu hakkında bir bilgi edindin mi ? Herpestendir diye doktora gitmedim.

Bir gelişme yok maalesef, ağrı ve yanma aynen devam ediyor.
Ne zamandır devam ediyor sizde?Arada tamamen iyileştiği,hiç ağrı ve yanmanın olmadığı zamanlar oluyor mu?

Bazen oluyor ama kaşınıp çıkmadığı çoğu zaman oluyor

Arkadaşlar sizde uçuk çıkmadan ne kadar önce kaşınma yanma ağrı başlıyor

Bende de 8 aydır aynı. İki yerde kızarıklık var ve geçmiyor. Ayrıca ara ara batma oluyor. Kan testinde de negatif cikti. Herpesin böyle bir şey yapması mümkün mü ? 8 aylık kızarıklık var ve kaşınma da yok. Ayrıca bu sorunu yaşayan arkadaşlar antiviral kullanmanıza ragmen gecmeyen bir agri ve yanma mi bu ?Cevaplarınız için teşekkür ederim.

(28-02-2025, Saat: 21:26)blue Adlı Kullanıcıdan Alıntı: zovirax krem sürün günde 2 kere total 3 günde düzelecektir

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  lezyonsuz atak? max.903406 1 672 01-03-2024, Saat: 23:26
Son Yorum: mutluluk
  Atak zamanı döküntü hopelove07 0 530 29-01-2024, Saat: 15:53
Son Yorum: hopelove07
  1 yıldır geçmeyen yanma ağrı genital bölgede Luci 5 3,821 24-11-2020, Saat: 01:45
Son Yorum: ohrijin
  İlk atak - sıklık - penisde iz NelerOluyor 10 6,537 11-02-2020, Saat: 17:48
Son Yorum: Ayca
Photo İlk atak Ot. 42 19,606 19-06-2019, Saat: 02:35
Son Yorum: Nurella

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi