Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Penis Ucunda Yanma Acısı: Normal mi, Nasıl Geçer?

Arkadaşlar Penis ucunda ama sanki deliğe yakın deliğin içinde alev alev yanmalar başladı. Nasıl geçer bu normal mi, hiçbir lezyon yok ama yanıyor tam ucunda dahil altına doğru Acı biber sürmüş gibi Tecrübeli arkadaşlar lütfen yardım edin uyutmuyor hep böyle mi olacak

Ek Bilgiler: Bu tür şikayetlerde mutlaka bir üroloji uzmanına danışılması önemlidir. Kendi kendine teşhis veya tedavi önerilmez. Erken müdahale sorunun büyümesini engelleyebilir.

Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışınız.

Zero Merhaba daha önce hiç böyle bir semptom yaşamadım ben. Bir araştırayım ben onu senin gibi iç kısımda çıkaran varmı diye. Merak ettiğim şey doktorun dış kısımdaki uçuğu teşhis etti ama bu iç kısımdaki yanmayı da uçuğun yaptığını mı söyledi.

Jimmy, ici yanıyor diyen zero başkası..
Ben daha ilaç kullanmaya başlamadım lezyonlar hsv ye hiç benzemiyordu cildiyeci olabilir diye zovirax vermişti.
onu kullandım bir tane sivilce gibi vardı kuculdu.
Teşhisi söyle koydum, kan testi verdim lab. a lgl ve lgm pozitif çıktı.
yanmalarda yeni yeni başladı, penisin uç kısmı deliğe yakın üç kısmı ve ordan alta doğru ama ici değil sanırım.

Sizde de yanma bu şekilde mi oluyordu acı biber sürmüş gibi birde lezyonda yok neden böyle acaba

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bitmeyen HSV İlk Atak: Penis Kasılması ve Uçuklar Geçmiyor mu? Q.En 19 11,206 21-03-2021, Saat: 10:19
Son Yorum: Q.En
  Penis Ucundaki Sivilce Herpes mi? Belirtiler ve Test Süreci zagor 1 2,214 09-08-2020, Saat: 09:11
Son Yorum: Purplepapaya
  Vajinal Bölgede Şişlik, Kızarıklık ve Yanma: Herpes Olabilir mi? Hera 36 22,093 19-02-2020, Saat: 01:05
Son Yorum: QWER

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi