Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dr. Shakhin Herpes Aşısı İddiası - Rusça Video Tartışması
Konu Güncel Özeti: Forumda bir kullanıcı, Azeri doktor Dr. Shakhin Mirzayev'in herpes tedavisi için bir aşı geliştirdiğini iddia eden Rusça bir videoyu paylaşmış ve çeviri yardımı istemiştir. Başka bir kullanıcı Rusça bildiğini belirtip videoyu izleyip bilgi aktarmıştır: doktor, herpes kabarcıklarından sıvı alıp bir ilaçla karıştırarak damardan enjekte etmektedir. Tartışmalar ilerledikçe, katılımcılar bu yöntemin güvenilirliğini sorgulamış, klinik testlerin eksikliğine ve olası tehlikelere dikkat çekmiştir. Bazı kullanıcılar doktorun samimi olduğunu düşünürken, çoğunluk bilimsel kanıt olmadan bu tür tedavilere güvenilmemesi gerektiğini vurgulamıştır. Ayrıca, konuyu takip etmek için alternatif bir forum bağlantısı paylaşılmış ve bir kullanıcı bu bilgiyi paylaştığı için başka bir siteden ban yediğini belirtmiştir. Sonuç olarak, konu tartışmalı kalmış ve herhangi bir nihai sonuca varılmamıştır. Kullanıcılar, tedavinin etkinliği konusunda şüpheci yaklaşmayı ve daha fazla araştırma yapmayı önermiştir.

Arkadaşlar, Azeri bir doktor tedavi yöntemini bulduğunu iddia eden paylaşımlar yapıyor. Diğer sitede yeni video çekmiş, YouTube'a yüklemiş ama galiba Rusça olduğundan anlaşılmıyor. Acaba aramızda Rusça bilen bize durumu aktarabilecek bir arkadaş var mıdır? Linki paylaşıyorum: https://www.youtube.com/watch?v=FBn6TyCC83w

Ek Bilgiler:

Herpes Tedavisinde Güncel Durum

Herpes simpleks virüsü (HSV) dünya genelinde yaygın bir enfeksiyondur ve şu anda kesin bir tedavisi bulunmamaktadır. Mevcut tedaviler antiviral ilaçlarla semptomları hafifletmeye ve salgınları azaltmaya yöneliktir.

Aşı Çalışmaları

HSV'ye karşı birçok aşı adayı klinik denemelerden geçmektedir, ancak henüz FDA onaylı bir aşı bulunmamaktadır. Bu nedenle, iddia edilen tedavi yöntemlerinin bilimsel geçerliliği sorgulanmalıdır.

Dikkat Edilmesi Gerekenler

Deneysel tedaviler, özellikle kişisel deneyimlere dayananlar, ciddi riskler taşıyabilir. Toksisite, alerjik reaksiyonlar ve uzun vadeli yan etkiler gibi faktörler göz önünde bulundurulmalıdır. Herhangi bir tedaviyi denemeden önce mutlaka bir sağlık uzmanına danışılmalıdır.

Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışınız.

enteresan... bu konuyu güncel tutalım ve takipçisi olalım arkadaşlar.

Hopeful adam çok iddialı açık yürekli bi adam gibi para felanda istemiyo ben kurtuldum sizde kurtulun diyo bi kaç hastama yaptım onlardada işe yaradı ama siz bilirsiniz isterseniz yapın diyo ama insan tedirgin olmuyo değil bi klinik sonuç olsa hepimiz yaptıralım bakalım bekliyoruz

Honeycomb sitesinde doktor shakhin beyle ilgi paylaşım yaptığım için ban yedim ve siteye girişim engellendi ilginç. Bu bilginin paylaşılmasını istemediler

Normal çünkü ispat isterler orada ben de katılıyorum onlara kendi üzerinde denemiş başarılı görüyor olabilir ama klinik testler de aşının güvenilirliği önceliklidir. Yani o yapılan aşı 2-3 yıl sonra kansere de sebep olabilir. toksik etki yapabilir vs. Öncelikle klinik testle güvenilirliği ispatlanmalı.

Tamamda ben sadece böyle bir video var dedim ne düşünüyosunuz diye sordum banlanmışım uyarı bile yok bana saçma geldi

enteresan olmus bu

Bencede çok enteresan noldu da hemen engellediniz. Gelde kuşkulanma şimdi bişeyler dönüyor sanki! belkide gerçekten rahatlatacak bişey hepimizi ama emin olamıyoruz malesef

Yaaa kana virüs enjekte etmekte ne bileyim Sad sakat iş gibi

(26-06-2019, Saat: 14:44)Purplepapaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yaaa kana virüs enjekte etmekte ne bileyim Sad sakat iş gibi

Banada o garip geliyo tek ? hiç böyle aşı tipleri varmı direk damara yapılan ben hep deri altı biliyorum. Tüm vücut bu şekilde enfekte olucak kan yoluyla sonra nasıl süreçler olucak muamma yani emin olmadan o gemiye binilmez

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
2 Ziyaretçi