Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeni gelişmeler
(14-08-2025, Saat: 21:10)Berff1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bulaşıcıliğını engellemeden evlilik hayal oldu umudum bu aşıydı o da bitti yanı

Chatcpt durduruldu diye cevap verdi umudum o asiydi şimdi napicaz

Hayır, mRNA-1608 durdurulmadı. Moderna'nın herpes simpleks virüsü (HSV-2) için geliştirdiği bu mRNA tabanlı terapötik aşı adayı, şu anda klinik denemelerde aktif olarak değerlendirilmektedir. Eylül 2023'te başlayan Faz 1/2 klinik çalışması (NCT06033261) tamamlanmış olup, bu çalışma yetişkinlerde güvenliği, bağışıklık yanıtını ve klinik faydayı test etmeyi amaçlamıştır. Çalışmanın tahmini tamamlanma tarihi Nisan 2025 olarak belirtilmiş, ancak bazı kaynaklar sonuçların Haziran 2025 civarında beklendiğini öne sürmektedir. Şu an için mRNA-1608'in geliştirilmesi devam etmekte ve durdurulduğuna dair herhangi bir resmi bilgi bulunmamaktadır.20 web sayfasıKlinik deneme detaylarıDiğer mRNA aşıları Grok ise bu şekilde cevap verdi

(14-08-2025, Saat: 22:17)Lost4231 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayır, mRNA-1608 durdurulmadı. Moderna'nın herpes simpleks virüsü (HSV-2) için geliştirdiği bu mRNA tabanlı terapötik aşı adayı, şu anda klinik denemelerde aktif olarak değerlendirilmektedir. Eylül 2023'te başlayan Faz 1/2 klinik çalışması (NCT06033261) tamamlanmış olup, bu çalışma yetişkinlerde güvenliği, bağışıklık yanıtını ve klinik faydayı test etmeyi amaçlamıştır. Çalışmanın tahmini tamamlanma tarihi Nisan 2025 olarak belirtilmiş, ancak bazı kaynaklar sonuçların Haziran 2025 civarında beklendiğini öne sürmektedir. Şu an için mRNA-1608'in geliştirilmesi devam etmekte ve durdurulduğuna dair herhangi bir resmi bilgi bulunmamaktadır.20 web sayfasıKlinik deneme detaylarıDiğer mRNA aşıları Grok ise bu şekilde cevap verdi

İnşallah umudum o 2 aydır durumun farkındayım psikolojikman bitigim nasıl toparlanır bilmiyorum bu forum iyi geldi en azından yanlız değilim

(14-08-2025, Saat: 22:41)Berff1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İnşallah umudum o 2 aydır durumun farkındayım psikolojikman bitigim nasıl toparlanır bilmiyorum bu forum iyi geldi en azından yanlız değilim

Ben psikoloğa gittim 2 tane ilaç verdi sabah ve gece kullanıyorum. Toparladı beni kendimi daha iyi hissediyorum. İlk zamanlar hayattan kopmuş gibiydim. Baskılama tedavisi görüyorum 4. Aydayım işe yaradı baskılama. Ek olarak b12 c vitamini d vitamini ve probolis kullanıyorum bunlarda bağışıklığımı güçlendirdi daha dinç hissediyorum kendimi. Sigarayı bırakabilsem belki daha iyi olacak ama bırakamıyorum. İçinden çıkılamaz hale gelirse psikolojin bir doktora git kesinlikle destek al rahatla. Sonrası işin dermatoloji doktorunla. Sadece bizde yok ülkede dünyada milyonlarca kişide var bu virüs. Burasıda iyi geliyor tabi güzel bir haber alırsak buradan alacağız umarım.

(14-08-2025, Saat: 23:36)nycteam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben psikoloğa gittim 2 tane ilaç verdi sabah ve gece kullanıyorum. Toparladı beni kendimi daha iyi hissediyorum. İlk zamanlar hayattan kopmuş gibiydim. Baskılama tedavisi görüyorum 4. Aydayım işe yaradı baskılama. Ek olarak b12 c vitamini d vitamini ve probolis kullanıyorum bunlarda bağışıklığımı güçlendirdi daha dinç hissediyorum kendimi. Sigarayı bırakabilsem belki daha iyi olacak ama bırakamıyorum. İçinden çıkılamaz hale gelirse psikolojin bir doktora git kesinlikle destek al rahatla. Sonrası işin dermatoloji doktorunla. Sadece bizde yok ülkede dünyada milyonlarca kişide var bu virüs. Burasıda iyi geliyor tabi güzel bir haber alırsak buradan alacağız umarım.

Kendimden örnek vereyim 26 yaşındayım 3 yıllık sevgilimin bana hediyesi 2 ay önce yakınlaşmadan ötürü kaptım bunu bakireyim buna ne kadar dikkat ettim bilemezsiniz adım çıkar yok kötü bilinirim diye Allah'ın işi işte kendimi neyden saklarken neyin içinde buldum 2 aydır stresten 8 kilo verdim bunu saklamak imkansız bulaş yolu zaten bı kahır hadi sakladın ortaya çıktı kıvırma şansın yok söylemek mantıklı ama kabul gormen zor Allah kimseyi böyle kör etmesin geleceğim güzelliğim gençliğim ayak altı oldu çok üzgünüm böyle şeyler yazdığıma ama herkes ailesinin içindeki durumu bilir tek temennim aşınin çıkması aksini düşünemiyorum

(15-08-2025, Saat: 00:06)Berff1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kendimden örnek vereyim 26 yaşındayım 3 yıllık sevgilimin bana hediyesi 2 ay önce yakınlaşmadan ötürü kaptım bunu bakireyim buna ne kadar dikkat ettim bilemezsiniz adım çıkar yok kötü bilinirim diye Allah'ın işi işte kendimi neyden saklarken neyin içinde buldum 2 aydır stresten 8 kilo verdim bunu saklamak imkansız bulaş yolu zaten bı kahır hadi sakladın ortaya çıktı kıvırma şansın yok söylemek mantıklı ama kabul gormen zor Allah kimseyi böyle kör etmesin geleceğim güzelliğim gençliğim ayak altı oldu çok üzgünüm böyle şeyler yazdığıma ama herkes ailesinin içindeki durumu bilir tek temennim aşınin çıkması aksini düşünemiyorum

Kötü olmuş. Doktor kesin tanı koydu mu ? Test yaptırdın mı ? Lezyon olmadığı zaman bulaşma riski yok denilecek kadar az. İlaçlarla çıkmasını önlersin hayatın devam eder. Şimdilik bunları düşünme zamana bırak biraz.

(15-08-2025, Saat: 00:24)nycteam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kötü olmuş. Doktor kesin tanı koydu mu ? Test yaptırdın mı ? Lezyon olmadığı zaman bulaşma riski yok denilecek kadar az. İlaçlarla çıkmasını önlersin hayatın devam eder. Şimdilik bunları düşünme zamana bırak birak

Aslında oda karanlıktı bilmiyorum lezyon olup olmadığını zaten kendisi inkar etti falan ama benim tek yakınlaştığım kişiydi ben çok geç gittim doktora mikrop kapmış olabilirim diye aslında bir yandan da korktum ne zamanki yürüyemeyecek duruma geldim öyle gittim enfeksiyon için Krem antibiyotik verdi gönderdi beni ben araştırarak buldum ne olduğunu buradaki ikinci atagim bı sivilce gibi çıktı bilmiyorum atak miydi şuan çok yeniyim diğer aylarda kontrol edicem umarım adet dönemlerinde çıkmaz annemin dudağında bugün uçuk çıktı bı kaç gündür hasta halsiz yılda 3  4 kere ya çıkar ya çıkmaz 
Benim bulaş durumunu aşı çıkana kadar çok dikkat etmem lazım bulastirirsam dönüşü olmaz benim için böylede evlilik nasıl geçer bilmiyorum 

(15-08-2025, Saat: 00:24)nycteam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kötü olmuş. Doktor kesin tanı koydu mu ? Test yaptırdın mı ? Lezyon olmadığı zaman bulaşma riski yok denilecek kadar az. İlaçlarla çıkmasını önlersin hayatın devam eder. Şimdilik bunları düşünme zamana bırak 
(15-08-2025, Saat: 00:24)nycteam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aslında oda karanlıktı bilmiyorum lezyon olup olmadığını zaten kendisi inkar etti falan ama benim tek yakınlaştığım kişiydi ben çok geç gittim doktora mikrop kapmış olabilirim diye aslında bir yandan da korktum ne zamanki yürüyemeyecek duruma geldim öyle gittim enfeksiyon için Krem antibiyotik verdi gönderdi beni ben araştırarak buldum ne olduğunu buradaki ikinci atagim bı sivilce gibi çıktı bilmiyorum atak miydi şuan çok yeniyim diğer aylarda kontrol edicem umarım adet dönemlerinde çıkmaz annemin dudağında bugün uçuk çıktı bı kaç gündür hasta halsiz yılda 3  4 kere ya çıkar ya çıkmaz 
Benim bulaş durumunu aşı çıkana kadar çok dikkat etmem lazım bulastirirsam dönüşü olmaz benim için böylede evlilik nasıl geçer bilmiyorum 

(15-08-2025, Saat: 00:38)Berff1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Sakın ol sıkıntıların hepsi geçecek.

Arkadaşlar stres uykusuzluk beslenme bunlar zaten tetikliyor ben yorumunda ihtimal verdim çünkü mRNA aşılarını pek hoş karşılamıyorlar artık ihtimal verdim sadece yani mRNA aşıları komple iptal olabilir sadece herpes değil.. ki yakin zamanda pretilivir çıkabilir

Herkese geçmiş olsun sabırlar diliyorum , evet zor bir https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19882901/ Bunun hakkında bilgisi olan varmı acaba , anladığım kadarıyla Rusya’da bu hastalık için kullanılmaya başlanmış bir aşı var , konuyla alakalı bilgisi olan yada kullanan birirleri varmı bilgi verirseniz sevinirim

3 öğün fındık yiyorum avuç avuç gene çıkmıyor ne cins bı virüs şizofrenmi ne?

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Genital herpes yeni başlangıç Makarsu 8 3,482 09-05-2023, Saat: 18:29
Son Yorum: Makarsu

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi