Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Genital Herpes Podcasti: Hazal Sipahi ile Mental Klitoris

Hazal Sipahi'nin sunduğu podcastin genital herpes bölümünü aşağıdaki linkten dinleyebilirsiniz :) https://open.spotify.com/episode/78aGZp2QypDU0nIS02I1j5?si=aFlCjwWZR_qxtFMCaFUjLQ

Ek Bilgiler: Genital herpes, HSV-1 veya HSV-2 virüsünün neden olduğu yaygın bir cinsel yolla bulaşan enfeksiyondur. Belirtileri arasında genital bölgede ağrılı kabarcıklar, kaşıntı ve yanma hissi bulunur. Virüs vücutta kalıcıdır ancak antiviral ilaçlarla ataklar kontrol altına alınabilir. Podcastte bu konuya dair deneyimler ve farkındalık artırma amaçlı bilgiler paylaşılıyor. Dinleyiciler kendi deneyimlerini de yorumlarda paylaşabilir. Unutmayın, bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz; mutlaka hekiminize danışınız.

ne anlatiyor genel olarak?

(30-10-2024, Saat: 19:38)civciv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hazal sipahi’nin sunduğu podcastin genital herpes bölümünü aşağıdaki linkten dinleyebilirsiniz Smile

https://open.spotify.com/episode/78aGZp2...tFMCaFUjLQ
Irmak saraçtan yıllar önce randevu alıp gittim.Yakın arkadaşımın tavsiyesi üzerine davranışları hiç hoş değildi.Sanki mikropmuşum gibi bir davranış sergilemişti

(31-10-2024, Saat: 09:57)HopeFul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ne anlatiyor genel olarak?

herpesin tarihçesinden bahsetmiş biraz hazal sipahi, o çok daha olumlamaya çalışırken ırmak saraç bana biraz küçümseyici davranmış gibi göründü. yine de medyada bunun görünürlüğünün artması iyi bir şey bence. o yüzden paylaşmak istedim. hazal sipahi'nin podcastini genel hatlarıyla beğeniyorum ben.

(31-10-2024, Saat: 18:27)civciv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: herpesin tarihçesinden bahsetmiş biraz hazal sipahi, o çok daha olumlamaya çalışırken ırmak saraç bana biraz küçümseyici davranmış gibi göründü. yine de medyada bunun görünürlüğünün artması iyi bir şey bence. o yüzden paylaşmak istedim. hazal sipahi'nin podcastini genel hatlarıyla beğeniyorum ben.

Merhaba sizin sayenizde dinledim ben de şimdi çok teşekkürler.Ben hiç öyle bir aşağılama sezmedim ya.Aksine ne kadar yaygın ve olağan bir şey olduğundan bahsediyor.Keske aşı çalışmalarından bahsedilseydi ama. Bu anlattıklarını biz de biliyorduk ezberledik Big Grin

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Behçet Hastalığı mı Herpes mi? Genital Yaralar İçin Yardım Hshshshshhsv 3 1,214 10-10-2025, Saat: 13:17
Son Yorum: Nostresnoherpes
  Genital Herpes: Lazer ve Korunma Tecrübesi c12345 1 2,038 23-05-2021, Saat: 19:51
Son Yorum: Purplepapaya
  Genital Herpes: Çaresi Var mı? Atakları Azaltmanın Yolları Üzgün89 7 5,212 31-12-2020, Saat: 10:53
Son Yorum: Üzgün89
  Değişim: Bademcik İltihabı Sonrası Genital Kabarcıklar Herpes mi? Change 6 4,076 20-12-2020, Saat: 20:40
Son Yorum: Yorgun
  Genital Herpes Tanısı: Çaresizlikten Kabullenmeye Geçiş zagor 7 4,079 14-08-2020, Saat: 07:08
Son Yorum: jimmmy

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi