Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Herspes testinden ne zaman sonuc aldınız ?
(04-10-2024, Saat: 11:35)Hüseyin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncekile geçmiş olsun. Durumunuz için üzüldüm. Ben de bir türlü anlam veremiyorum. Şansızlık mi diyeyim yoksa iyi niyetten mi oldu bilmiyorum. Benim olayım çok farklı. Bana durumu en ilginç gelen sizsiniz bu arada. Bütün testleri yaptırmış olmanıza rağmen bir şey çıkmamış ve en ağır semptomları yaşamışsıniz. Testlerin bu şekilde belirsiz olması beni daha da üzdü. Benim doktor teşhis koyamadı. Bu nedenle ne yapacagimi bilmiyorum. Tek çare valtrex kullanmak. Peki pozitif sonuc alanlar nasıl pozitif sonuc alıyor ? Siz suruntu örneği bile almışsınız. Daha başka ne yapabilirsiniz ki ?

(04-10-2024, Saat: 11:35)Hüseyin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncekile geçmiş olsun. Durumunuz için üzüldüm. Ben de bir türlü anlam veremiyorum. Şansızlık mi diyeyim yoksa iyi niyetten mi oldu bilmiyorum. Benim olayım çok farklı. Bana durumu en ilginç gelen sizsiniz bu arada. Bütün testleri yaptırmış olmanıza rağmen bir şey çıkmamış ve en ağır semptomları yaşamışsıniz. Testlerin bu şekilde belirsiz olması beni daha da üzdü. Benim doktor teşhis koyamadı. Bu nedenle ne yapacagimi bilmiyorum. Tek çare valtrex kullanmak. Peki pozitif sonuc alanlar nasıl pozitif sonuc alıyor ? Siz suruntu örneği bile almışsınız. Daha başka ne yapabilirsiniz ki ?

Bence bi valtrex e başlayın.Eger sikayetleriniz düzeliyorsa yuzde yuz herpestir.Mesela ben 2 aydır valtrex kullanıyorum oldukca rahatladım

Öyle yapacağım. Mecburen alışmak zorundayım. Öneriniz için teşekkür ederim. Yalnız şu testlerin böyle belirsiz olması çok canımı sıktı.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hsv 2 Bulaştıktan Sonra İl Ne Zaman Lezyon Oluştu? Warr 4 2,943 28-06-2023, Saat: 12:55
Son Yorum: fatmaa7
  Uzun zaman sonra cok buyuk bir atak izmitli41 3 2,416 31-05-2022, Saat: 17:42
Son Yorum: space
  Sonuç zagor 7 3,787 14-08-2020, Saat: 07:08
Son Yorum: jimmmy

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi