Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Regl öncesi yumurtlama öncesi hormonlar
(09-05-2024, Saat: 00:21)Elif19 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet ya maalesef. Virüs 2 yıldır var ama atak 2 kez oldu şimdiye kadar genelde kaşıntı hassasiyet oluyor. Asiviral işe yaradı dediğim gibi 3 aydır falan kullanıyorum. Regl sonrası mutlaka kaşıntı ve hassasiyet oluyordu. Şimdi kaşıntı hissettiğim anda kullanırsam tamamen geçiyor sonraki döneme kadar.

Asiviral 400 mg kullanıyorum ben de valtrex kullandığım sürece bende de aynı şekilde herpes çıkmaya devam etti.Asiviral 400 mg ile baskılama yapmıştım en son.

(09-05-2024, Saat: 00:21)Elif19 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet ya maalesef. Virüs 2 yıldır var ama atak 2 kez oldu şimdiye kadar genelde kaşıntı hassasiyet oluyor. Asiviral işe yaradı dediğim gibi 3 aydır falan kullanıyorum. Regl sonrası mutlaka kaşıntı ve hassasiyet oluyordu. Şimdi kaşıntı hissettiğim anda kullanırsam tamamen geçiyor sonraki döneme kadar.
Çıkmadığında her vajinal salgıda ve baskıda aşırı yanma oluyor sizin de öyle mi acaba bir de vulvada izleri ve kızarıklığı ne yapsam hiçbir şey yok etmedi bu konuda bir fikriniz var mı

(10-05-2024, Saat: 18:57)life10 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çıkmadığında her vajinal salgıda ve baskıda aşırı yanma oluyor sizin de öyle mi acaba bir de vulvada izleri ve kızarıklığı ne yapsam hiçbir şey yok etmedi bu konuda bir fikriniz var mı

Benim de başlarda kaşıntısız günüm yoktu açıkçası belki zamanla da azalmış olabilir. Gittikçe normal hayata dönülüyor diyebilirim. Eşimle de bir süre uzak kalmıştık virüs bulaştıktan sonra şu an normale döndü ilişkimiz de. Foruma zaten semptomları ağır geçiren ve benim gibi hastalık konusunda obsesif kişiler giriyor bu yüzden yazan olumsuz şeyleri ciddiye almayın.

(10-05-2024, Saat: 20:25)Elif19 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim de başlarda kaşıntısız günüm yoktu açıkçası belki zamanla da azalmış olabilir. Gittikçe normal hayata dönülüyor diyebilirim. Eşimle de bir süre uzak kalmıştık virüs bulaştıktan sonra şu an normale döndü ilişkimiz de. Foruma zaten semptomları ağır geçiren ve benim gibi hastalık konusunda obsesif kişiler giriyor bu yüzden yazan olumsuz şeyleri ciddiye almayın.

Çok güzel tespit tebrik ediyorum. Bencede sıkıntılı insanlar buraya gelip negatif durumlarını gruba yazınca rahatlıyor galiba

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Evlilik öncesi Kızılejder 16 2,715 06-02-2026, Saat: 23:59
Son Yorum: Kızılejder

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
2 Ziyaretçi