Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Herpes İçin Kalıcı Çözüm: Sağlık Bakanlığı'na Talep Gönder!

Arkadaşlar, 5 yıldır bu illeti çeken bir mağdur kardeşiniz olarak yazıyorum. Burada sessiz sedasız kendi aramızda yok şu çıktı yok bu çıkacak diye zaman kaybetmekten başka bir şey yapmadık. Görünen o ki burada konuşarak hiçbir şey elde edemeyeceğiz. Eşimize, çocuğumuza, sevgilimize bulaştırırız diye her ay ya da iki üç ayda bir bu sıkıntıyı yaşıyoruz. 10 günde çıkıp bitiyor, geri kalan zamanda da kaygısını çekiyoruz. Siyasilerin, devletin ve bilim dünyasının dikkatini buraya çekmeliyiz. Bu yazıyı okuyan arkadaşlar, ben biraz önce E-Devlet'ten talep oluşturdum Sağlık Bakanlığı'na. Sadece burada binlerce kişiyiz, bundan mağdur olan on binlerce kişinin buradan haberi bile yok. Bunu okuyan herkesin 2 dakikasını almaz, lütfen girin, siz de bu noktada talep oluşturun. Ayrıca dünyanın da ilgisini çekeb

Ek Bilgiler:

Herpes Virüsü Hakkında Genel Bilgiler

Herpes simpleks virüsü (HSV) iki tiptir: HSV-1 genellikle ağız çevresinde, HSV-2 ise genital bölgede enfeksiyona yol açar. Virüs vücuda girdikten sonra sinir hücrelerinde latent kalır ve bağışıklık düştüğünde tekrarlayan ataklar yapabilir. Ataklar sırasında antiviral ilaçlar (asiklovir, valasiklovir) semptomları hafifletir ve iyileşmeyi hızlandırır. Kesin bir tedavi olmamakla birlikte, düzenli tedavi atak sıklığını azaltabilir. Bulaşma, aktif lezyonlarla doğrudan temas yoluyla olur. Prezervatif kullanımı riski azaltır ancak tamamen korumaz.

Önemli Uyarı

Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışınız.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Herpes Nüksü: Uzun Süreli Deneyim, Çözüm ve İpuçları Torrun 21 3,070 16-06-2026, Saat: 18:28
Son Yorum: blue
  Herpes Ataklarına Son: Allokin Alfa İçin Rusya'ya Gidiyorum! kadirm 7 1,668 11-04-2026, Saat: 01:44
Son Yorum: Napalımbudabizimkaderimiz
Lightbulb HSV-2 İçin ABI-5366: Viral Atılımda %94 Azalma Lost4231 65 15,939 25-03-2026, Saat: 20:25
Son Yorum: Lost4231
  HPV Cinsel Yol Dışında Bulaşır mı? Çocuklar İçin Riskler Öğrenmekistiyorum 27 3,759 11-02-2026, Saat: 23:13
Son Yorum: Oldboy00
  HSV-1/2 Ataklarını Durdurmak İçin Etkili Vitamin ve İlaç Rutini cipiaresss 10 2,282 05-02-2026, Saat: 08:55
Son Yorum: Burak06.

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi