Yorumları: 42
Konuları: 7
Rep Puanı:
0
Arkadaşlar valtreks 500 mg başladım 4 ayı geçti bideğisiklik olmadı gene ortalama ayda bir devam ediyor ataklarım benim gibi olan varmı ne yapacam bı yardım hani tamam kabul ettim artık ömür boyu var bu vücudumda tamam ataklarıda kabul ediyorum ama daha 1 ay geçmeden vallahi billahi yoruldum artık yaşamak istemiyorum yokmu bu meledi baskılaya bilmenin bı yolu
Yorumları: 572
Konuları: 9
Rep Puanı:
25
doktorunla konuş dozunu ayarlasın. ve düzenli kullan. sigara çok etkiliyor sigarayı bırak yapabilirsen. merak etme yoluna girecek.
Yorumları: 22
Konuları: 3
Rep Puanı:
0
500mg'ı 2 ye bölüp sabah akşam 250mg almayı dene.Bende daha etkili oldu baskılamada.
Yorumları: 4
Konuları: 0
Rep Puanı:
0
Doktor bana sabah öğle akşam 1000 mg al dedi çıktığı zaman tekrarladığı dönem buradaki yorumu görünce şaşırdım
Yorumları: 22
Konuları: 3
Rep Puanı:
0
Bu söylediğim baskılama tedavisi içindi.Lezyon dönemde sabah akşam 1000'er mg alıyorum ben de.
Yorumları: 4
Konuları: 0
Rep Puanı:
0
Öğlende al dedi ama bana çok fazla değil mi
Peki bu virüse maruz kaldıktan sonra sigarayı bırakan oldumu aramızda? Etkileri nedir gözle görülen bir değişim oldumu?
Peki bu virüse maruz kaldıktan sonra sigarayı bırakan oldumu aramızda? Etkileri nedir gözle görülen bir değişim oldumu?