Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Türk Virolog
bugün x platformunda takip ettiğim bir türk viroloğun umut edici tweetini gördüm.Sizlerle paylaşmak istedim.Fareler üzerinde yapılan çalışmaların olumlu olduğu yakın zamanda insan deneylerine başlanacağından bahsetmiş.(viroloğun ismi Semih Tareen)

(08-06-2024, Saat: 22:48)wlfsn34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bugün x platformunda takip ettiğim bir türk viroloğun umut edici tweetini gördüm.Sizlerle paylaşmak istedim.Fareler üzerinde yapılan çalışmaların olumlu olduğu yakın zamanda insan deneylerine başlanacağından bahsetmiş.(viroloğun ismi Semih Tareen)

Instagram sayfasında da paylaşmış yakın zamanda insan deneylerine başlatılıyor bu mükemmel haber bence

(15-06-2024, Saat: 02:09)Gazetekeyfi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Instagram sayfasında da paylaşmış yakın zamanda insan deneylerine başlatılıyor bu mükemmel haber bence

Ne kadar bir zaman alır acaba ?

Herkez bir şey deniyor ama sadece deneme başlama haberleri var devamı yok, pen üniv mRNA aşısı diye 2019 haberi var buldum diye 5 yıldır tık yok, piyasayı haplar ile milleti bu denli yoldukları sürece aşı işi nasıl olur bilmiyorum, umudumuz bir gün biri çıkıp tedavisi bulundu ümidi ile hayata devam

(17-06-2024, Saat: 19:48)cipiaresss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkez bir şey deniyor ama sadece deneme başlama haberleri var devamı yok, pen üniv mRNA aşısı diye 2019 haberi var buldum diye 5 yıldır tık yok, piyasayı haplar ile milleti bu denli yoldukları sürece aşı işi nasıl olur bilmiyorum, umudumuz bir gün biri çıkıp tedavisi bulundu ümidi ile hayata devam
 Yurt dışında bir  kaç ülkeler de insanlar üzerinde deneyler yapıldı bilgin olsun 2025 inşallah piyasaya sürülür sadece mRNA değil

(18-06-2024, Saat: 12:53)avbey02 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Yurt dışında bir  kaç ülkeler de insanlar üzerinde deneyler yapıldı bilgin olsun 2025 inşallah piyasaya sürülür sadece mRNA değil

Allah duysun sesini kardesim

(18-06-2024, Saat: 18:18)Kadersiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Allah duysun sesini kardesim

Hepimizin inşallah.

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi