Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lezyonlar 24 Saatte İyileşiyor: Panthenol Sprey Tavsiyesi

Defalarca sonuç aldım. Belki birinin hayatını kolaylaştırır diye yazıyorum. Altermed Panthenol Forte 9 spray 150ml. Burada mesele panthenol diye düşünüyorum. Farklı markalar da işe yarar. Örnek olsun diye bu markayı yazdım. Ürün köpük formda sprey olarak sıkıyorum. Lezyonlar 24 saatte geçmiş oluyor. Başta yakıyor ama kısa sürede geçiyor. Migros'ta, Trendyol'da her yerde var. Krem gibi dokunmaya gerek olmadığı için çok pratik. İşe yaramazsa yara yanık kremi olarak kullanırsınız. Panthenol tüyleri kalınlaştırabiliyor, yüzde kontrollü kullanılmalı. Sevgiler.

Ek Bilgiler:

Panthenol Nedir ve Nasıl Etki Eder?

Panthenol, provitamin B5 olarak da bilinir ve cilt bakımında yaygın olarak kullanılır. Cilt tarafından emildikten sonra pantotenik aside dönüşür ve bu asit cilt yenilenmesini destekler, nemlendirir ve tahrişi azaltır. Sprey formu, özellikle geniş alanlara kolay uygulama sağlar ve elle temasa gerek kalmadığı için hijyeniktir.

Kullanım Önerileri

Lezyon bölgesine günde 1-2 kez uygulanabilir. İlk uygulamada hafif bir yanma hissi normaldir. Yüz bölgesinde kullanırken dikkatli olunmalı ve gözle temasından kaçınılmalıdır. Ayrıca, panthenolün aşırı kullanımı ciltte yağlanmaya veya tüylerde kalınlaşmaya neden olabilir.

Alternatif Kullanım Alanları

Panthenol sprey, sadece lezyonlar için değil, aynı zamanda güneş yanığı, tahriş, hafif yanıklar ve cilt çatlakları gibi durumlarda da rahatlatıcı etki gösterebilir. Yara bakımında ikinci basamak ürün olarak değerlendirilebilir.

Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışınız.

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi