Yorumları: 5
Konuları: 1
Selam, yurt dışından Dr. Lucky ve Dr. Odia ve Dr. Oyagu ile mesajlaştım. Hastalarının videolarını YouTube'da izledim. Dr. Lucky ve Dr. Oyagu bana daha mantıklı geldi. Dr. Lucky'nin HSV negatif çıkan bir hastasının raporunu paylaşmış. Orada geçen ad soyadı bulamadım sosyal medyada. Dr. Lucky geleneksel yapıyor; ateşte kaynatılır, steril koşulları pek uygun gibi görünmüyor ama diğer bir sürü herbalistlere yazdığımda aynı teknikler: kaynat, soğut, şişele, gönder. 500 dolardan aşağı tedavi yok. Bir anda bir umut doğdu ne yalan söyleyeyim. Aklıma ara ara düşüyor tedavi olmak. Ama şuan incelemeye devam ediyorum. Bitkilerle tedaviye her zaman sıcak bakmışımdır. Uygur bir doktor ile tedavi oluyordum, 4 ay süre vermişti. Bazı bünyeler daha uzun sürebiliyor demişti. 4 aylık süre sonrasında bir değişiklik olmadığını düşünme fikrinde.
Ek Bilgiler:
HSV (Herpes Simpleks Virüsü) için bitkisel tedavi yöntemleri sıkça duyulsa da, bu yöntemlerin virüsü tamamen yok ettiğine dair bilimsel kanıt bulunmamaktadır. Çoğu bitkisel tedavi iddiası, kontrollü klinik çalışmalarla desteklenmemektedir. Dr. Lucky gibi isimlerin sunduğu tedaviler genellikle hijyenik koşullardan yoksundur ve yüksek ücretler talep edilmektedir. 500 dolar gibi miktarlar, kişileri maddi açıdan zorlayabilir. Ayrıca, bu tür tedavilerin yan etkileri olabileceği unutulmamalıdır.
Uygur bir doktorla deneyim yaşayan kullanıcı, 4 ay gibi bir sürede sonuç alamadığını belirtmiştir. Bu süre zarfında değişiklik olmaması, tedavinin etkisiz olduğunu düşündürebilir. HSV ile başa çıkmak için antiviral ilaçlar ve doktor kontrolü önerilmektedir. Bitkisel tedavilere başvurmadan önce mutlaka bir sağlık profesyoneline danışılmalıdır. Unutmayın, internette gördüğünüz hasta raporları doğrulanabilir olmayabilir ve sahte belgeler kullanılabilir. Güvenilir kaynaklardan bilgi almak en doğrusudur.
Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışınız.