Yorumları: 26
Konuları: 3
Merhabalar 2 yil önce buna yakalandım 1 yildir düzenli cikan şey şubattan beri yok oldu testler negatif acaba tamamen kurtulmuş olabilirmiyim boyle bir süreç yaşayan var mı hpv vardi oda bitmis bir kac kişiyle konuştum onlarda 2 yildir çıkmadığını söyledi acaba bagisiklik sistemi bunuda tamamen yeniyor olabilir mi çünkü hpv icinde yenemiyor dediler ama yeniyormus buda oyle olabilir mi çünkü hersey negatif ve şubattan beri yok boyle bir süreç yaşayan söyleyebilir mi
Yorumları: 511
Konuları: 0
Rep Puanı:
29
hsv tarihte negatife döndügü görülmemiştir
Yorumları: 26
Konuları: 3
(14-09-2025, Saat: 18:30)Alp23425 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kardeşim sende Hsv yok bence senin tariflerin hiç Hsv ile uyuşmuyor ve testlerinde negatif çıkıyor başka bir döküntü olabilir. Doktor Hsv teşhisi koydumu sana
Kardeşim doktora gittim ucugu anlamayan mi olur evet istersen seninlede teste gidebiliriz ben boyle bir süreç yaşadım bağışıklığıni duzgun tutarsan sende oyle bir süreç yaşayabileceğini umut ediyorum buraya yazdigimada pişman oldum ben boyle bir süreç yaşadım yaşayan var mı diye sordum yasamadiysan yazmana gerek yoktu kardesim
(14-09-2025, Saat: 18:30)Alp23425 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kardeşim sende Hsv yok bence senin tariflerin hiç Hsv ile uyuşmuyor ve testlerinde negatif çıkıyor başka bir döküntü olabilir. Doktor Hsv teşhisi koydumu sana
Doktor koydu ama doktorlara kalırsa siz sadece ilac kullanın kardeşim bagisiklik virüsü tanımasın baskılasin aman he başından sagmak icin size ilac verir kullanın kardeşim ihmal etmeyin
Tek tek uğraşmadim hsv anlamayan olamaz zsten çıktığında belli oluyor taniya teste gerek yok baktığında anlaşılıyor zaten 1 yıl cektim ilk başta sadece 1 kere ilac kullandım zaten normal olanı buymuş en başta birkere kullanman sonra araştırma yaptim kendimi ilaca bağımlı yapmadım ne iyi geliyorsa yedim ictim suan alkol sigara normal hayatıma döndüm hpv geçmez diyorlardı geçiyor hepatit geçmez diyorlardı sonra geçiyormuş vücut yeniyormus diyorlar bir kac kişiyle daha konuştum aynı benim durumları yaşamışlar siz ilac kullanırsanız sadece baskilarsiniz ve daha cok cikar ben bağışıklığa bu virüsü tanittigimi dusunuyorum en doğal yontemlerle bu isi yönettim ilac sadece sizi cok daha kötü yapar sadece ben boyle bir süreç yaşayan var mı yazdim ben boyle bir süreç yaşadım hadi iyigunler herkese
Yorumları: 14
Rep Puanı:
1
Arkadaşlar aklı mantığı olan biri bu virüsün vücuttan doğal yöntemlerle ya da şuan piyasada olan şeylerle atılamayacağını bilir. Arkadaşın bağışıklığı çok güçlüdür, asemptomik geçiriyordur, çok nadir hastalanınca falan çıkıyordur en fazla, o vücuttan attığını sanıyordur.
Yorumları: 1
Rep Puanı:
0
Admin bile beni engellemiş telegram mondie22 bana yazın para mara yok s2rim parasını benim zaten var ilacı kullanmayin dedim beni engellemiş kurtulun ilaçtan bu hastaliktanda kurtulursunuz hadi eyvallah cok guzel seyler yazdim engellendim bu hastalıktan kurtuluş basit ilac kullanmayin