Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeni gelişmeler
Öncelikle sessiz kalmama konusunda sonuna kadar destekliyorum çoğu kişi dışlanma ve aile toplum baskısı yüzünden sessiz durumda burada olduğu gibi sahte nickler ile bilgi paylaşımında bulunuyoruz, latent konusuna gelince ajan bir antiviral göndermek okadar kolay bir durum değil çünkü gizlendiği yer sinir hücreleri ve bu ajanları oraya gönderip virüsün yapısını bozmak isterken sinirlere hasar verilebilir kalıcı nörolojik bozukluklara,yada felce sebep olunabilir,kalıcı bir tedavi için gen tedavisini beklemeliyiz şuan T bunun üzerinde çalışılıyor FRED hutch ve ekibi yani beklemekten başka bir çaremiz yok zaten Turkiyedeki dermatolog yada zührevi hastalıklar hekimiyim diyenler hiçbirseyden anlamıyor tek güvenilir baskılama waltrex bunun için içinde boşuna özel kliniklere para kaptırmayın kendimiz gidip eczaneden alabiliriz

Ayrıca bu hsv illeti herkeste aynı etkiyi gostermemekte bizler bağışıklık sistemi baskilanmis ve virsuten ağzı yanan kislieriz bazılarında hayatı boyunca sadece bir kez çıkan ve daha lezyon çıkmayan yada senede bir, iki kez salgın yasiyorlar bu sebepten peşine dusmuyorlar hala sivilce sanan kişiler var ilk 2 yıl sadece 3 salgın yaşadım ve hsv oldugumu sonrasinda öğrendim bunun gibi şeyler topulugu bir araya getiremiyor malesef tek umudumuz yeni baskılama ve bulasi azaltma alternatif tedavileri sonrasinda ise CRISPR gen tedavileri gelecektir sadece dikkatli olmamız gereken 3,5 sene var ve ayrıca bu süre zarfında hayattan geri kalmamaliyiz bu çok önemli bir konu !!

JMP analisti Roy Buchanan'ın iyimser görünümü, etkileyici klinik kilometre taşlarıyla destekleniyor. Şirket, Ağustos ayında ilaç adayı ABI-5366 için etkileyici ara Faz 1b deneme sonuçları bildirdi ve HSV-2 atılım oranında %94'lük bir azalma olduğunu gösterdi. Bu etkinlik düzeyinin, mevcut birçok rakip tedaviyi geride bıraktığı belirtiliyor. Haziran ayının başlarında, kronik hepatit B adayı ABI-4334 için de olumlu Faz 1b verileri sunuldu ve bu da şirketin antiviral araştırmalarının gücünü daha da doğruladı.

Şuan faz 1 asamasindalar ve nasdag borsasında olan bir şirket yatırım aldıkça ilerleme kaydedilecektir bu iyi bir haber faz 1 deneylerinin sonuçlarını takip edelim

(25-09-2025, Saat: 22:45)Lost4231 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: JMP analisti Roy Buchanan'ın iyimser görünümü, etkileyici klinik kilometre taşlarıyla destekleniyor. Şirket, Ağustos ayında ilaç adayı ABI-5366 için etkileyici ara Faz 1b deneme sonuçları bildirdi ve HSV-2 atılım oranında %94'lük bir azalma olduğunu gösterdi. Bu etkinlik düzeyinin, mevcut birçok rakip tedaviyi geride bıraktığı belirtiliyor. Haziran ayının başlarında, kronik hepatit B adayı ABI-4334 için de olumlu Faz 1b verileri sunuldu ve bu da şirketin antiviral araştırmalarının gücünü daha da doğruladı.

Şuan faz 1 asamasindalar ve nasdag borsasında olan bir şirket yatırım aldıkça ilerleme kaydedilecektir bu iyi bir haber faz 1 deneylerinin sonuçlarını takip edelim
Daha 1 deler mi tamamiyle çıkarmaları 5 yıldan fazla sürer neden böyle yavaş ilerliyor anlamıyorum

(26-09-2025, Saat: 08:11)Berff1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Daha 1 deler mi tamamiyle çıkarmaları 5 yıldan fazla sürer neden böyle yavaş ilerliyor anlamıyorum

Şirket iyi yatırımlar alırsa laboratuvar çalışmaları muhakkak hızlanacaktır, bu güzel bir gelişme umarım herşey yolunda gider

Burada baya iyilik yapın söyleyin diyen arkadaşların sayısı baya fazla akıllı olan söylemez arkadaşlar bunu söylediğinizde sizi kabul etme ihtimali yok ihtimal bile vermiyorum ben kime soylediysem hep soğudular benden konuşmadılar bunun erkeği kadını yok ama şöyle yapabiliriz eğer ciddiysek ve evlenmek istiyorsanız bunu yapabilirsiniz ama böyle bir niyetiniz yoksa asla ilişkiye girmeyin bulaşma ihtimali çok yüksek ama bazen doğrular yanlış gibi gözükse de bunu söylememeniz daha doğru olur benden size tavsiye

(27-09-2025, Saat: 00:35)Nostresnoherpes Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Burada baya iyilik yapın söyleyin diyen arkadaşların sayısı baya fazla akıllı olan söylemez arkadaşlar bunu söylediğinizde sizi kabul etme ihtimali yok ihtimal bile vermiyorum ben kime soylediysem hep soğudular benden konuşmadılar bunun erkeği kadını yok ama şöyle yapabiliriz eğer ciddiysek ve evlenmek istiyorsanız bunu yapabilirsiniz ama böyle bir niyetiniz yoksa asla ilişkiye girmeyin bulaşma ihtimali çok yüksek ama bazen doğrular yanlış gibi gözükse de bunu söylememeniz daha doğru olur benden size tavsiye

Benim bayan arkadaşım öğrendi beraber çare ararız dedi tam geçmediğini bulaşın 100 de yüz önlenemediğini tedavisi aşısı olmadiğını söyledim doktorada çıktık beraber bana dediği tek kelime senden gelen herşeye razıyım oldu he bu hastaliğa sahipsende kardeşim bı zahmet artık evlenmeyeceğin insanların hayatına girip gönül eylendirme helede bunu söylemeden kirletmeye hakkın yok insanları vijdansız olmaktansa yanlız kal

(27-09-2025, Saat: 04:26)kadirm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim bayan arkadaşım öğrendi beraber çare ararız dedi tam geçmediğini bulaşın 100 de yüz önlenemediğini tedavisi aşısı olmadiğını söyledim doktorada çıktık beraber bana dediği tek kelime senden gelen herşeye razıyım oldu he bu hastaliğa sahipsende kardeşim bı zahmet artık evlenmeyeceğin insanların hayatına girip gönül eylendirme helede bunu söylemeden kirletmeye hakkın yok insanları vijdansız olmaktansa yanlız kal
Yalnızda ömür geçmez. Lezyon yokken ve atak geçirmiyorsan ilişkiye girebilirsin. Lezyon yok atak yok sabah akşam valtrex 500 mg. Üstüne birde ilişki esnasında kondom kullandınmı bulaş ihtimali neredeyse kalmaz.

(28-09-2025, Saat: 01:40)nycteam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yalnızda ömür geçmez. Lezyon yokken ve atak geçirmiyorsan ilişkiye girebilirsin. Lezyon yok atak yok sabah akşam valtrex 500 mg. Üstüne birde ilişki esnasında kondom kullandınmı bulaş ihtimali neredeyse kalmaz.

Doğrudur illa bulaşacak diye bişey yok önlem alındıktan sonra ama karşıvtarafın bunu bilmesi gerek ciddi bi ilişki istiyorsan he günübirlik ilişkiler takılmalık eğlenmelik bence biz artık bunu yapmamalıyız bu bir uyarı bunun bide hiv gibi daha beter bambaşka bir boyutu var temiz tek eşli bir hayat yaşama zamanı geldi bu sayfadaki herkezin kanaatimce

(30-09-2025, Saat: 10:43)kadirm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Doğrudur illa bulaşacak diye bişey yok önlem alındıktan sonra ama karşıvtarafın bunu bilmesi gerek ciddi bi ilişki istiyorsan he günübirlik ilişkiler takılmalık eğlenmelik bence biz artık bunu yapmamalıyız bu bir uyarı bunun bide hiv gibi daha beter bambaşka bir boyutu var temiz tek eşli bir hayat yaşama zamanı geldi bu sayfadaki herkezin kanaatimce

Cenab-ı Allahın dur uyarısı Gibi

Yeni, oral, uzun etkili bir HSV helikaz primaz inhibitörü olan ABI-5366'nın tekrarlayan genital herpesli hastalardaki güvenliği, farmakokinetiği ve antiviral aktivitesi: Faz 1b çalışmasından ara veriler" başlıklı son dakika sözlü sunumu, tekrarlayan genital herpesli katılımcıların ilk iki kohortundan elde edilen olumlu ara verileri vurgulamaktadır. İlk kohort 150 mg yükleme dozu ve haftada 30 mg doz alırken, ikinci kohort haftada 350 mg doz almıştır. ABI-5366'nın değerlendirilen her iki dozda da iyi tolere edildiği görülmüştür.

Haftalık 350 mg doz kohortunda, plaseboya kıyasla HSV tip 2 (HSV-2) atılım oranında %94, yüksek viral yük atılım oranında %98 ve genital lezyon oranında %94 oranında istatistiksel olarak anlamlı azalmalar gözlemlenmiştir. Gözlemlenen farmakokinetik profil, ABI-5366'nın haftalık ve potansiyel olarak aylık dozlamasını desteklemeye devam etmektedir.

Devam eden Faz 1b çalışmasında, ABI-5366'nın aylık oral doz rejimi değerlendirilmektedir. Ayrıca, uzun etkili bir başka HSV helikaz-primaz inhibitörü adayı olan ABI-1179'un haftalık dozunu değerlendiren bir Faz 1b çalışması da eş zamanlı olarak yürütülmektedir. Assembly Bio, her iki çalışmadan elde edilen ara verileri bu sonbaharda paylaşmayı ve 2026 ortalarında ABI-5366'nın Faz 2 klinik çalışmalarına başlamayı planlamaktadır.

Takip etmemiz gereken şey bu arkadaşlar inandığım tek tedavi bu şirkettir Assembly Bio,dur şirkete ciddi bir yatırım var ve nasdag borsasında güzel bir ivme yakaladı faz 1 sonuçları harika, ama sabırlı olacağız önce pritelivirin önümüzdeki yıl sonbaharında piyasaya sürülmesini bekleyeceğiz bu bizi rahatlatacaktır, sonrasında ise ABİ-5366 GELECEKTİR VE SON OLARAK GEN TEDAVİSİ teknolojisi ile kurtulacağız inşallah beklediğimiz günler daha yakındır sağlıcakla kalın

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Genital herpes yeni başlangıç Makarsu 8 3,284 09-05-2023, Saat: 19:29
Son Yorum: Makarsu

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: