Yorumları: 33
Konuları: 11
Rep Puanı:
0
Özellikle bayan arkadaşlarımdan yardım istiyorum.Bu son ay içerisinde sürekli tekrarlayan ataklarım oldu.Lezyonlar acılı ve geç iyileşti.Tam iyileşti derken regl oldum tekrar geldi.Psikolojim berbat durumda.Hep böyle tekrarlayacak mı bu.Hastalıgı kapalı 1 sene oldu.Siz neler yapıyorsunuz.Takviye vs kullanıyor musunuz.Yardımınıza cok ihtiyacım var.
Yorumları: 63
Konuları: 1
Rep Puanı:
5
Ben bayadır bu hastalıkla uğraşıyorum tek diyeceğim psikolojin iyi olsun kafana bişey takma bağışıklığın düştüğü an bu patlak veriyor
Yorumları: 5
Konuları: 0
Rep Puanı:
0
Sevgili kadınlar, takipleşip yardımlaşalım. Birbirimizi en iyi biz anlarız. Ben 8 senelik hsvliyim. Dileyen hemcinsimlerim bana mesaj yazabilir.
Yorumları: 5
Konuları: 1
Rep Puanı:
1
Bazı yerlerde aloe Vera jelinin iyi geldiğini söylemişler çoğu kişi ise kuru tutmak en sağlıklısı diyor. Jel cidden fayda eden oluyor mu yoksa hiç bir şey sürmeyip kuru tutmak mı lazım ?
Yorumları: 1
Konuları: 0
Rep Puanı:
0
Merhaba öncelikle seni çok iyi anlıyorum yalnız degilsin.
evet ben de aynı şeyleri yaşadım şu an 6.senem reglde çıkarırsam cikariyorum.
Öncelik ile d vitamini seviyen düşükse yukseltmelisin
Propolis bağışıklık için iyi geliyor
Çıktığında çinko krem sürmek, zararlı içerik olmayan şeffaf oje çabuk iyileşiyor (oje biraz yakıyor ama kapladığı için 1-2 günde geçiriyor bende)
Reglde çıkması hormonlarla alakalı.Mesela reglde benim çok ağrım olur hafif pcos var ve genellikle çıkarıyorum.(
Zamanında brufen alabilirsem cıkartmadan atlatabiliyorum (ibrofen ile progesteron arasında ilişki olduğunu okumuştum).
Okuduklarima göre iyi gelen şeyler
Lizin 1000 -1500 mg
Zeytinyağı yaprağı ekstrati
Melisa yağı sürmek