Arkadaşlar bunları hiç deneyen olmadı mı? Ben sülük ve hacamatın çok iyi geleceğini düşünüyorum çünkü sülük pis kan ve bakterileri temizleme gücüne sahip, aynı zamanda vücudun içine antibakteriyel bırakıyor, vücut direncini yüksek tutuyor diye biliyorum. Ben yaptırmayı düşünüyorum, işe yararsa size de bilgi veririm.
Hacamat Nedir?
Hacamat, vücuttaki kirli kanın vakumla çekilmesi işlemidir. Geleneksel tıpta detoks etkisi olduğu düşünülür.Sülük Tedavisi
Sülükler, kan emerken antikoagülan ve antibakteriyel enzimler salgılar, bu da kan dolaşımını iyileştirebilir.Herpes Virüsü
Herpes simpleks virüsü (HSV), sinir ganglionlarında latent olarak kalır ve bağışıklık düştüğünde aktive olur. Kan temizliği yöntemleri virüsü sinirlerden temizlemez.Alternatif Tedavi Uyarısı
Bu tür yöntemler tıbbi tedavi yerine geçmez, destekleyici olarak düşünülebilir.Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışınız.

sülük tedavisini bence bir deneyin çünkü onda inanılmaz derece de bakteri öldürebilir. Durum böyle arkadaşlar inşallah Herpes değilimdir bunu büyük ihtimale zaman gösterecek size de çok büyük geçmiş olsun