Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
YARDIM
Arkadaşlar valtreks 500 mg başladım 4 ayı geçti bideğisiklik olmadı gene ortalama ayda bir devam ediyor ataklarım benim gibi olan varmı ne yapacam bı yardım hani tamam kabul ettim artık ömür boyu var bu vücudumda tamam ataklarıda kabul ediyorum ama daha 1 ay geçmeden vallahi billahi yoruldum artık yaşamak istemiyorum yokmu bu meledi baskılaya bilmenin bı yolu

doktorunla konuş dozunu ayarlasın. ve düzenli kullan. sigara çok etkiliyor sigarayı bırak yapabilirsen. merak etme yoluna girecek.

(08-03-2026, Saat: 15:12)HopeFul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: doktorunla konuş dozunu ayarlasın. ve düzenli kullan. sigara çok etkiliyor sigarayı bırak yapabilirsen. merak etme yoluna girecek.

500 azmı geliyor dersin üstat yani nekadar kullanacaz bunu

500mg'ı 2 ye bölüp sabah akşam 250mg almayı dene.Bende daha etkili oldu baskılamada.

Doktor bana sabah öğle akşam 1000 mg al dedi çıktığı zaman tekrarladığı dönem buradaki yorumu görünce şaşırdım

Bu söylediğim baskılama tedavisi içindi.Lezyon dönemde sabah akşam 1000'er mg alıyorum ben de.

Öğlende al dedi ama bana çok fazla değil mi

Peki bu virüse maruz kaldıktan sonra sigarayı bırakan oldumu aramızda? Etkileri nedir gözle görülen bir değişim oldumu?

Peki bu virüse maruz kaldıktan sonra sigarayı bırakan oldumu aramızda? Etkileri nedir gözle görülen bir değişim oldumu?

Bu sitedeki öneriler doğrultusunda Solgar l-lysine 500mg alıyorum günde iki adet. Başka bir arkadaşın tavsiyesi ile ahccye başladım hasta olduğumu öğrenince (ahcc genelde hpv için kullanılır fakat bende çok etkili oldu. Artı olarak virüs kaynaklı grip gibi hastalıklara hiç yakalanmadim). Ahcc olarak validusa geçtim içinde çinko ve vitamin takviyesi var ve fiyatı daha uygun. Benim hastalığımın seyride biraz değişik sadece bir kere yara çıkardım ve hiç acı yada ağrı hissetmedim. Doktora gitmesem tahriş olmuş deyip olayı kapatabilirdim. Doktor sadece göz ile tehşis koydu. Test yaptırmadım hsv için. Sigarayı bırakmaya çalışıyorum ama bende zaten çok fazla çıkmadığı için bir faydası var mı göremedim. Genital hastalıklar üzerinde sigaranın berbat bir etkisi var. O bölgelerdeki hücrelerin yenilenmesini engelliyor malesef.Genital bölgedeki cildin "bekçi hücreleri" olan Langerhans hücrelerinin sayısı ve işlevi sigara içenlerde azalır. Bu hücreler zayıfladığında, HPV veya HSV gibi virüsler vücut tarafından çok daha zor tespit edilir ve temizlenir.

Benim tek endişem şuan başka birine bulaştırmak. Bunun önüne nasıl geçerim bilemiyorum.

(Dün, Saat: 18:36)İsildur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu sitedeki öneriler doğrultusunda Solgar l-lysine 500mg alıyorum günde iki adet. Başka bir arkadaşın tavsiyesi ile ahccye başladım hasta olduğumu öğrenince (ahcc genelde hpv için kullanılır fakat bende çok etkili oldu. Artı olarak virüs kaynaklı grip gibi hastalıklara hiç yakalanmadim). Ahcc olarak validusa geçtim içinde çinko ve vitamin takviyesi var ve fiyatı daha uygun. Benim hastalığımın seyride biraz değişik sadece bir kere yara çıkardım ve hiç acı yada ağrı hissetmedim. Doktora gitmesem tahriş olmuş deyip olayı kapatabilirdim. Doktor sadece göz ile tehşis koydu. Test yaptırmadım hsv için. Sigarayı bırakmaya çalışıyorum ama bende zaten çok fazla çıkmadığı için bir faydası var mı göremedim. Genital hastalıklar üzerinde sigaranın berbat bir etkisi var. O bölgelerdeki hücrelerin yenilenmesini engelliyor malesef.Genital bölgedeki cildin "bekçi hücreleri" olan Langerhans hücrelerinin sayısı ve işlevi sigara içenlerde azalır. Bu hücreler zayıfladığında, HPV veya HSV gibi virüsler vücut tarafından çok daha zor tespit edilir ve temizlenir.

Benim tek endişem şuan başka birine bulaştırmak. Bunun önüne nasıl geçerim bilemiyorum.

Tip1 olabilirmi sizinki çünkü doktor tip1 de olabilir o yüzden test yapalım demişti bana

(Dün, Saat: 19:41)Napalımbudabizimkaderimiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tip1 olabilirmi sizinki çünkü doktor tip1 de olabilir o yüzden test yapalım demişti bana

Bilemiyorum test hiç yaptırmadım fakat dudağımda çocukluğumdan beri hsv1 var. Tip 1 yada 2 olması çok birşey değiştirmeyecek ama tip1 olma ihtimali çok daha fazla hastalık gidişatına göre. İnşallah pritelivir çıkınca hepimiz normal yaşama döneceğiz.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Shocked Acil yardım kadirm 7 1,087 06-09-2025, Saat: 21:13
Son Yorum: Aysell

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
İbrahim Ş, 1 Ziyaretçi