Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saç ekimi
Herkese selamlar arkadaşlar. Herpesli olup saç ektiren var mı? Hsv saç ekimi için engel teşkil ediyor mu? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

bunu bir dermotologa sormanız daha yerinde olacaktır.

Ben ektirdim ama sonradan test yaptırdım o dönem de vardı tahminim kan testlerinde bakmıyorlar sormuştum bakılan testleri ama yer yer fark eder mi bilemem standart testlerin yanonda extra test yapan yerler olabilir

(03-12-2024, Saat: 19:34)Majan10 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben ektirdim ama sonradan test yaptırdım o dönem de vardı tahminim kan testlerinde bakmıyorlar sormuştum bakılan testleri ama yer yer fark eder mi bilemem standart testlerin yanonda extra test yapan yerler olabilir

Herhangi bi dezavantajlı gördünüz mü hocam

Hayır görmedim zaten pek alakalı bölgeler değil bence etkilemesi garip olur gibi.çok büyütmeyin arkadaşlar yaaa uçuktur çıkar geçer.böylesi büyük hastalık dertmiş gibi yansıtıp stresss olmayalım .herkesde uçuk çıkıyor günümüzde dudaktaki neyse o da o bence.saçlarım da çok güzel oldu şu an

(03-12-2024, Saat: 22:01)Majan10 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayır görmedim zaten pek alakalı bölgeler değil bence etkilemesi garip olur gibi.çok büyütmeyin arkadaşlar yaaa uçuktur çıkar geçer.böylesi büyük hastalık dertmiş gibi yansıtıp stresss olmayalım .herkesde uçuk çıkıyor günümüzde dudaktaki neyse o da o bence.saçlarım da çok güzel oldu şu an

Teşekkürler hocam. Saçların darısı bana artık ?

İnşallah olacaktır güzel ama saçlarınız da

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: