Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bayanlar yardımlaşma
Özellikle bayan arkadaşlarımdan yardım istiyorum.Bu son ay içerisinde sürekli tekrarlayan ataklarım oldu.Lezyonlar acılı ve geç iyileşti.Tam iyileşti derken regl oldum tekrar geldi.Psikolojim berbat durumda.Hep böyle tekrarlayacak mı bu.Hastalıgı kapalı 1 sene oldu.Siz neler yapıyorsunuz.Takviye vs kullanıyor musunuz.Yardımınıza cok ihtiyacım var.

(18-05-2025, Saat: 13:44)Bella1441 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Özellikle bayan arkadaşlarımdan yardım istiyorum.Bu son ay içerisinde sürekli tekrarlayan ataklarım oldu.Lezyonlar acılı ve geç iyileşti.Tam iyileşti derken regl oldum tekrar geldi.Psikolojim berbat durumda.Hep böyle tekrarlayacak mı bu.Hastalıgı kapalı 1 sene oldu.Siz neler yapıyorsunuz.Takviye vs kullanıyor musunuz.Yardımınıza cok ihtiyacım var.

Merhaba L- Lizin ve cats claw kullanabilirsin, kara buğday patlağını öğünlerine katıp, melisa, karanfil çayları içebilirsin.Aromaterapi yapları da iyi geliyor.Birde Hindi kuyruğu mantarını aktardan alıp toz haline getirip bal ile karıştırıp macun olarak tüketirsen iyi gelecektir.

Ben bayadır bu hastalıkla uğraşıyorum tek diyeceğim psikolojin iyi olsun kafana bişey takma bağışıklığın düştüğü an bu patlak veriyor

(18-05-2025, Saat: 13:44)Bella1441 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Özellikle bayan arkadaşlarımdan yardım istiyorum.Bu son ay içerisinde sürekli tekrarlayan ataklarım oldu.Lezyonlar acılı ve geç iyileşti.Tam iyileşti derken regl oldum tekrar geldi.Psikolojim berbat durumda.Hep böyle tekrarlayacak mı bu.Hastalıgı kapalı 1 sene oldu.Siz neler yapıyorsunuz.Takviye vs kullanıyor musunuz.Yardımınıza cok ihtiyacım var.
Merhaba, çok geçmiş olsun. İlk birkaç sene hastalığın sürekli ataklar halinde gelmesi çok yaşanabilen bir durum, benim de ilk birkaç sene böyleydi. Gerçekten sürekli tekrarlayan ve ağrılı geçen bir sürecin nasıl zor olabileceğini biliyorum ancak merak etmeyin bu hastalık sürekli olarak böyle seyretmiyor. Benim neredeyse altı sene olacak ve şu anda çok nadir yaşıyorum yani şaşıracağım derecede gerçekten hastalıktan bağımsız olarak psikolojik ve fizyolojik olarak zorlandığım dönemlerde dahi çıkmadığı oldu bu sene. Öyle bir noktaya gelmişti ki ömrün boyunca böyle yaşayacağımı sanmıştım ama gerçekten zamanla azaldı ve varlığını dahi hatırlamadığım bir evreye geldi. Evet stres ve uyku düzeni gerçekten çok önemli bir faktör, özellikle uyku düzeni. Ataklarınızın sıklaştığı zamanlarda uykunuzu bol bol almaya çalışın ve stresli ortamlardan uzaklaşın. Kendinize iyi bakın siz çok değerlisiniz, eminim ki bunu da atlatacaksınız, birazcık sabretmeye çalışın, yolun sonunda çok rahat günler sizi yine bekliyor olacağını garanti ediyorum. Ben baskılama tedavisi kullandım, hatta normalde bir senelik tedavi benim ataklarım azalmadığı için neredeyse iki seneye dayanmıştı, valtrex gerçekten etkili bir ilaç. Kendinizi suçlu hissetmeyin, bu dönemin geçici olduğunu kendinize sık sık hatırlatın. Umudunuzu kaybetmeyin, bu ilk senelerde ne yazık ki zor olabilen ancak sonradan zaman geçtikçe her şeyin eskisi gibi olduğu bir dönem. Altı senelik tecrübemle garanti edebilirim Smile Ne olursa olsun siz çok değerlisiniz umarım en kısa zamanda atlatırsınız Sevgilerimle.

(23-05-2025, Saat: 22:29)Herpes prensesi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba, çok geçmiş olsun. İlk birkaç sene hastalığın sürekli ataklar halinde gelmesi çok yaşanabilen bir durum, benim de ilk birkaç sene böyleydi. Gerçekten sürekli tekrarlayan ve ağrılı geçen bir sürecin nasıl zor olabileceğini biliyorum ancak merak etmeyin bu hastalık sürekli olarak böyle seyretmiyor. Benim neredeyse altı sene olacak ve şu anda çok nadir yaşıyorum yani şaşıracağım derecede gerçekten hastalıktan bağımsız olarak psikolojik ve fizyolojik olarak zorlandığım dönemlerde dahi çıkmadığı oldu bu sene. Öyle bir noktaya gelmişti ki ömrün boyunca böyle yaşayacağımı sanmıştım ama gerçekten zamanla azaldı ve varlığını dahi hatırlamadığım bir evreye geldi. Evet stres ve uyku düzeni gerçekten çok önemli bir faktör, özellikle uyku düzeni. Ataklarınızın sıklaştığı zamanlarda uykunuzu bol bol almaya çalışın ve stresli ortamlardan uzaklaşın. Kendinize iyi bakın siz çok değerlisiniz, eminim ki bunu da atlatacaksınız, birazcık sabretmeye çalışın, yolun sonunda çok rahat günler sizi yine bekliyor olacağını garanti ediyorum. Ben baskılama tedavisi kullandım, hatta normalde bir senelik tedavi benim ataklarım azalmadığı için neredeyse iki seneye dayanmıştı, valtrex gerçekten etkili bir ilaç. Kendinizi suçlu hissetmeyin, bu dönemin geçici olduğunu kendinize sık sık hatırlatın. Umudunuzu kaybetmeyin, bu ilk senelerde ne yazık ki zor olabilen ancak sonradan zaman geçtikçe her şeyin eskisi gibi olduğu bir dönem. Altı senelik tecrübemle garanti edebilirim Smile Ne olursa olsun siz çok değerlisiniz umarım en kısa zamanda atlatırsınız Sevgilerimle.

(23-05-2025, Saat: 23:23)Bella1441 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  

Yazdıklarınız bana gerçekten o kadar iyi geldi ki?Yalnız olmadığımı bilmek bana çok iyi geliyor.Umarım zamanla benim ataklarımda azalacak.Zorlu bir dönem ve psikolojik olarak baya yıprandım.Ama bir uçuğun beni alt etmesine izin vermeyeceğim.Umarım daha güzel ve rahat günler gelecektir

Sevgili kadınlar, takipleşip yardımlaşalım. Birbirimizi en iyi biz anlarız. Ben 8 senelik hsvliyim. Dileyen hemcinsimlerim bana mesaj yazabilir.

Bazı yerlerde aloe Vera jelinin iyi geldiğini söylemişler çoğu kişi ise kuru tutmak en sağlıklısı diyor. Jel cidden fayda eden oluyor mu yoksa hiç bir şey sürmeyip kuru tutmak mı lazım ?

Merhaba öncelikle seni çok iyi anlıyorum yalnız degilsin.
evet ben de aynı şeyleri yaşadım şu an 6.senem reglde çıkarırsam cikariyorum.
Öncelik ile d vitamini seviyen düşükse yukseltmelisin
Propolis bağışıklık için iyi geliyor
Çıktığında çinko krem sürmek, zararlı içerik olmayan şeffaf oje çabuk iyileşiyor (oje biraz yakıyor ama kapladığı için 1-2 günde geçiriyor bende)

Reglde çıkması hormonlarla alakalı.Mesela reglde benim çok ağrım olur hafif pcos var ve genellikle çıkarıyorum.(
Zamanında brufen alabilirsem cıkartmadan atlatabiliyorum (ibrofen ile progesteron arasında ilişki olduğunu okumuştum).
Okuduklarima göre iyi gelen şeyler

Lizin 1000 -1500 mg
Zeytinyağı yaprağı ekstrati
Melisa yağı sürmek

(23-05-2025, Saat: 22:29)Herpes prensesi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba, çok geçmiş olsun. İlk birkaç sene hastalığın sürekli ataklar halinde gelmesi çok yaşanabilen bir durum, benim de ilk birkaç sene böyleydi. Gerçekten sürekli tekrarlayan ve ağrılı geçen bir sürecin nasıl zor olabileceğini biliyorum ancak merak etmeyin bu hastalık sürekli olarak böyle seyretmiyor. Benim neredeyse altı sene olacak ve şu anda çok nadir yaşıyorum yani şaşıracağım derecede gerçekten hastalıktan bağımsız olarak psikolojik ve fizyolojik olarak zorlandığım dönemlerde dahi çıkmadığı oldu bu sene. Öyle bir noktaya gelmişti ki ömrün boyunca böyle yaşayacağımı sanmıştım ama gerçekten zamanla azaldı ve varlığını dahi hatırlamadığım bir evreye geldi. Evet stres ve uyku düzeni gerçekten çok önemli bir faktör, özellikle uyku düzeni. Ataklarınızın sıklaştığı zamanlarda uykunuzu bol bol almaya çalışın ve stresli ortamlardan uzaklaşın. Kendinize iyi bakın siz çok değerlisiniz, eminim ki bunu da atlatacaksınız, birazcık sabretmeye çalışın, yolun sonunda çok rahat günler sizi yine bekliyor olacağını garanti ediyorum. Ben baskılama tedavisi kullandım, hatta normalde bir senelik tedavi benim ataklarım azalmadığı için neredeyse iki seneye dayanmıştı, valtrex gerçekten etkili bir ilaç. Kendinizi suçlu hissetmeyin, bu dönemin geçici olduğunu kendinize sık sık hatırlatın. Umudunuzu kaybetmeyin, bu ilk senelerde ne yazık ki zor olabilen ancak sonradan zaman geçtikçe her şeyin eskisi gibi olduğu bir dönem. Altı senelik tecrübemle garanti edebilirim Smile Ne olursa olsun siz çok değerlisiniz umarım en kısa zamanda atlatırsınız Sevgilerimle.

Benim 3 sene oldu hala atağım çok.her ay mutlaka ..sizce azalır mı gerçekten Sad

13 yıl oldu kapalı hamile de kaldım çocuk doğurdum sezaryen ile apandist ameliyatı gibi bağışıklık düşüren şeyler yaşadım bu seneki kadar atak yaşamadım. Biri bitiyo biri başlıyor kafayı yicem takipteyim yazınızı. (Baskılama yaptım lizin kullandım melisa vs her şey denedim yok yok yok) yoruldum. Eşimle de uzaklaşıyoruz bundan (eşimde yok ilk andan beri biliyor ama ve sorun hiç etmedi) hep dikkat ettik belirti varsa asla birlikte olmadık ve prezervatifsiz bebek yapma dışında birliktelik yaşamadık

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
2 Ziyaretçi