Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Genital hsv 1 dudak ucugunu tetikler mi ?
Bütün testlerimde hsv iki negatif, bir pozitif. Normalde de dudak ucugum hep vardı. Şu an eskiye nazaran daha çok çıkıyor.  İlk defa böyle bir şey yaşıyorum. Acaba genital herpes dudaktaki ucugun atak sıklığını artırıyor mu  ?

(12-08-2025, Saat: 03:27)Hüseyin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bütün testlerimde hsv iki negatif, bir pozitif. Normalde de dudak ucugum hep vardı. Şu an eskiye nazaran daha çok çıkıyor.  İlk defa böyle bir şey yaşıyorum. Acaba genital herpes dudaktaki ucugun atak sıklığını artırıyor mu  ?

Yok artık bunu sorarken çok düşünmüşsün belli

(12-08-2025, Saat: 03:27)Hüseyin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bütün testlerimde hsv iki negatif, bir pozitif. Normalde de dudak ucugum hep vardı. Şu an eskiye nazaran daha çok çıkıyor.  İlk defa böyle bir şey yaşıyorum. Acaba genital herpes dudaktaki ucugun atak sıklığını artırıyor mu  ?

Stresin tetikliyor dudak uçuğunu başka bişey değil.

(12-08-2025, Saat: 15:09)Hakkı123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Stresin tetikliyor dudak uçuğunu başka bişey değil.

Çok teşekkür ederim. Her şey için sağ olun. Şu işin bir çözümü olsa keşke. Herkes kurtulur inşallah.

dudak uçuğu hastalık bitimine yakında tetikleniyor, yani hasta oldunuz iyileşme safhasına geçiş yaptınız sabah bir uyandınız bir ya da birden fazla kümelenmiş uçuk. bizzat tecrübe ettim. tabi bu her zaman olmuyor. bende yaklaşık ~~2-3 senede 1 kez çıkıyor.

(24-08-2025, Saat: 10:15)mutluluk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: dudak uçuğu hastalık bitimine yakında tetikleniyor, yani hasta oldunuz iyileşme safhasına geçiş yaptınız sabah bir uyandınız bir ya da birden fazla kümelenmiş uçuk. bizzat tecrübe ettim. tabi bu her zaman olmuyor. bende yaklaşık ~~2-3 senede 1 kez çıkıyor.

Bendede şişme oluyor sadece hafiften lezyon olmuyor

Ben de dudak uçuğu hep vardı. Fakat böyle sık sık çıkmıyordu. Bu olaydan sonra daha sık çımaya başladı. Bir ilişkisinin olduğunu düşünüyorum. Ya da strese bağlı bir durumdur. Bilmiyorum.

(24-08-2025, Saat: 15:45)Hüseyin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben de dudak uçuğu hep vardı. Fakat böyle sık sık çıkmıyordu. Bu olaydan sonra daha sık çımaya başladı. Bir ilişkisinin olduğunu düşünüyorum. Ya da strese bağlı bir durumdur. Bilmiyorum.

Stres senin yorumlarını okudum testin bile yok halen cpk stres yapıyorsun ondan oluyo olabilir

(24-08-2025, Saat: 19:25)Aysell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Stres senin yorumlarını okudum testin bile yok halen cpk stres yapıyorsun ondan oluyo olabilir

Nasıl testim yok ? Hem test yaptırdım, hem de doktora gittim. Verdikleri ilaçlar çözüm olmadı. Geçseydi zaten bu durumda olmazdım.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Genital Herpes Tedavi Yöntemleri - Genital Herpes Treatment Ways jimmmy 662 319,801 22-12-2025, Saat: 12:52
Son Yorum: Burak06.
Sad Genital Herpesle 6. Senem Herpestrk 9 4,565 31-05-2023, Saat: 02:14
Son Yorum: Gazetekeyfi
  Genital herpes yeni başlangıç Makarsu 8 4,068 09-05-2023, Saat: 18:29
Son Yorum: Makarsu
  Genital Herpes Aşı Çalışmaları Ne Durumda izmitli41 6 6,252 05-12-2022, Saat: 03:08
Son Yorum: Storm
  Genital Herpes tedavisinde Valacyclovir Bohaterz 20 13,896 16-05-2019, Saat: 18:20
Son Yorum: jimmmy

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: